• 9.380.819 stemmen

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 28 juli 2005

Plot Mr. & Mrs. Smith

"Smart and sexy"

John en Jane Smith (Brad Pitt en Angelina Jolie) zijn een gewoon koppel met een gewoon huwelijk, waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld, en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, zijn de poppen aan het dansen.

avatar van luuk1988

luuk1988

ja angelina jolie heeft zeker wel iets een beetje een donkere huid met blauwe ogen is altijd wel sexy! het verhaal was wel grappig en het liep ook lekker vlot 3.5 *

avatar van Pacino88

Pacino88

Hmm ik had deze op 3* staan.Raar.

Deze zag ik in de cinema en deze kan zich meten met films als the Sweetest Thing en Meet the Fockers.

Bagger verhaal met slechte actie die niet boeit. Chemie is belachelijk. Ook heb ik niet gelachen. Toch was de auto achtervolging op het einde nog best geslaagd.

avatar van sanna03

sanna03

goede film, echt zo zalig vind ik

maarja ik vind ook maar weinig films slecht

avatar van bigfoot87

bigfoot87

ze is gewoon lelijk..

Ben ik het mee eens, die smerige zoeloe lippen van haar

avatar van Anarchist

Anarchist

bigfoot87 schreef:

Ben ik het mee eens, die smerige zoeloe lippen van haar

en die grote kikkerogen en dat enorme hoofd/voorhoofd en die te vooruitgestoken kaak en dat platte lelijke achterste en die platte hangende borsten en die lelijke benen

avatar van BlueSword

BlueSword

avatar van Anarchist

Anarchist

BlueSword schreef:

nou ben ik benieuwd hoe jou babe eruit ziet.

ga dan naar het knappe actrices topic

avatar van Niqk

Niqk

ik vind deze film qua acteer werk zwaar onder de maat, brad pitt is opzich een gewardeerd acteur, maar dan alleen op de momenten wanneer hij een acteur naast zich heeft staan waar hij zich aan kan opheffen (fightclub: edward norton, se7en: kevin spacey, morgan freeman) en in deze film is het nivo van klasse acteurs onder de maat, er spelen echter acteurs met status in, ik kijk 10 keer liever naar een cult film waar de acteurs tenminste wel hun vak verstaan en niet alleen daar staan voor de centen.

damn doe effe normaal..

BlueSword schreef:

Wojoow Wojoow die is hard

avatar van adinda

adinda

Gave Film! Vooral door Brad Pitt

avatar van Mark Samuel

Mark Samuel

leuke film, aardige humor, en comisch neergezet. film die je opzich vaker kan zien. acteerprestaties zijn goed 3*

avatar van Suzy

Suzy

----------------------------------------

hahaha, ik weet niet waar jij je ogen heb zitten, maar volgens mijn niet op de goede plaats!!!

Ik vond het een top film!! net zoals de meeste films waar ze in speelt!!

Brad is ook echt weer een comercieel lekkertje

avatar van Dennis Evahi

Dennis Evahi

avatar van Gompiej

Gompiej

Angelina kan er wel leuker uitzien die mevrouw die haar opmaakt moet ander werk gaan zoeken

avatar van barca87

barca87

Goede film, heerlijk om naar te kijken dit soort films. Goed geacteerd, vooral Angelina Jolie speelde erg goed.

avatar van Ziggy007

Ziggy007

Ik vond de actie eigenlijk tegenvallen

Het zijn natuurlijk twee A-acteurs, al heb ik persoonlijk niets met Jolie, maargoed een bepaalde uitstraling heeft ze wel (en grote borsten ), dus het acteerwerk zal het niet aan liggen. Deze film moet het dan ook van actie hebben, maar juist die valt mij wat tegen...

avatar van Sh@d0w

Sh@d0w

bah

Man, jij weet dus echt niet hoe een mooie vrouw eruitziet, als je dat al lelijk vind ...

avatar van redsu

redsu

ik vond de film ontzettend tegenvallen

Sh@d0w schreef:

juist..

avatar van :DOEMAARGEK*

:DOEMAARGEK*

Hij viel tegen. Sommige scene's zijn leuk. Maar dat was het dan ook wel.

3 sterren.

avatar van hinie

hinie

Goh en dan geef je toch 3 sterren?

avatar van Joe-K

Joe-K

Erg leuke film! Zaten zeer grappige stukjes in, ook goede actie en alles bouwde lekker snel op, verveelde mij dus helemaal niet. 3,5*

Sh@d0w schreef:

volgens mij vind hij vrouwen als 'Martin Lawrence' in 'Big Momma's House' er leuker/lekkerder uitzien..

avatar van hendrik119

hendrik119

het is wel een leuke film. maar hij viel eigenlijk wel een beetje tegen, hij is zo veel gepromoot en dan verwacht je een film van het kaliber scarface ofzo, krijg je dit.

avatar van seanpuffy

seanpuffy

goede film en goed acteerwerk

vanaf deze film heb ik meer bewondering gekregen voor angelina jolie

heb deze film 3 keer in de cinema gezien

**4**

avatar van x_ShamieeJ

x_ShamieeJ

Veel actie , wel leuk dat het niet altijd de man is die het harde werk doet , hier is het een keer een vrouw.

Angelina Jolie pas heel goed bij haar rol als harde tante.

Goed zo

avatar van El*Mariachi

El*Mariachi

Niet echt speciale film, gewoon basic actie filmpje. Angelina Jolie is de reden dat ik de film afkeek met plezier

Het was een leuke film moet ik toegeven.

Maar het was te basic.

Best grappig dat ze steeds ruzie maakten

3,0

avatar van Sven Vermant

Sven Vermant

Aardige film, normaal gesproken 3 * bij mij en omdat Angelina Jolie er in speelt doe ik er nog een half puntje bij.

3,5 *