Genre: Drama / Romantiek
Gesproken taal: Engels, Nederlands en Spaans
Releasedatum: 10 oktober 2002
Bekijk via Videoland
Plot Volle Maan
De film vertelt het verhaal van zeven schoolverlaters die op een kruispunt in hun leven staan. Na het eindexamen gaan ze tijdens een zeiltocht op zoek naar een geheime Full Moon Party. Stuk voor stuk nemen ze belangrijke beslissingen, die hun leven zullen veranderen.
Treesje Waanwolf
Esmé
Natasja
Luc
katie morosky
'k Vond deze iets beter dan Costa. Je merkt toch dat de scenaristen tenminste een poging doen om een goed verhaal te brengen, levensechte karakters proberen te schetsen, een extra dimensie willen toevoegen dmv een Twents accent. Alle goede pogingen ten spijt: de film is evenzeer genant. Hilarisch genant: 'k heb wel goed gelachen met de meeste scenes. Ook met de muziek.
soom
Ik vind het walgelijk.
Costa! had een verhaal, deze niet, ze willen alleen maar heel veel sexscenes filmen. best wel realistisch, geef ik toe.
salvado_19
nou ik snap niet waarom deze in de flop 100 staat ook vond het een een leuke film om naar te kijken.
SiSsY bOY
chantal janzen is lekker wel lekker
SuperSideSwipe
Ook mijn probleem, was gewoon onplesant om naar te kijken. Voortslepende verhaalloze zooi.
2,0
Waku
Tegen beter weten in gekeken.
Wat een wanprodukt.
Neem een paar bekende soapsterretjes en gaan met die maan...
Dramatisch acteerwerk, een script van niks..
Maar een kaskraker van jewelste van Bnertjes scoren nog steeds in Nederland!
Nijenhuis is een slimme man.
Petra_Mulder
Chantal Janzen speelt hier heel erg goed in! Hartstikke leuke film!
Prissie
Chantal Janzen speelt hier heel erg goed in! Hartstikke leuke film!
metaledje
lieke van lexmond en die blonde.dat zijn geen slechte dames,vond de film zelf ook niet zo slecht voor een *nederlandse* beetje overdreven dat deze als enigste in de flop100 staat.. maarjah goed voor een 2.5
wavanbuuren
Hoe bedoel je als eni(st)(g)e in de flop 100.....?????
metaledje
ik bedoel als nederlandse film,er staan verder geen nederlandse films in de flop honderd(als ik goed gekeken heb) heb het niet zo op nederlandse films maar heb wel slechtere voorbij zien flitsen
PatrickL
'De Zeemeerman' staat op één in de flop honderd. Verder staan er nog iets van 4 NL-films in.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Zeer slap aftreksel van "Costa", wat al niet al te goed was.
De acteerprestaties zijn weer op z'n ouderwets Hollands, oftewel dramatisch.
Veel voorspelbaarder kan een film niet gemaakt worden.
Quido
De acteerprestaties zijn weer op z'n ouderwets Hollands, oftewel dramatisch.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Over de acteerprestaties.......
otherfool
Iets beter dan het walgelijke Costa, maar daar is dan alles mee gezegd. Eéndimensionale karakters, onbegrijpelijk duffe dialogen, non-acteurs... deze film heeft het allemaal.
1,5* voor de charmante Janzen.
matthijs_013
Verschrikkelijke film. Geen verhaal, alleen dertigers die proberen tieners te spelen.
*0,5
*Chrissie*
Wel een leuk filmpje om even op te zetten, maar meer ook niet. Het verhaal is te slap en het acteren kan ook vele malen beter. Tot slot voor mij echt een standaard nederlandse film, geen uitblinker dus.
TimD
Leuke film. 3,0 *. Leuk verhaal, goed geacteerd (jazeker stelletje zuurpruimen) en het is ook grappig.
Carolientjuh14
In mijn tv-gids kreeg Volle Maan 4*. Zelf vond ik er geen BAL aan 1.5*
sangha
dit is echt een waardeloze film. ik heb hem in de bioscoop gezien, toen was ik 10 ofzo, en ik vond hem toen helemaal geweldig (overduidelijk dat ik toen niet echt wist wat een goede film was...). nu verdient hij voor mij een 1.5. ik ben het eens met nicolage rico dat dit een slap aftreksel van costa is, dat ook al niet sterk was.

Binnenkort in de bioscoop: horrorfilm 'Scream 7' te zien in IMAX

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar de misdaadserie 'Animal Kingdom'