Mercenary for Justice (2006)
Genre: Actie
Alternatieve titel: Mercenary
Verenigde Staten / Zuid-Afrika
Geregisseerd door: Don E. FauntLeRoy
Met onder meer: Steven Seagal, Luke Goss en Jacqueline Lord
Gesproken taal: Tsjechisch en Engels
Plot Mercenary for Justice
Een huurling raakt betrokken bij een missie die de levens van zijn familie op het spel zet. Om de missie te doen slagen moet hij inbreken in één van de best bewaakte gevangenissen van Zuid Afrika om daar de zoon van de grootste drugsbaron zien te bevrijden.
John Seeger
Malik - Chief of Police
hannes64
- 1926 berichten
Steven seagal.....zeker goed.
Maar dan heb ik `t over Nico, Out for justice ,Marked for death, Hard to kill, Under siege en recent nog Half past dead.
Verder is de beste man steeds meer bergafwaarts gelopen ( hij werd naderhand ook steeds pafferig ....en word 10 april ook al 57. ) wat betreft zijn ``videovoer``films.
als ie `t bij de bovenstaande films hield, en dan stoppen op je hoogtepunt, had ie nog een voorbeeld kunnen worden voor al z`n fans. ( ikzelf ben er ook 1 van. )
Okè, als ie z`n fans niet wilt verliezen...maak dan een paar onbenullige B-films en kom dan met een big bang terug ...tenminste als Under siege 3 een groot budget krijgt en beter is dan al die anderen, is ie voor mij weer terug van weggeweest.
Heb ``mercenary`` gezien en wilde em na een half uurtje al afzetten, maar toch op 1 of andere manier wil je em tòch uitzien.
Desondanks 2 sterren.
SSeagal
Ik vond MFJ toch echt wel een hele verbetering, qua vechtscenes dan. En Under Siege 3? Tsja, heb er weinig hoop mee. Als de voice dubs uit deze film volledig verdwijnen in zijn volgende film en Seagal wat meer zou vechten en gewoon lekker op de voorgrond zou blijven dan ben ik al meer dan tevreden, dan hoeft die comeback niet perse.
finaldestiny
hier hou ik dus echt niet van, de films van steven lijken allemaal zo op elkaar, allleen voor de echte fans van steven seagal. hier moet je van houden. de enige films van seagal die ik goed vond zijn under siege en exit wounds.
DiDa
Heb nog wat informatie over Shadow Man. Aangezien het hier eigenlijk gaat om reviews van Mercenary For Justice heb ik de info gewoon onder deze link gezet:
Vinco
Weer een erg slechte film van Steven Seagal!
Waarom maakt deze man de laatste jaren toch van die erg slechte films???
Het acteer werk in deze film was echt belabberd!!!
Een erg slecht verhaal en dan de erg maar dan ook erg slechte actie in de film!
1 ster
SSeagal
Dat viel toch wel erg mee? De oorlogsscene was toch best goed op niveau en de hand to hand gevechten toch wel weer Seagal.
Stallion
Heb hem nog niet gezien, maar wel de trailer en die zag er goed uit. Ik ben benieuwd.
paulus
De eerste films "Nico", "Hard to Kill"....Daar kreeg je echt kippenvel van, zo cool als die Seagal zijn tegenstanders op hun falie gaf. Aikido was "the shit" back then (we praten 1987 dacht ik...?).
Daarna is er hele hoop shit uitgekomen......beetje het "Van Damme" effect...
Stallion
Mischien is het al gevraagd, maar weet iemnad wanneer de dvd uitkomt in Nederland. Kan hem nu nog nergens vinden.
danny010
Steven Seagal zwaar op zijn retour, ook deze film is weer een flop. 1*
Maar nog een Seagal nieuwtje. Hier is de dvd-cover van Seagal's nieuwste film:
Heb je soms ook een poster van 200 pixels breed een 150 pixels hoog. dan zet ik hem even op moviemeter.
DiDa
Nee die heb ik niet, daarom krijg ik hem ook niet op moviemeter. heb het wel geprobeerd........
Misschien lukt het jou met deze link:
DiDa
Hoi ik heb hier de UK Back Cover van MFJ. Waarschijnlijk komt de achterkant er bij ons ook zo uit te zien....
Ik vind hem in ieder geval mooi!!!
Misschien lukt het jou met deze link:
Die is wel reusachtig.
sinterklaas
Ik vind hem in ieder geval mooi!!!
Is die linkerfoto wel seagal want hij ziet er mager uit.
DiDa
Op dvdcovers kunnen ze natuurlijk alles doen om de betreffende acteur er beter uit te laten zien....
DiDa
De release date is verandert. Het wordt waarschijnlijk pas 30 augustus!!!!
Link:
sinterklaas
Dan zijn Black Dawn en Clementine al waarschijnlijk goedkoper.
baklap007
Vroeger was dit mijn actieheld, de vechtscenes waren altijd geweldig. Als ventje van 10 bleef ik op voor deze films. Jammer dat zijn laatste films zo ontzettend tegenvallen. Helaas was dit was geen uitzondering.
sinterklaas
waarom heb ik bijna altijd het laatste woord bij een seagal film op moviemeter.
happie
*zucht* dit klinkt ook niet al te best. Wordt het niet eens tijd voor mr. Seagal om zich terug te trekken in een oosters gewaad en voorlopig als kluizenaar te leven.
De Nederlandse releasedata voor Mercenary For Justice zijn bekend:
vanaf 15 augustus 2006 te huur op dvd
vanaf 10 oktober 2006 te koop op dvd
De maatschappij die de film uitbrengt is Bridge Entertainment en de cover ziet eruit zoals hier op moviemeter.

Tom Yum Goong

Second in Command
Actie, 2006

Flood
Actie / Drama, 2007
miami, floridaspionciavechtsportenshowdownmoney transfer ambassadorontvoeringhuurlinglighthousevuistgevechtreddenschietpartijbank overvaldouble crossmiljonairsafe housebank vaultcape town, south africa prison breakaction hero