• 9.373.568 stemmen

Mercenary for Justice (2006)

Actie | 91 minuten

Genre: Actie

Alternatieve titel: Mercenary

Oorsprong: Verenigde Staten / Zuid-Afrika

Geregisseerd door: Don E. FauntLeRoy

Met onder meer: Steven Seagal, Luke Goss en Jacqueline Lord

Gesproken taal: Tsjechisch en Engels

Plot Mercenary for Justice

Een huurling raakt betrokken bij een missie die de levens van zijn familie op het spel zet. Om de missie te doen slagen moet hij inbreken in één van de best bewaakte gevangenissen van Zuid Afrika om daar de zoon van de grootste drugsbaron zien te bevrijden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

DiDa

Ik snap alleen niet waar de officiële trailer blijft....

sinterklaas

Het is nog niet duidelijk waneer EN OF deze actie film in nederland uitkomt(volgens www.ditmoetjezien.nl)

HELP

DiDa

Ik heb gezocht op die site, maar waar heb je dat precies zien staan?

Ik denk dat hij wel in Nederland uitkomt, want op de site van video-palace.com wordt gezegd dat MFJ in België op 30 juni uitkomt. Als hij daar uitkomt zal de film hier ook wel uitkomen. De BeNeLux landen hebben meestal allemaal dezelfde releasedatum voor de dvd's.

Hier de link:

DiDa schreef:

Ik heb gezocht op die site, maar waar heb je dat precies zien staan?

Rechts onder bij die poster van on deadly ground

DiDa

Bedankt Sinterklaas. Het lijkt me sterk dat Mercenary For Justice niet uitkomt in Nederland. Er is gewoon geen reden voor en in België komt hij gewoon uit op 30 juni 2006. Ik verwacht dat hij dan bij ons ook uitkomt rond die datum......De film is trouwens deze keer niet van Sony Pictures maar van Twentieth Century Fox.

DiDa

Seagal begint trouwens volgende week aan de opnames van een nieuwe film in Roemenië. De film heet

"Enemy of the Unseen". De regisseur zal dezelfde zijn als van "Shadows of the Past" en "Harvester". "Prince of Pistols" is uitgesteld...

SSeagal

Jammer dat Prince of Pistols is uitgesteld, dat moest tenslotte zijn Semi-comeback worden, maar ja, met drie andere titels op komst en deze komt het misschien toch nog goed.

DiDa

Ik hoop het wel. Seagal is op dit moment heel druk bezig met het promoten van zijn nieuwe album "Mojo Priest". Hij gaat dit jaar ook een tour doen over de hele wereld. Hij geeft ook een concert in Brussel. Ik denk dat ik daar maar eens naar toe ga......

Dat word dan geen 3de seagalbox de volgende jaar

Hopelijk komt ie dat samen in een box met marked for dead(die ik ook dringend moet zien) En waarom laat hij zijn films niet eens uitgeven door Buena Viesta daar heeft hij als enige geen van zijn films uit laten geven.

en ik denk dat die ditmoetjezien gewoon een site is die zaak een beetje op stelten wil zetten en een grote seagalfan wil teleurstellen.

DiDa schreef:

Jezus, Seagal heeft er nu meer zin in dan vroeger ik denk dat als ik het zo bekijk dat films maken voor hem net zo makkelijk is als op de wc kakken. Ik heb er niks tegen hoor, Ik wil alle films van hem hebben en de verzameling is al bijna compleet(marked for death, glimmer man, fire down below, ticker, black dawn en clementine moeten er nog bij) en ik denk dat ie graag in Boekarest zit kwa opnamen, maargoed het is een prachtige locatie.

SSeagal schreef:

Ach ja dan moeten we eerst even (als seagalfan) ons vermaken met de 3 films van keutsh.

Seagal kan zo al 4-5 films in een jaar afmaken(al is ie al bijna berjaard) dus misschien komt Prince Of Pistols wel ergens in 2007 uit samen met Under Siege 3.

Ik denk gewoon dat het uitgesteld is vanwege de orkaan in New Orleans(waar hij die film wou laten opnemen)

DiDa schreef:

Hou er wel rekening mee dat die album met voice dubs en stuntmannen gemaakt is. Sorry kon het niet laten

sinterklaas schreef:

Ik had vernomen dat in New Orleans alle goede teams al bezig waren met een andere film en ze wouden wachten op een goede crew die beschikbaar is, alleen maar goed natuurlijk.

sinterklaas

Ja het zou toch zonde zijn om een door een orkaan vernietigende decor bij de film te hebben.

trouwens SSeagal, ik heb nog een tip voor je geschreven bij black dawn over die 2de seagal box.

DiDa

Het is juist de bedoeling om te filmen met een door een orkaan vernietigd decor. Dat is de hele insteek van Prince of Pistols. Maar op dit moment worden er heel veel films op die locatie opgenomen, dat Prince of Pistols moet wachten.

Berichten verplaatst naar Film > Cast en crew > Steven Seagal

SSeagal

Oh yeah.... natuurlijk koop ik het origineel, maar ... heb hem al gepindakeesd... uit nieuwsgierigheid...lekker vrijdagavond kijken denk ik, ben benieuwd!

SSeagal schreef:

gepindakeesd

avatar van Pastaman

Pastaman

Pastaman schreef:

Zonde dat jij dat vind.

Pastaman schreef:

Die wil je gewoon niet zien-zonde van je tijd.

Zonde om dat nou te lezen, Heb je de oude films van hem dan wel gezien als ik vragen mag?

sinterklaas

of hagelslaggen, chocopastaen, appelstropen, smeerkazen( )

of poedersuikeren

DiDa

Ik heb zojuist de nieuwe film van Seagal mogen aanschouwen: Mercenary For Justice. De regie was weer in handen van Don E. Fauntleroy, die ook Today You Die heeft geregisseerd.

Met Mercenary For Justice heb je een goede actiefilm in handen waarbij Seagal eindelijk weer eens laat zien dat hij nog kan vechten. Het is zeker een stap omhoog in vergelijking met Black Dawn.

De film opent met een shoot-out a la Black Hawk Down van ongeveer 20 minuten om vervolgens het verhaal in te leiden en daarna weer met veel actie naar het einde toe te marcheren. Alleen dat verhaal is bij MFJ een groot probleem. We hebben weer hetzelfde probleem als met Today you Die: er klopt geen zak van de plot!! Het plot is dan ook een van de slechtste plots ooit in de Seagal geschiedenis. Normaal irriteer ik me daar niet zo aan, maar in dit geval vond ik het gewoon irritant dat het allemaal onlogisch was en dat bepaalde dingen gewoon niet kloppen.

Verder heb ik op deze Seagal film niet veel aan te merken.

Een paar voicedubs (jammer), Seagal die zelf vecht (leuke scene in een toilet), een aaneenschakeling van actiescenes (soms wel zonder Seagal) en een slecht verhaal. Dat is wat Mercenary For Justice inhoudt. Toch heb ik weer genoten van deze Seagal-flick........op naar zijn volgende: Shadow Man! 3.5 ster...

SSeagal

Mercenary for justice opent met een prima gefilmde oorlogscene van inderdaad 20 minuten. Daarna kabbelt de film ietwat rustig voort en komt Seagal wat meer in the picture. Wel zijn er weer 3 of 4 keer voice dubs aanwezig maar nauwelijks storend vond ik. MFJ vond ik vermakelijker dan Today you Die, MFJ kwam minder goedkoop over, Seagal zag er goed uit, doet nu echt alle vechtscene's 100% zelf en is weer ouderwets hard. Hij laat zien nog steeds wat van die good old day's in zich te hebben met plezier. Hij komt weer overtuigend en minder sukkelig over dan in Submerged of Out of Reach. De aikido scene's hadden iets meer gemogen, maar zo uit mijn hoofd waren er toch nog 6 leuke korte vechtscene's aanwezig met leuke aikido moves. Leuk om in de wc-scene weer wat van zijn geweldige snelheid terug te zien als hij dat pistool weer eens wegtikt e.d. Ik geef MFJ een hoger cijfer dan TYD. MFJ kent wel weer een flutverhaaltje maar maakt dat goed met leuke actie en genoeg kijkplezier voor de Seagalfan. In tegenstelling tot TDY zijn hier geen vechtende stunt doubles te zien wat Seagal wat geloofwaardiger maakt in deze film. Ook het gevoel wat ik had bij de aftiteling was beter als bij TDY, ik had me echt vermaakt en was tevreden over de film. Wat mij betreft mag de man weer verder, al zou het nog beter zijn als er helemaal geen voice dubs zouden zijn en iets meer Seagal in beeld. Al met al de beste van de laatste paar films samen met Into the Sun. ****

sinterklaas

maare hoe konden jullie deze film zien, Hij moet nog in amerika uitkomen

DiDa

Een vriend van mij had hem toevallig ge-pindakaast! Ik heb de film natuurlijk even geleend van hem....

Maar nog een Seagal nieuwtje. Hier is de dvd-cover van Seagal's nieuwste film:

sinterklaas

WHAT weer een nieuwe seagal?????

heb je er nog wat informatie over?

Maar nog een Seagal nieuwtje. Hier is de dvd-cover van Seagal's nieuwste film:

Volgens mij hebben ze een oude foto van Seagal zijn kop erop gezet om hem jonger te laten lijken....