Genre: Drama / Romantiek
Gesproken taal: Engels, Nederlands en Spaans
Releasedatum: 10 oktober 2002
Bekijk via Videoland
Plot Volle Maan
De film vertelt het verhaal van zeven schoolverlaters die op een kruispunt in hun leven staan. Na het eindexamen gaan ze tijdens een zeiltocht op zoek naar een geheime Full Moon Party. Stuk voor stuk nemen ze belangrijke beslissingen, die hun leven zullen veranderen.
Treesje Waanwolf
Esmé
Natasja
Luc
BlueSword
best wel slecht ja maar ik heb mij stiekem best wel vermaakt, leuker dan ik had verwacht.
zal wel een aftreksel zijn van costa, zelf heb ik die nog niet gezien, ook niet echt behoefte aan.
maar ja, vond de film voor een keer wel aardig, niet super.
2.5.*
Montorsi
puur afval, typisch Nijenhuis, vraag me niet waarom ik de film uberhaupt ben gaan kijken, dat vraag ik mezelf ook nog steeds af..
Joey83
Weer een liefdeloos prul.
Kan er van al dat geld wat in die costa's & snowfevers wordt gepomt niet 1 leuk iets geperst worden?
en dan niet door Nijenhuis laten maken.
Een 0,5 en daar voorbij!!!
Yphygenia
Zo heel slecht vond ik deze film niet.
Niet bijzonder, maar ook niet verschrikkelijk.
2,5
M.ike
Ah lekker film, kijkt lekker
Alleen Chantal blijft irritant in Volle Maan
Maar het is echt een tienerfilm en erg leuk om gewoon even snel te kijken
Ik vind opzich de hele film al irritant ! Bah slecht slecht slecht ! 1* Georgina verbaan was wel oké in deze film.
X__Liesjj
Ik dacht dat ze film leuk zou zijn maar vond er niet veel boeiends aan. Dan kijk ik veel liever naar costa(al vind ik de serie beter). Daar zit tenminste nog wat humor in maar hierin totaal niet. Maar zo slecht is die nou ook weer niet.
Wel allemaal chliché maar verder is die nog wel te pruimen.
2 sterren.
Thomas83
Haha, fantastisch dit! Weinig films kunnen me al zo snel ergeren.
Alle soapies en Costa's rukken weer aan, de typetjes zijn allemaal vrij ongeloofwaardig, en ik vind het sowieso al bloedirritant als bekende acteurs accenten gaan nadoen, maar deze acteurs doen het wel heel slecht. Het lijkt alsof ze steeds weer vergeten dat ze met een accent moeten praten.
x-Kong-L
vond de film aardig tegenvallen, had er meer van verwacht
2.0 * voor de moeite
v.i.c.t.o.r.
Ik wilde eerst 1 ster geven, maar na een kwartiertje kijken gisteren wist ik genoeg. Wat een hel! Vooral dat zingen. En die boot is vervelend, en Janzen is een verveeeld popje en dat accent deugt niet. Er deugt eigenlijk niks van. En inderdaad, waar gaat het eigenlijk over?
Het grappigst was die Van Dik Hout zanger die zich moeiteloos staande houdt tussen al die andere nulacteurs...
Als 0 sterren een optie was dan is dit toch wel de film daarvoor
v.i.c.t.o.r.
ik bedoel als nederlandse film,er staan verder geen nederlandse films in de flop honderd(als ik goed gekeken heb) heb het niet zo op nederlandse films maar heb wel slechtere voorbij zien flitsen
Die lijst staat vol nederlandse films, Zeemeerman, Gulle minnaar. Allemaal al erg genoeg...
Quido
Die lijst staat vol nederlandse films
by_the_way
7 om precies te zijn vicortje, het grootste deel komt waarschijnlijk uit je favo land de 'V.S'
Simon Smith (crew films)
De grootste fout van deze film vind ik het gepruts met die oosterse tongval. Dit zorgt ervoor dat je nooit echt in de film komt. En dan de acteurs, er zitten er tussen die best iets kunnen hoor, daar ligt het niet aan. Johan Nijenhuis weet ze gewoon niet te inspireren tot iets goeds.
Als Nijenhuis denkt dat deze film is waar jongeren op zitten te wachten, vind ik dat een belediging.
Bambi18
Tja.. Volle maan. Het is dat er redelijk lekkere acteurs in zitten, de rest is het maar slappe thee. 2
Roowland
deze moet eigelijk op nummer 1 in de flop 100
Belachelijk slechte film
NightmareLady
Alleen al het waardeloze spel van Georgina Verbaan zorgde ervoor dat ik de film niet meer af wilde kijken
timburton
Georgina Verbaan speelde afgrijselijk. En Daan Schuurmans was ook niet om aan te zijn. In geen enkele film trouwens behalve Polleke. Een enorme Hollandse zijk film. Daar kan ik me enorm aan ergeren. In de Flop 10 zou ik zeggen... 0,5
Merel_*
Ik had echt niks te doen en heb 'm toen maar eens gekeken (hij lag hier nog, omdat we 'm een keer ergens bij kregen).
Nou, dat heb ik geweten. Ik heb 't al niet zo op Nederlandse films, maar dit sloeg echt weer helemaal nergens op..
Dat 'achterhoekse' accent: de ene keer gebruikten ze 't wel, en dan opeens weer niet. :S Sowieso: waarom zou er zo'n accent gebruikt moeten worden? Overbodig, en 't stoort alleen maar..
Waar gaat deze film eigenlijk over?
Omdat sommige acteurs redelijk acteerden, een 1,5*
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11915 berichten
Nou, dat heb ik geweten. Ik heb 't al niet zo op Nederlandse films
Met dit oordeel ga ik er vanuit dat je heel veel Nederlandse films gezien hebt?
by_the_way
Waar gaat deze film eigenlijk over?
robertus65
Ik vond het wel een redelijke feel good movie.
Georgina speelde als punkstertje, da's pas karakter! Het Twents accent vond ik overbodig, leek mij als niet Twentenaar vrij nep.
En dat iedereen buiten de Randstad als domme boer wordt afgeschilderd was erg stereotyp. Dat deze film zo laag gewaardeerd wordt slaat echter nergens op, papegaaien gedrag.
Captain Pervert
Lang geleden gezien, volledig vergeten.
Was laatst op TV, en het eerste wat ik hoorde was Lieke van Lexmond met een lachwekkend fake Twents accent. Een halve minuut later wist ik het: als ik weer op MovieMeter kom, ga ik mijn waardering voor deze film halveren, ongeacht wat ik hem ooit gegeven heb.
Twee gedeeld door twee is 1.
N811
Als dit de film van de dag is? hoe erg zijn die andere dan wel niet.

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar de misdaadserie 'Animal Kingdom'

Top 10 van Netflix: déze tien films worden nu goed bekeken