Mercenary for Justice (2006)
Genre: Actie
Alternatieve titel: Mercenary
Verenigde Staten / Zuid-Afrika
Geregisseerd door: Don E. FauntLeRoy
Met onder meer: Steven Seagal, Luke Goss en Jacqueline Lord
Gesproken taal: Tsjechisch en Engels
Plot Mercenary for Justice
Een huurling raakt betrokken bij een missie die de levens van zijn familie op het spel zet. Om de missie te doen slagen moet hij inbreken in één van de best bewaakte gevangenissen van Zuid Afrika om daar de zoon van de grootste drugsbaron zien te bevrijden.
John Seeger
Dekerk
Female Assistant
Malik - Chief of Police
titia
kriepers, leeft Steven Segal nog? (en welke mafketel heeft hem een rol bezorgd? )
Phoenix
Het zal me niks verbazen als die gozer nog in 2020 met rollator het gespuis te lijf gaat.
titia
op imdb zag ik dat hij tevens producer van deze film is, ja, zo kan zelfs ik aan een rol komen.
SSeagal
Klinkt goed. Hopelijk stelt Mercenary niet teleur, Into the sun was wel weer goed, hopelijk blijft de beste man zo doorgaan i.p.v weer terug te zakken naar Out of Reach niveau. Ben benieuwd.
Reconquista
De laatste jaren vind ik het Aikido van Seagel er niet beter op geworden. Met dat trappen en slaan lijkt hij meer op een freefighter, dan op een wijze boeddhist. Maar misschien is hij zo goed, dat hij weer terug is bij het begin.
SSeagal
De reggiseur van Today you Die..... ai ..... ben bang dat dit ook niet veel meer wordt. En trouwens , hoe kan er al gestemd zijn?
DiDa
Deze film heeft een nieuwe titel gekregen:
"Mercenary For Justice". Inderdaad een belachelijke titel. Mercenary was veel mooier geweest!
sinterklaas
Na deze volgen er nog drie films.
1.Shadow from the past(2006)
2.Harvester(2006)
3.Under Siege 3(2007)
DiDa
Je vergeet er nog een Sinterklaas.....In maart start Seagal met de opnames van Prince of Pistols. Deze film wordt opgenomen in New Orleans en zal weer een wraak thema krijgen. Ook zal Seagal veel van z'n eigen muziek in de film stoppen. Deze film krijgt een hoger budget en moet Seagal's semi-comeback film worden. Verder is Seagal zeker serieus aan het onderhandelen om Under Siege 3 van de grond te krijgen.
sinterklaas
Stond niet op imdb die film vandaar dat hij er niet bijstond .
Maar hij was wel weer op een paar andere sites te vinden.
Ben wel benieuwd.
DiDa
Hier de eerste review van Mercenary For Justice van een fan uit Roemenie. In Roemenie heeft deze film al een tv premiere gehad. Dat doen ze daar vaker met films die daar opgenomen zijn! In Roemenie krijgen ze die films als eerste te zien. De review staat op Steven-Seagal.net. Hier is de link:
DiDa
Inderdaad SSeagal! Ik ben als Steven Seagal fan ook zeer benieuwd. Ik hoop dat deze nu eens een keer "echt" goed is!!
aerogp1
ik ben niet echt benieuwd. Het stoort me enorm dat elke 3 maanden ongeveer een waardeloze seagal-film uitkomt waarin de goede man zelf maar 5 minutern voorkomt.
misschien stigmatiseer ik nu wat maar ik hoop dat men begrijpt wat ik bedoel
SSeagal
Als je de recensie leest begrijp je waarom ik weer hoop heb met deze film. Bovendien heeft into the sun bewezen dat de man nog zeker goede films voor de fan kan afleveren.
DiDa
Hier de eerste screenshots van Mercenary For Justice!!
Ik heb ook hoop voor deze film, omdat Seagal hier z'n eigen vechtscenes weer doet en hij ziet er goed uit in de screenshots! Ik heb hier de link naar de screenshots. Er zijn 2,5 pagina foto's, dus klik onderaan ook nog even op de 2e en de 3e pagina! De kwaliteit is alleen niet super. Ze zijn genomen van de tv premiere in Roemenië.
Ik voorspel hoe de Seagal Box 3 eruitgaat zien:
Mercenary+Prince Of Pistols+Shadow from the past en ik gok dat ie maart/april 2007 uitkomt. Ik kijk er al naar uit.
Enne DiDa Foto's zien er goed uit. Zal wel weer een knaller worden van een actiefilm
jex
Net een dvd screener gezien en wat is het weer een bagger Seagal film geworden, ietjes beter dan Black Dawn maar net als zijn vorige films slaat het weer helemaal nergens op kwa verhaal, acteren, actie en als film in het geheel. Hij probeert hier wel terug te gaan naar zijn roots (zwart gekleed, pony tail, wat meer aikido) maar dat lukt niet echt.
SSeagal
Hij probeert het tenminste, dat is toch al iets. En iets meer Aikido is voor de fan toch altijd meegenomen. En eerlijk gezegd heb ik altijd mijn twijfels bij meningen gebaseerd op dvd-screeners.
jex
Hij probeert het dat klopt. Maar ik had gehoopt op een film als Marked for Death of iets in die richting. Mischien de volgende?
sinterklaas
De volgende is volgens velen een wraakfilm die Prince Of Pistols heet. Zou wel de richting van Hard To Kill of Out For A Kil bevatten.
Daarna komt Michael Keusch met een sience fiction film en een oorlogs film met Seagal in de hoofdrol.
Kotegashi
Heb de film onlangs gezien.
Best wel aardig. Hij vecht weer eens zelf met een paar aardige moves.
De film begint redelijk heftig (oorlogs scene) en zakt daarna een beetje in (ca 20 minuten) en gaat dan weer vaart maken.
Beter dan Today you die en zeker beter dan Black Dawn of Submerged.
Heb een "onofficiële" Trailer gemaakt. Deze wordt binnenkort gepost op www.steven-seagal.net/forum (wel eventjes gratis lid worden), zodra de webmaster daar weer terug is van vakantie.
Voor de fans een echte aanrader, voor de mindere fans een leuke actiefilm zonder al te veel ingewikkelde plotwendingen.
Hier nog 2 pagina's met screenshots van de film:
Mzzl
DiDa
He Kotegashi, ik ben ook actief op de steven seagal site. Ik ben DiDa (zoals je ziet). Wist niet dat je ook Nederlands was. Leuk om je hier ook aan te treffen! Bedankt nog voor de trailer. Echt supergoed gemaakt. Vooral met die muziek van AC/DC. Super!!
JdeB
Ik ben ook actief op de steven site, maar waar is de link van de trailer dan? ik kan hem nameljik niet vinden..............
sinterklaas
Kotegashi, Hoe kun je deze film gezien hebben?, hij moet nog in Amerika uitkomen.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

Second in Command
Actie, 2006

Flood
Actie / Drama, 2007
miami, floridaspionciavechtsportenshowdownmoney transfer ambassadorontvoeringhuurlinglighthousevuistgevechtreddenschietpartijbank overvaldouble crossmiljonairsafe housebank vaultcape town, south africa prison breakaction hero