• 9.373.557 stemmen

Mercenary for Justice (2006)

Actie | 91 minuten

Genre: Actie

Alternatieve titel: Mercenary

Oorsprong: Verenigde Staten / Zuid-Afrika

Geregisseerd door: Don E. FauntLeRoy

Met onder meer: Steven Seagal, Luke Goss en Jacqueline Lord

Gesproken taal: Tsjechisch en Engels

Plot Mercenary for Justice

Een huurling raakt betrokken bij een missie die de levens van zijn familie op het spel zet. Om de missie te doen slagen moet hij inbreken in één van de best bewaakte gevangenissen van Zuid Afrika om daar de zoon van de grootste drugsbaron zien te bevrijden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

sinterklaas

Gelukkig Bridge Entertainment, dan kan ik hem kopen voor onder de 10 euro als ie uit is.

Als ie door 20th Century fox uitgegeven was uitgegeven(zoals in amerika) was ie een lange tijd erg duur geweest.

avatar van buffy

buffy

ik vind het toch wel een zeer vermakelijke film !!

met een gaaf explosief plot !!! HAHAHA

DiDa

Ik heb nog contact opgenomen met Bridge Entertainment (de uitgever van MFJ) om te vragen of er nog een officiele trailer komt in Nederland. Zij zeiden dat ze geen trailer hebben van MFJ en dat de film vanaf 15 augustus te huur is. Ik vind dit zo raar: iedere film heeft wel een trailer. Er is gewoon nergens een officiele trailer van MFJ te vinden. Echt raar......maar ja zo lang de film maar goed is. En dat is ie.....

sinterklaas

Je hebt toch ook liever de film dan de trailer

DiDa

Ja dat klopt Sinterklaas. Maar ik vind het altijd wel leuk (en goed voor de promotie) dat er een trailer is van een film. Maar vanaf morgen te huur!!!

Stallion

Moet ik nog tot 10 oktober wachten, want ik heb niet zo'n zin om een dvd voor 1 dag en 4 euro te huren.

DiDa

Net gehuurd en nog een keer gekeken. Ik had hem nog nooit met Nederlandse ondertiteling gezien. Dat was waarschijnlijk ook de reden waarom ik het (ingewikkelde) verhaal niet snapte. Nu wel en ik vind de film echt een van de betere Seagal films van de laatste jaren. Goeie actie en een fatsoenlijk budget en steven doet al zijn vechtscenes zelf!!

sinterklaas

Dida, het zat toch niet in zo'n kartonnen doos die film, (net zoals The Mechanik en Edison)

Het blijkt natuurlijk dat Bridge pictures tegenwoordig geen keepcases meer gebruiken als hoes maar digipacs..

Zonde

DiDa

Nee de huurkaft was gewoon hard (keepcase), maar ik vrees dat wanneer de film te koop komt deze wel in een kartonnen doos wordt uitgebracht. Dat doet bridge tegenwoordig met alle nieuwe films.....

sinterklaas

Dat zal wel erg zonde zijn natuurlijk.

DiDa

Ikzelf vind het eerlijk gezegd niet zo heel erg. Ik vind de hoesjes van The Mechanik en Edison best leuk. Ook omdat de binnenkant is bewerkt met bijvoorbeeld foto's van de acteurs, een screenshot van de film of een verwerking van beiden...

Maar ja..

Ik heb alle Seagal-films in keepcase en het zou wel raar zijn dat daar maar 1 digipack tussenzit.

avatar van Overlord

Overlord

Ik vind dit een redelijk film. Heeft aktie genoeg maar het is wel weer de standaard verhaal helaas.

avatar van jayytjee

jayytjee

deze film kan er nog net mee door.. genoeg actie en spannende scene's maar het verhaal was erg onlogisch en niet samenhangend... 2,5 *

avatar van JeffreyV

JeffreyV

Best goede film voor een 'ik heb niks te doen' avondje. Leuk eind, maar verder niet echt bijzonder. Ik vond het allemaal erg makkelijk gaan, zoals bijv. de bank inkomen, daar deden ze echt geen moeite voor.

avatar van -P-

-P-

Ooit was deze clown mijn held in films als marked for death maar tegenwoordig is het niet om aan te zien.

Elke keer trap ik er weer in. Nou moet ik zeggen dat deze wel aardig is. Eerste 10 minuten en laatste 5 zijn beetje overdreven, maar overall redelijk.

avatar van deperry

deperry

Matige film, naar maten Seagal ouder wordt, vind ik zijn films ook meer achteruit gaan.

avatar van deStef

deStef

Ik had meer verwacht van deze film. Ik ben gek op steven seagal films, maar dit is toch best een slechte. Robotachtige acteurs die braaf zinnetjes blaten, slecht knip en plak werk van de montage wat een simpel verhaal alsnog moeilijk probeert te maken.

Nee, dit is niet echt veel aan.

Stallion

Deze film viel me toch eenigzins tegen. Hij begon goed met de oorlogsscene, maar daarna zakt de film flink weg. Verhaal intreseert me niet echt en de settings en sfeer vond ik ook niet al te best. Iets wat in Into the Sun en Belly of the Beast wel goed zat.

Ongeloofwaardigheid mag van mij best in films maar in deze lag het er wel heel dik op. Eerst komt Seeger heel simpel een zwaar bewaakte bank binnen dan krijg je een aardige schietscene, waarna 1 agent(Buldog) de 2 in zijn eentje mee naar buiten neemt zonder dat iemand er iets om geeft.

Zo'n Buldog type vond ik weer wel leuk en de droge humor soms was ook wel leuk. Today you Die vond ik ook niet zo geweldig. Mischien dat een herkijk op een later tijdstip in de avond goed doet. Voor nu 2,5 *

Ih hou wel van Steven films en deze was ook niet slecht.

Het begon een beetje raar ik snapte er nog niks van.

Maar in de loop van de film begin het te snappen.

Mooie goeie actie film. Wordt alleen wel veel in geschoten.

3,0

avatar van David_D

David_D

Na de reacties van Sseagal en DiDa te hebben gelezen, had ik hoge verwachtingen van deze film gekregen. Helaas worden deze verwachtingen niet waargemaakt.

Het plot is vreselijk net als de acteerprestaties van sommige acteurs, met name Roger Guenveur Smith.

De oorlogsscene in het begin was wel vermakelijk net als het gevecht op de wc - al had ik daar toch het idee dat er op bepaalde stukken een stuntman werd ingezet.

2 sterren.

Waneer is ie te koop???

Stallion

Ik dacht dat iemand hier zei dat hij 10 oktober op dvd te koop zou zijn. Je kunt hem nu al huren.

sinterklaas

Op dvd-outlet en Bol.com kan je al pre-orderen voor deze film.

Hij is idd 10 oktober te koop.

avatar van happie

happie

Wat is dit een goede film zeg!!!!!

Nog een dag............

.....en hij is te koop

avatar van mr,x

mr,x

heb hem net gekeken.

het was weer een echte steven film,met genoeg aktie.

van mij krijgt hij 4,5*

sinterklaas

Heb hem zojuist bij de FRS gekocht voor een tientje met korting met een 2de dvd.

De film begind zoals gezegt met ee n20 minuten durende oorlogsscene die wel erg gaaf is. Mooi gefilmt ook, en de kogels en granaten vliegen om je oren.

Daarna haakt het een beetje af maar al snel komt er weer vaart in. Steven Seagal doet gewoon weer zijn werk met aikido. Zoals die scene op het toilet die ook best wel komisch is.

Naast de coole gevechten zijn er ook weer coole shoot-outs. Deze film is echt smullen voor zoal een Seagal als een harde actie-fan. Deze film is ook beter dan Black Dawn want daar gebeurde natuurlijk niks in vergeleken met deze.

Ik had dus gelijk: het gaat weer helemaal goed met Seagal . Nu wachten op Shadow man en Attack Force.

4,5

avatar van sherena

sherena

helemaal geen verkeerde film.

Helaas te zeggen moet hij wel wat aan zijn gewicht doen. Is wel heel veel bijgekomen. Dit is jammergenoeg aan de actie af te zien. Ben erg benieuwd naar de andere nieuwe films.