Mysterious Skin (2004)
Met onder meer: Joseph Gordon-Levitt, Brady Corbet en Michelle Trachtenberg
Releasedatum: 25 augustus 2005
Bekijk via MUBI
Plot Mysterious Skin
"Two boys. One can't remember. The other can't forget."
Op achtjarige leeftijd wordt Brian Lackey wakker met een bloedneus in de kruipruimte van zijn ouderlijk huis. Hij heeft geen idee hoe hij daar terecht is gekomen. Maar wat het ook geweest is, het is verantwoordelijk voor zijn verdere levensloop. Sinds het incident is Brian bang in het donker, plast hij in bed en wordt hij geteisterd door heftige nachtmerries. Brian is nu achttien en raakt ervan overtuigd dat hij destijds ontvoerd moet zijn geweest door ruimtewezens. Neil McCormick is de ultieme knappe buitenstaander. De jongen die iedereen graag mag, maar waar niemand echt dichtbij komt. Als achttienjarige jongen verlangt hij naar een tijd die al tien jaar voorbij is. Hij verlangt naar de band die hij als achtjarige jongetje had met zijn honkbalcoach. Hij denkt op zoek te zijn naar liefde. Brians zoektocht naar antwoorden, brengt hem bij Neil. Samen achterhalen ze de gebeurtenissen die zo'n impact hebben gehad op hun leven.
Neil
Brian (Age 8)
Deborah (Age 12)
Mrs. Lackey
xenne
de 200ste stem is voor mij. heb dit bekeken zonder enige voorkennis en was wel verrast te zien welke kant de film uitging - gelukkig ben ik niet gauw gechockeerd. eigenlijk weet je al na 5 minuten dat het goed zit ... 't begin is nog vrij mysterieus, al gauw aangrijpend & van begin tot einde bijzonder sfeervol ... 4
Het enige wat ik mij afvraag is
waar die ufo vandaan komt, en of dat meisje inderdaad ontvoerd is, dat kalf onmogelijk verminkt en of het opgezet spel is?
mijn interpreatie : Brian heeft wellicht op een avond wel degelijk iets gezien (UFO of iets dat er op leek - maakt weinig uit wat precies, maar die gebeurtenis heeft iig veel indruk gemaakt), toen hij 2e keer misbruikt werd door de coach in 83 op de Halloween Party had hij net daarvoor z'n bril verloren en zag hij maar wazig uit z'n ogen, toen de coach op hem afkwam leek het een alien - dat beeld heeft hij uitvergroot en gekoppeld aan z'n eerdere waarneming om zijn trauma te verdringen. hetzelfde ongeveer bij de boeredochter, vermoedelijk werd zij ook misbruikt (de manier waarop ze Brian wil verleiden wijst daar toch fel op). op bepaald moment heeft ze een autoongeval gehad (mogelijks zat een overstekend wild er voor iets tussen?), ze is dan overgebracht naar het ziekenhuis met helicopter - haar grootouders hebben het ongeval niet overleefd, wellicht heeft ze die ervaring uitvergroot naar een ontvoering door aliens, ook al om haar trauma te verdringen
us_raider
- 2034 berichten
mijn interpreatie : Brian heeft wellicht op een avond wel degelijk iets gezien (UFO of iets dat er op leek - maakt weinig uit wat precies, maar die gebeurtenis heeft iig veel indruk gemaakt).
Dat Brian daadwerkelijk een ufo heeft gezien, lijkt me nogal onwaarschijnlijk. Ik acht de gebeurtenis als een waanvoorstelling van Brian. Een andere mogelijkheid is inderdaad dat Brian 'iets dergelijks' heeft gezien. Als het werkelijk een ufo geweest zou zijn, zou de moeder van Brian de vrouw (die beweert dat ze ontvoerd is door aliens) echt niet zo gemakkelijk afwimpelen; ik zie die vrouw als een aandachtstrekster.
Overigens vind ik de film redelijk. Ik had liever gehad, dat de verhaallijn van Brian wat langer onduidelijk bleef. Nu was al vrij gauw duidelijk hoe alles in elkaar en zijn sommige scenes weinig nuttig; dat is eigenlijk mijn grootste probleem. De vele 'avontuurtjes' van Neil begonnen mij te irriteren; op een gegeven moment had ik het wel gezien. Desondanks maakt de film indruk. De film behandelt de vrij zware thema's op de juiste manier, maar is toch niet buitengewoon genoeg om vier sterren te verdienen; daarom blijft het bij een dikke 3.5.
Querelle
Prachtige film! Dat dit de regisseur is van Totally fucked up! en de doomgeneration had ik niet verwacht.
Het begon meteen al goed met een cover uitvoering van een nummer van Syd Barrett (eerste zanger van Pink Floyd) naar een tekst van Ernest Hemingway: "Golden hair". Prachtig nummer!
Het scenario is hier perfect en laat de kijker alles zelf ontdekken samen met de hoofdpersonen.
Sommige scenes haalden het niet met het gevoel wat de film wilde uitstralen. de scene met die jongen en het meisje bij de verlaten drive-in was echt pure kitch en sommige sexscenes kwamen nogal geforceerd over. Maar niet minder confronterend. Die scene met die AIDS patient is echt om kippevel van te krijgen
De bijzondere opbouw, het scenario, het onderwerp, het acteerwerk en het camerawerk zijn echter van zo'n hoog niveau dat ik twijfel tussen 4,5 en 5.
Olaf K.
Joseph Gordon-Levitt zit, net als in high-school noir Brick, weer eens in de hoek waar de klappen vallen, Ditmaal is hij een van de twee jongens wiens groei naar volwassenheid sterk wordt bepaald door voorvallen met de overdadig in klein grut geïnteresseerde baseballcoach. Terwijl zijn medeslachtoffer een blinde vlek heeft ontwikkeld en probeert te geloven dat hij misschien door buitenaardse wezens ontvoerd is geweest, gaat Gordon-Levitt hoereren. Het klinkt allemaal banaal, maar in de handen van Araki rolt er een degelijk drama uit, waar het ingetogen acterwerk van de jonge cast zeer aan bijdraagt.
Ramon K
Best een mooie film met een vreemd sfeertje ooit. Hele mooie soundtrack en ook best degelijk in beeld gebracht. Jammer dat het scenario ooit wat trekt en dat sommige subplotjes niet zo boeiend zijn (UFO-meisje) of slecht uitgewerkt (vader) zijn. Film raakte me ook niet zo, waarschijnlijk omdat ik een paar zaken als gekunsteld ervaarde (scene in de sneeuw/luchtbios, maar ook de eindscene een beetje). Toch vind ik het knap dat zo'n zwaar onderwerp eigenlijk een vrij luchtige uitwerking krijgt. krappe 3,5*.
matthijs_013
Het is natuurlijk een interpretatie, maar lijkt me niet waarschijnlijk. Met wat meer research blijkt toch dat de regisseur bedoelde dat het de jongen de tijd waarin hij misbruikt werd nog slecht kan herrineren en vanwege die "vaagheid" denkt dat dit te maken heeft met een alien ontvoering.
Knud Knudsen
Indrukwekkende film die inderdaad lang blijft nagalmen. Op wat schoonheidsfoutjes na gewoon een geweldige film, zo eentje waarbij je tijdens de aftiteling nog maar even je mond houdt.
Rick126
Zojuist bekeken, heftige film zeg...
Misschien dat bepaalde scenes wat overbodig zijn (lees: geen toegevoegde waarde), maar ook weer onmisbaar vind ik. Hierdoor krijg je meer binding met de hoofdpersonen en blijft de spanning er goed in.
Tevens een redelijk onverwacht en sterk einde.
4* (maar moet het nog even laten bezinken)
jimbo79
heel sterke film die op een heel subtiele manier een heel grof thema uitbeeld
gordon levitt zijn eerste sterke rol en zeker niet zijn laatste
1 van de betere akteurs van zijn generatie aanrader
Rick126
Toch een absolute topfilm. Ongelofelijk wat een impact zo'n film kan achterlaten. Het gebeurt heel vaak, dat ouderen op zo'n manier met kinderen omgaan, maar mensen vergeten vaak wat voor een impact dit kan achterlaten. Bepaalde mensen vinden het niet realistisch, mag je mij wel eens vertellen wat er onrealistisch aan is (mocht je zo iets überhaupt meegemaakt hebben!!!!)!!!!!
Mescaline
Goede en indrukmakende film!
Vanaf min 1 zitje in het verhaal.. ookal is het verhaal vrij duidelijk.. toch weet het de volle speelduur te blijven boeien..
Het einde is ook erg indrukwekkend..
Acteren was op een hoog niveau en de acteurs zaten goed in hun rol.
4 wel verdiende sterren!
stephan73
Behoorlijk heftig onderwerp voor een film.
Kende Gregg Araki alleen maar van naam (en volgens mij heb ik het begin gezien van The Doom Generation maar dat vond ik volgens mij slecht). Mysterious Skin zit erg goed in elkaar en heeft in Joseph Gordon-Levitt (3rd Rock from the Sun) een goede acteur!
Toch maar meer zien van deze Araki!
niethie
Was al een geruime tijd erg benieuwt naar deze film maar kreeg maar niet de kans om de dvd mee te nemen en gisteren heb ik dat dan eindelijk gedaan, weliswaar de lelijke Quality dvd uitgave maar goed ik kan hem later altijd nog vervangen (maar dat terzijde)
Ongelofelijke indrukwekkend en meeslepende film die naarmate hij langer duurt steeds boeiender begint te worden en je steeds verder weggezogen wordt in het verhaal. Ik was in eerste instantie vooral verbaast/geschokt hoe rauw en grof de film wel niet was maar was tegelijke tijd ook erg opgelucht dat eindelijk iemand het aangedurft had zo'n zwaar onderwerp zonder terughouden behandeld had om die eeuwige taboo eens te doorbreken. De acteurs (en dan met name) Levitt speelde hun rollen prachtig. De film bevat een paar zeer sterke en aangrijpende scenes die me ongetwijfeld nog lang bij zullen blijven. Verder was de score lekker apart en paste hij ook op een erg mooie manier in het al even eigenaardige sfeertje van de film en tensotte is er nog het verhaal dat op een erg mooie manier op het doek is gebracht door Arakki dat op een ontzettend mooie en rustige manier naar het schokkende einde werkt. Al met al Mysterious Skin is een bijzondere film die me zeer heeft weten te intrigeren, hij weet zonder enige twijfel op elk gebied te slagen en laat bovendien een enorme impact op je na. Moeilijk te geloven dat de regisseur van deze film ook ooit de vage mislukte tripfilm Nowhere maakte al moet ik wel zeggen dat na het zien van deze film mijn nieuwschierigheid naar het andere werk van de regisseur opwakkert.
4,5 sterren
Mescaline
Mooie Recensie Niethie! je beschrijft het idd gewoon precies zoals het is. En met maar 307 stemmen verdiend deze film veel meer aandacht!
Maar als het goed is bekijkt Harmjan deze ook binnenkort? ben benieuwd naar zijn stem
Leland Palmer
Maar als het goed is bekijkt Harmjan deze ook binnenkort?
Klopt, vanavond gezien
Uiteraard had ik toch wel redelijk hoge verwachtingen, aangezien bijna iedereen hier vreselijk positief is. Moet zeggen dat ik het een prima filmje vond, maar ik zie blijkbaar toch iets over het hoofd, wat de film echt over de streep moet trekken. Joseph Gordon-Levitt speelt in ieder geval de rol van zijn leven, geweldige prestatie van hem zeg. Daarnaast ziet collega Trachtenberg er wederom erg lief en mooi uit en speelt ook zij goed. Brady Corbet zijn rol ging ook wel, maar kon met niet helemaal overtuigen. De film zelf begint erg goed en we worden al snel in een dal vol met vragen gegooid. Dit hield me dan ook wel bezig, want wat was er nou allemaal gebeurd? Sjah, moet toch zeggen dat dit me op het einde wat tegenviel. De film zelf zit vooral in het eerste half uur, drie kwartier vol met momenten die we niet vaak zien. Althans, ik niet, maar wie weet wat voor mensen er allemaal rondlopen. Dat zien we in deze film wel
De eerste scénes met de coach en Neil zijn toch wel redelijk indrukwekkend, al zie je het van mijlenver aankomen. Het was wat mij betreft direct duidelijk wat die vent van plan was. Daarnaast is er Brian, die wakker wordt in de kruipruimte van zijn huis, met een bloedneus nog wel. Oké, wat zit daarachter? Niet zoveel verrassends eigenlijk, want ook hij heeft op een ''andere'' manier kennisgemaakt met de coach. Ik vind dat hele gedoe met die periode's die Brian kwijtraakt ook maar makkelijk gezocht en daarnaast ongeloofwaardig. Probeert ie' het zelf te vergeten, door te denken dat ie' is ontvoerd door Aliens? Of mist hij die periode's echt? Beetje triest als je het mij vraagt, maar ik kan ook iets missen natuurlijk. Het einde, wanneer de twee bij elkaar komen vond ik daarom ook wat tegenvallen, omdat het eigenlijk al snel duidelijk was wat er allemaal aan de hand was. Met de sfeer zit het wel goed in de film. Het thema is uiteraard erg gevoelig en zwaar, maar wordt toch op een luchtige manier gebracht door regisseur Araki. Vooral dankzij de hoofdpersonages en de manier waarop ze met elkaar omgaan. Vond het vooral ook wat jammer dat de film op een gegeven moment wat eentonig begon te worden. Neil wipt de één na de ander en Brian gaat naar één of ander meisje toe die het zelfde als hem heeft meegemaakt. Uiteindelijk blijft het gewoon onverklaard wie dat meisje eigenlijk is en dat had ik toch wel graag gezien. Ook de scéne met de koe, wat had dat nou allemaal om zich heen? Ook dat gedoe met de vader van Brian had een betere uitwerking mogen hebben wat mij betreft. Het hangt er nu allemaal wat losjes bij, terwijl ik toch denk dat dit een betere uitwerking had vereist. Owh jah, ik moet nu ineens weer aan een scéne denken, waarin Neil die aidspatient ''onder handen neemt'', brrr vreselijk, die blijft me wel even bij denk ik.
Toch wel meer verwacht van deze film, die niet helemaal goed is uitgewerkt wat mij betreft. De sfeer, muziek en acteerprestaties zijn gewoon erg goed en vooral Levitt spat van het scherm. Daar horen we nieteens erg veel van nu, terwijl hij in deze film laat zien dat ie' genoeg in zich heeft om een grote te worden. Maarjah, deze film is zo oud nog niet, dus wie weet horen we nog de nodige dingen. Voor nu een voldoende voor deze film, met drie sterren.
timbo_
Aardig filmpje maar ook niet meer dan dat. Minpunten zitten hem vooral in de subplotjes. De ufo en vooral het ufo meisje maken de film er verre van beter op en komen wat gekunsteld over. De rode lijn is echter wel dik in orde en vooral het Neill personage is erg sterk.
Uiteindelijk dankzij het sterke hoofplot, het heel behoorlijke acteerwerk, enkele visueel mooie scenes en de goede soundtrack een dikke voldoende.
v1ce
Erg rauwe duistere film!
Sommige stukken konden echter voor mijn part eruit geknipt worden, vond het niet echt een toegevoegde waarde en had hiervoor liever iets meer diepgang in bepaalde personages willen zien dan continu maar dezelfde scenes..
Maar het einde bracht me wel weer op het randje van me stoel..
Al met al een 3.5
AHWA
Het ontbreekt de film aan personages om wat medeleven voor te voelen. Het is een zwaar onderwerp uiteraard en een leuke film zal het dan ook nooit worden. Geen enkel personage wist me zodanig emotioneel te raken dat je met een leeg gevoel naar de zwaarste scenes zit te kijken.
In de film wordt het personage van Joseph Gordon-Levitt beschreven als iemand zonder hart. Joseph zet hem ook precies zo neer, en dat doet hij goed, maar niet geweldig. Die wat verveelde blik van hem werkte me op m'n zenuwen. In Brick kon ik hem veel beter waarderen als gelaten jongen, maar hier niet.
De zoektocht van Brian gaat via Chloe van 24
maar het is al snel duidelijk wat er gebeurd is met hem, dus heel onvoorspelbaar en verrassend is de film niet.
De herkijkwaarde is wat mij betreft dan ook nul komma nul en dat haalt de film sterk naar beneden. Het is een degelijke film, maar meer ook niet.
Inland Rabbit
Weg zijn de felle kleuren, weg is de chaos, Hiervoor in de plaats krijgen we wel een film met een beter en wat pijnlijk verhaal.
Een erg mooi verhaal wel. Voice-over ondersteunt en erg indrukwekkend.. Zeker die Neil word goed neergezet. Tsjah en Trachtenberg, altijd al een zwak vor gehad, al lag dat destijds meer aan Joss Whedon dan aan haar zelf. Blijft schattig, dat sowieso.
Ik ga mezelf hier ietwat herhalen. Pittig onderwerp, maar ik mis de kenmerken die de eerdere films wel hadden. Alternatiee soundtrack,felle kleuren, rare karakters, een beetje parodie en bovenal een raar einde. Hierdoor word dit toch wat normaal. Wel vod ik het een indrjekkend verhaal.
Yehudit
Geweldige film. Ik ben sowieso een groot fan van Joseph Gordon Levitt, ik zweer je dat, als hij de kans krijgt, een icoon gaat worden. Zeer beladen onderwerp, maar wordt gelukkig niet in een light-versie uitgewerkt, alles wordt zonder omwegen en geneuzel gebracht en dat waardeer ik uitermate. Gregg Araki's eerste echt serieuze film, deze. De rest van z'n ouevre is heel wat anders
Cole-
voelde me lichtelijk ongemakkelijk bij het zien van deze film. absoluut geen film die je met een stel vrienden gaat kijken. maar wel goed dat er een film met dit onderwerp wordt gemaakt. laat zien dat kinderen getraumatiseert of seksueel ontregeld worden als ze op jonge leeftijd misbruikt worden. voor de rest gewoon geen steen goeie film met goede acteurs en een goed verhaal.
DVD-T
Een tijd geleden wat flarden van Mysterious Skin gezien, wat mij toen opviel was de schitterende prestatie van Joseph Gordon-Levitt. Van het verhaaltje kon ik mij niet veel meer herinneren.
Mysterious Skin is een film met een hele goede opgebouwde sfeer. Het verhaaltje zit lekker compact in elkaar, alleen een beetje jammer dat het mij snel duidelijk werd waar het nu precies over ging , haalde toch wel een beetje de grote verassing voor mij weg. De film blijft echter van begin tot het eind boeien. Het raakte mij niet genoeg om echt memorabel te zijn/worden. Komt ook mede door de editing. Sommige scènes werden wat snel afgekapt. Ineens een black-out waarbij de muziek ook stopt en meteen verder gaat met een heel andere scène. Momenten vooral de scène met de vader deden soms net even te kort aan om echt een impact te maken. Desondanks heb ik erg van deze film genoten. Het verhaal verloopt erg mooi en het hele "ontvoerings" plotje is erg leuk gedaan. Brady Corbett vind ik naast Gordon-Levitt ook een goede toevoeging voor de film. Ik kende hem alleen van Thirteen waarin hij het wat middelmatig doet, en van Thunderbirds. Hier laat hij echter zien dat hij een mooi staaltje acteerwerk kan neer zetten. Gordon-Levitt is een van de beste acteurs van zijn generatie. De momenten waarin hij zit zijn echt een genot om naar te kijken. Hij geeft je echt het gevoel dat hij het karakter is. Film technisch wel een beetje standaard allemaal, maar de heerlijke muziek maakt daarin weer veel goed.
LeeGer
Als je dat denkt mis je zeker iets. Als je je wat in psychologie verdiept dan weet je dat dit een zeer plausibele en vaak voorkomende manier is voor mensen, en zeker ook voor kinderen, om om te gaan met zeer traumatische gebeurtenissen. Ook wel bekend onder de naam Dissociatie en in zeer ernstige vorm Dissociatieve identiteitsstoornis. Triest is dat overigens zeker.
sinterklaas
Hele bijzondere maar ook vooral erg schokkende film. Al gaat het alleen maar om het onderwerp. (Het zal je maar gebeuren). De film is om te beginnen niet erg geheimzinnig en subtiel zoals het bij de meeste films wel zo is, dat ze het climax of het oorzaak pas aan het eind laten zien. Bij Mysterious Skin weet je al na een kwartier wat er aan de hand is en wat nou ook de hele gevolgen zijn. Al word dat wel op een hele vieze onsmakelijke manier verteld waar je eigenlijk liever niet aan wilt denken. We krijgen om te beginnen te maken met 2 bijzondere jongens en ook hun manier van denken. Wat ik echt de opmerkelijkste persoon vond was Neil, bij hem word alles meteen verklapt maar bij Brian word het nog een beetje verborgen gehouden, al begin je ook inderdaad te beseffen dat met hem hetzelfte is gebeurt. Waar heb ik het allemaal over? Nou de film begint eerst zoals gezegt met die voorstelling van die jongens en dan krijgen we te maken met die coach die Neil een hele bijzondere jongen vind, en ja, dan weet je al genoeg. Neil heeft op 8 jarige leeftijd sex met die coach wat hem de rest van zijn leven onbewust ontspoort heeft en denkt dat wat hij doet: een homo-hoer worden die zich door ouwe kerels laat pakken (al op zijn 14-15de) en om er even tussendoor te komen, die scenes waren echt fatsig, goor en ziek. Het idee alleen al! En zo weet je dat hij dat allemaal als normaal ziet, alleen maar door die sexpartij met die coach. Hij vind het zelfs normaal om verkracht te worden of geslagen te worden tijdens een sexbeurt. We krijgen tussendoor ook verhalen van Brian te zien, die nogal subtieler zijn dan die van Neil. Bij hem is het meer het bepaalde manier van denken: bv dat hij is ontvoert door ruimtewezens en ook een meid heeft gevonden die ook hetzelfte probleem heeft gehad. En toch lijd het allemaal tot een climax die nog vele malen schokkender is en ook gewoon door alleen maar door dat "je weet wel" een levenslange onbewuste ontsporing veroorzaakt heeft.
Meer ga ik niet verklappen. Wat ik wel moet zeggen is dat dit ook een stukje cinema is dat gewoon in de categorie valt van het uiterste en het extreme. En dan alleen al vanwege het idee. Het verhaal eromheen is prachtig verteld en het acteerwerk is ook erg mooi. Je moet het ook maar als regiseur voor mekaar zien te krijgen om kinderen van 8 al in bv dit soort scenes te laten spelen. Vooral het einde is heel mooi als die Neil en Brian bij elkaar komen en alles nog duidelijker word. (misschien kom je der in de helft van de film wel achter maar hier komt dan toch nog wel even wat bij)
Met als conclusie: gewoon een hele schokkende film die je maar moet aanvaarden al wil je hem zien. Ik vond het iig een zeer bijzonder en schokkend stukje cinema met een onderwerp dat je maar als regiseur moet durven om het te verfilmen!
Montorsi
Prima film! Maar had heel erg hoge verwachtingen (misschien vooral ingezet door de briljante poster), dus valt wat dat betreft ook wel een beetje tegen.
Had toch gehoopt dat het veel harder en nog persoonlijker was geweest, Mysterious Skin blijft toch vrij lang iets te afstandelijk. Maar het blijft een mooie film. Cinematografisch bij vlagen erg overtuigend, erg mooi gestyleerd filmpje. Ook de soundtrack is fenomenaal. Sterk verhaal ook, en goede acteerprestaties. Vooral die kerel die Neil speelde was echt geweldig bezig.
MNV2
- 1900 stemmen
Het duurde toch enkele minuten voordat ik besefte dat de film gedaan was.. Voordat ik de film zag wist ik niet waaraan ik me kon verwachten aangezien zowel de plotomschrijving op de site als die op de achterkant van de dvd nogal redelijk vaag is. Het blijkt best wel een behoorlijk diepe film te zijn met een controversieel onderwerp waar heel veel lef voor nodig is om het te behandelen. Ik denk dat het schokkende verhaal en de ijzersterke acteerprestaties ook wel datgene is dat deze film interessant maakt, al waren sommige scènes wel nogal onsmakelijk en niet nodig wat mij betreft.
Delta65
Ik heb zojuist deze film gekeken en ik ben aangenaam verrast. Het belangrijkste is dat ik de hele tijd geboeid ben geweest en dat maakt een film voor mij top!
Ik vind dat het onderwerp misbruik in een hele aparte verhaallijn is verwerkt. Het lag er niet de hele film dik op en dat vond ik wel fijn.
4,5

Happiness
Drama / Komedie, 1998

Napola - Elite für den Führer
Drama / Oorlog, 2004
post-traumatische stress-stoorniskindermishandelinggebaseerd op boekgeheugenverliestrainerhustlertraumamannelijke homoseksualiteitonafhankelijke filmprostitutieburied memories childhood sexual abusesexual assaultjaren 80jaren 90loss of innocencerepressed trauma child sexual abuselgbt interestfilmarchkansas