Genre: Actie / Komedie
Bekijk via Prime Video
Bekijk via CANAL+
Plot Mr. & Mrs. Smith
"Smart and sexy"
John en Jane Smith (Brad Pitt en Angelina Jolie) zijn een gewoon koppel met een gewoon huwelijk, waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld, en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, zijn de poppen aan het dansen.
John Smith
Suzy Coleman
Gwen
Julie - Associate #1
Mrblackwell
Tjah.. waar gaat het over. Misschien vermakelijk maar het ging echt werkelijk nergens over.
hannes64
- 1926 berichten
Leuke , grappige film met een stevig portie actie.
Mijn soort film.
Pitt en jolie waren een goede keuze wat betreft rolverdeling.
Entertainment van de `` bovenste plank`` met een knipoog. ****
SuperSideSwipe
Ik verhoog mijn stem naar 4,5*
Blijft na ruim 2 maanden nog door mijn hoofd spoken en dat heb ik niet vaak, echt een topper qua entertainment gehalte.
Ieder geval in de top 3 leukste film die ik dit jaar in de bios heb gezien.
hannes64
- 1926 berichten
Ieder geval in de top 3 leukste film die ik dit jaar in de bios heb gezien.
Daar ben ik `t volledig mee eens!!!
JudithE
Heerlijk, die liefde-haat-relatie die ze in deze film hebben, tijdje geleden in de bios gezien, binnenkort zeker weer huren. Dat cliché gedoe, dat als ze op een knopje drukken en dan de hele kamer veranderd vond ik dan wat minder.
Purmerend
Heel erg vermakelijk, maar op een gegeven moment had ik het wel gehad. Met die herhalende haat/liefde verhouding. Duurt net even iets te lang. 3*
Patrickvanschaik
- 2096 stemmen
Zeer goede acteer werk, Mooie scenes, film is helemaal goed in elkaar gezet 4.5 ster
Je zou het wordt gemiddeld uitgevonden hebben voor deze film als het al niet bestond. Krappe 2,5*
Scorpio11
Niet een film om over naar huis te schrijven. Leuk als je een kinderfeestje geeft en als afsluiter van de dag deze film gaan bekijken.
quiksilver2
Waarom een 4,5 gewoon omdat dit best een leuke film is.Het spel van zowel Angelina en Brad is gewoon goed.
Een vergelijk met een andere film is niet mogelijk.
Beter dan alle nederlandse films bij elkaar. Als men wilt zeuren over over films doe dat dan over Nederlandse films , wat een ramp is dat
JodyWeistra
Het ging werkelijk nergens over.. ik vond het een saaie film !
1 ster
JyG
Leuke vermakelijke film, alleen wat jammer van de overdreven scene's. Na de paraplu scene (vrij vooraan in de film) vond ik hem al een stukje minder. Verder redelijk goed gespeeld en niet vervelend. een 3.
Gonza
Ja een vermakelijke film. Angelina Jolie en Brad Pitt leken wel een soort Rambo op het eind van de film.
2.5
kantoorpikkie
Redelijk filmpje, euhh waar ging het verhaal eigenlijk over er wordt genoeg in geschoten. Jammer dat het helemaal over niks gaat.
Petero
Een vermakelijke actie film die zichzelf niet te serieus neemt. Leuke humor voor een zaterdagavond filmpje
helzebub
ik vondt er geen reet typisch is dat als je de trailer op tv ziet dan denkje dat het heel wat is tja ze laten alleen de spannendste stukjes zien.
wat mij betreft geen aanrader
Placeboh
Vandaag deze film met enkele vrienden gezien en het was lachwekkend slecht + geen verhaal enkel de actie was nog entertaining 1,5/5
koekebakkertje
Om maar meteen met de deur in huis te vallen...
Een waardeloos stukje troep van Liman, met een nog
waardelozer stukje acteerwerk van Pitt en Jolie.
De ongeintereseerdheid straalt werkelijk van beide
acteurs af.
Het vooruit-nog-even-een-slappe-film-maken-want-het
betaald-zo-goed gehalte was ruim en overduidelijk
aanwezig.
Wat niet aanwezig was, was een goed onvoorspelbaar
plot. Ik kan me dus goed voorstellen dat gsm-kinderen
van 15 deze film erg leuk vinden, mede omdat idool Pitt
en Jolie er in spelen. Voor iemand die op zoek is naar
stront is deze film dus een aanrader. Voor de anderen...
Laat deze pulp aan je neus voorbij gaan en verspil niet
twee uur van je leven aan deze mislukte "comedy".
Ik zelf loop voor deze troep nog geen meter naar de
videotheek.
anderhalve ster is eigenlijk al teveel...
Jazzthieve
aanrader, als je een gevoel voor humor hebt natuurlijk.
Dirkjan
Ik vind'm echt heel leuk! heel goed geacteerd en gewoon ff lekkere actie!
Ik heb'm ee 4 gegeven omdat alles heel leuk in elkaar zit, maar vooral het acteer werk en de relatie tussen de 2 hoofdpersonen... heel grappig!
Bas17
aanrader, als je een gevoel voor humor hebt natuurlijk.
Jammer dat heb ik niet, heel de film me rot zitten ergeren.
Goed gemaakte aktiefilm met een helaas totaal onwaarschijnlijk gegeven. Pitt en Jolie zijn goed gecast en vermaken zich opperbest, maar de film is te lang en onevenwichtig uitgewerkt. De pretentieloze toon en het plezier dat van de film afstraalt maken gelukkig veel goed.
HiLL
Veel verwacht...weinig gekregen. Hier en daar leuke grappen, waar aardige actiescenes maar over het geheel genomen matig. Zelfs wat overdreven actiesscenes. Ik noem: het huis wat van de Smiths ontploft Damn wat een slechte scene!
N.b. En die enge benen van Jolie op het einde..bah lijken wel benen van een bejaarde.
mustbemootje
Wel grappige (doch soms ongeloofwaardige) actiescenes, maar zoals verwacht: veel poeha over een film die inhoudelijk niet veel voorstelt.
Maar gezien alle verhalen rondom het liefdespaar was ik nieuwsgierig. En inderdaad: het lukt het koppel in het geheel niet om in de film over te komen als een stel dat uitgekeken is op elkaar....
Als je een avondje een makkelijk filmpje wil kijken, vooral doen. Maar verwacht verder niets!
Ellocco
Had er meer van verwacht. Trailer is misleidend.
Had er meer humor in verwacht, actie zat wel goed ook al was het af en toe 'over the top'.
Niet onaardig. Het spelletje tussen Pitt en Jolie had van mij nog wel iets langer mogen duren. Ook het einde was een beetje vreemd: die hele zooi in die supermarkt is afgemaakt en dan zijn Jolie en Pitt opeens van al hun problemen af; beetje vreemd.... Wat hou je buiten dit dan over. Enkele erg geslaagde grappen, een stel leuke scènes (vooral tijdens het kat-en-muis spelletje van Jolie en Pitt) en een erg sexy Jolie. 3,5*
V
Het begint niet onaardig. De chemie tussen beide hoofdrolspelers is overduidelijk dik in orde. Het verhaal breekt het echter snel op. Te geforceerde scènes die net iets te lang duren, dat is het manco van de film.
Eigenlijk wordt het na een uur pas echt vermakelijk. De actie komt erin EN Pitt en Jolie gaan lekker los. Heerlijk om naar te kijken. Jammer van het eerste (saaie) uur, maar de tweede helft maakt het gedeeltelijk goed.
Anakin01
Na tweede keer zien, heb ik mijn score gaan verhogen tot 3,5***
Vond het wel lekker gaan, leuke actiescenes, goede romantiek, Pitt die wel matig speelde en Een sexy Jolie.
Kan er wel door

Videoland voegt de geprezen Zweedse film 'Så som i Himmelen' toe aan het aanbod

'All The Money in The World' van Ridley Scott dinsdag te zien op televisie

Netflix komt binnenkort met de Zack Snyder-films '300' en 'Rise of an Empire'

Changeling
Mystery / Misdaad, 2008

Titanic
Romantiek / Drama, 1997

Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom!
Komedie / Romantiek, 1975

Ocean's Eleven