Genre: Actie / Komedie
Bekijk via Prime Video
Bekijk via CANAL+
Plot Mr. & Mrs. Smith
"Smart and sexy"
John en Jane Smith (Brad Pitt en Angelina Jolie) zijn een gewoon koppel met een gewoon huwelijk, waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld, en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, zijn de poppen aan het dansen.
John Smith
Suzy Coleman
Gwen
Julie - Associate #1
sedje
de film was veeeeeelste overdreven , vooral in de achtervolgings scene toen angelina jolie met 1hand de stuur vast hield en 180 graden draaide met de auto en dan nog eens de banden van de bmw;s er afschoot, zo dat is wel erg knap als je zo iets kan met 1 hand!!! dat zie ik shumacher zelfs nog niet doen, maar de rest was ook veelste overdreven ja grappigheid viel ook erg mee de actie scenes waren wel erg goed veel geld verspild maar echt vermakelijk>?? nee niet echt met een 3.5 komen ze nog goed weg
whoizerwin
Nee ik kan de film ook niet de hemel inprijzen vond uhm op sommige delen wel leuk maar er zat niks nieuws in eigenlijk alles gejat van andere films..
Acteerwerk was verder wel aardig
2.5..
~Burner~
Ik vond deze film nogal saai. voorspelbaar, en op de een of andere manier stonden de scénes mij ook niet aan. ik had er veel meer van verwacht, en hij krijgt van mij dan ook 2.5*
SuperSideSwipe
Dit vond ik een erg leuke en orginele film.
Zowel Brad Pitt en Angelina Jolie zetten uitsekende acteerprestaties neer. Er was een hoop aktie, je zat je geen moment te vervelen (ook al duurt de film vrij lang, ongeveer 2 uur) dus das wel knap.
Wellicht een minpunt (vond ik zelf niet echt) was dat het hier en daar wat ongeloofwaardig was dat ze niet zijn neergeschoten.
Ze hebben in die film volgens mij wel 100 mensen neergeschoten (die blijkbaar allemaal geen kogelvrij vest konden betalen zoals de 2 smitjes) maar zelf werden ze alleen op het vest geraakt.
Maar het is allemaal niet zo heel erg. De film heeft ook niet een erg serieuse toon. Het komt allemaal wel lekker ontspannen over, dus je stoor je er niet aan. En die relaxe toon zorgt er ook voor dat de film wel lekker aangenaam te bekijken is. (beetje zoals Oceans 11, een goede verhouding aan humor ertussen)
4,0
sju
deze film moet het zeker niet hebben van het verhaal, meer van de grappen en de actie (waar verder niets mis mee is). Pitt speelt weer lekker vrij zijn rol, Jolie daarentegen wist mij nog nooit te overtuigen.. 3,0*
Mr Orange
Tuurlijk kan je van deze film niet meer verwachten dan een standaard (high budget) actiefilm. Meer was het dan ook niet. Op geen enkel moment verrassend en de grappen zijn weer tenenkrommend slecht..... Pitt kan beter en Jolie is tot nu toe in al haar films niets meer dan leuke beeldvulling. Zonder die twee had het budget een stuk lager gekund en was het resultaat idem geweest. Toch 2 sterren voor de moeite, ben niet in slaap gevallen.
ropjuh89
idd een beetje matig deze film. Overdreven en langdradig op het eind. Meer kan ik niet zeggen.... oh ja! toch wel. Angelinga is nog altijd lekker, mmmmmm
HeatWave
Zeker niet één van de meest indrukwekkende films die ik ooit heb gezien.
Enigste commentaar dat ik hier op kan geven is: 't gaat, het is niet slecht en het is niet goed.
Anakin01
Tsja, als we eerlijk moeten zijn, verdient die nie echt meer dan 3.25 é. k'Heb hem een maand geleden ook gezien, en tegenvallen deed hij niet, ik hem me vermaakt, mooie actie en wat humor maar anders, wat zwakke verhaal.
monky18
Ik vond het een leuke film. Angelina en Brad zijn erg aan mekaar gewaagd en spelen erg goed. Sommige scenes zijn inderdaad nogal ongeloofwaardig, maar men moet de film ook niet al te serieus nemen volgens mij.
Gewoon een goeie actiefilm naar mijn mening
Mischa
Wat een saaie rotfilm! Pitt en Jolie hebben duidelijk plezier in hun spel, en dat is heel fijn voor ze, maar ik heb me in lange tijd niet zo geirriteerd aan een film, allemachtig! Een grote ongeloofwaardige bende vond ik het. Natuurlijk is een verhaal over twee getrouwde huurmoordenaars moeilijk serieus te nemen, maar deze fim wil gewoon van alles tegelijk zijn, en scoort uiteindelijk zwak op alle fronten. Blij dat ik hier niet voor heb betaald
anders zou ik me flink bekocht voelen!
bbaarrtt
Goeie film vooral omdat Angelina Jolie meespeelt.. Anders zou 't iets minder zijn.. Trekt wel beetje op de bond-films omdat veel overdreven is maarja.. Niet slecht maar kon beter
Vinco
Het was wel een aardige film!
Ik vond dat tie slap begon en zich steeds meer opbouwde.
Alleen veel dingen waren veel maar dan ook veel te overdreven,ik had persoonlijk wat meer verwacht van de film.
Maar ondanks dat heb ik me wel vermaakt tijdens deze film.
93.9
Wat een onwijs irritante film!
Zeggen dat het een slechte film is is niet gepast, omdat ie gewoon technisch perfect is.
Alles ziet er zo gelikt uit, maar wat is dit totaal mijn cup of tea niet, zeg!
Een aardige vondst: Ik heb je ook gemist.0,5
Johan van Ee
Leuke film (die zichzelf niet al te serieus neemt). Duurde alleen een half uur te lang.
aegron
heerlijke film. Niet te moeilijk en neemt zichzelf vooral niet te serieus.
Het einde was wel wat abrupt vond ik.
Een erg leuke vondst was dehuwelijkstherapie
3 *
Maar wat mensen toch in Jolie zien
otherfool
Wat mensen in Jolie zien? Dat lijkt me toch niet al te lastig...
Gisteren gezien in een enthousiaste zaal, terwijl ikzelf de film door de bank genomen maar matigjes vond. Het tongue in cheek acteren van Pitt zorgde voor wat lachjes, maar de romantische scenes zijn hopeloos ongeloofwaardig.
Bovendien vond ik de film verrassend geweldadig, we kijken hier naar huurmoordenaars die aan het eind zonder pardon een klein legertje afknallen. Merkwaardige scene was dat.
De scene waarin de twee hun privé-oorlog uitvechten is dan wel weer erg geslaagd, al kwam de romantisch twist te plotseling. Wat als ze elkaar nu wel hadden afgeschoten?
Soms grappig, maar de film leunt te veel op de chemie van de twee sterren, die daarvoor te weinig aanwezig is.
2,5*.
timinho
Fijn wegkijk filmpje, best aardige humor, leuke actie en het verhaal is eigenlijk nog best wel te pruimen. De acteurs zijn wel op hun plaats en met nog een leuke rol van mijn held Vince Vaughn en.. zn moeder..
Deze film bezorgde mij genoeg kijkplezier voor het geven van 3,5* met wellicht na herziening een verhoging.
CAPIpsv
Zo'n standaard verhaal, verder wel een redelijk geslaagde film. Angelina Jolie was zeker de moeite waard.
Ik vond het komische gedeelde wel tegenvallen.
En zo nu en dan was de film wel erg overdreven.
3,0***
Zo'n standaard verhaal
Gebruik aub eens argumenten ipv te zeuren mensen...
feanaro surion
Als het de bedoeling is een kutfilm te maken hoef je hem toch ook niet goed te vinden omdat hij in dat opzicht geslaagd is...
djelle
Tjah, wat is dat nu voor een vergelijking. Wie maakt er nu met opzet een kutfilm? Als je naar Mr & Mrs Smith gaat gaan kijken, weet je al op voorhand wat je mag verwachten. Qua realisme en qua alles. Ben je daar niet voor, jah, kijk hem dan niet. Of kijk hem wel en geef hem een slecht cijfer als je je daar goed bij voelt, maar dan moet je niet met flauwe argumenten afkomen van onrealistisch of overdreven en al die onzin.
feanaro surion
Dus je mag hem daarom wel slecht vinden en hem een laag cijfer geven maar dat niet als argumenten gebruiken, right
djelle
Je snapt me verkeerd. Je veroordeeld bv dumb en dumber toch ook niet omdat de grappen of het verhaal niet realistisch is? Das een absurd argument. Het enige dat je kan zeggen is dat de grappen mislukt zijn. Bij deze film is dat net hetzelfde: Tuurlijk is het verhaal niet erg realistisch, en de actiescenes al helemaal niet. Maar dit is nu eenmaal zo bij dit soort vermaak. Zij bedoelen het ook niet anders, integendeel! Relevant en aanvaardbaar om te zeggen is bv dat je de actiescenes niet zo schitterend vond ofzo.
willum
Film vandaag in de bios gezien, wel aardig filmpje, zaten leuke stukjes in. In het begin een beetje braaf, toen er eenmaal een prijs op hun hoofd werd gezet, begon het interesanter te worden en kwam de actie los. 3 sterren.
davidov
Hij heeft een punt, een film maakt zo zijn eigen wereld. En een film moet wel hele vreemde momenten hebben wil je kunnen zeggen dat het onrealistisch of slecht is.
Bijv in een film als the godfather als iemand opeens een raket kan opvangen alsof het een honkbal is.
Echter zie je dit bij een andere film als F4 dan zou het wel kunnen...
Vaak zijn de voorbeelden in films niet zo duidelijk en heeft het meer te maken met "een onzichtbare auto in een 007 film" of "het door een gebouw heen vliegen met een raketbrommer in The Island".
Zo vind ik een onzichtbare auto tever gaan en dat 2e weer niet...
Zo moet je vind ik bij deze film dus NIET mopperen over ver gezochte actie gezien deze film daar ook voor gemaakt is. (007 echter heeft na 40 jaar wel zo zijn eigen grensen gemaakt van wat kan en wat niet dus dat ligt zoiezo lastiger)
ps. dit was een punt dat ik al eerder bij The Island van plan was te maken maar door vermoeidheid kwam ik daar niet aan toe
Bad Kitty
Grappige film.
De actie is natuurlijk grotendeels lachwekkend en absoluut ongeloofwaardig
maar wel leuk om naar te kijken, en niet irritant.
Brad Pitt
ziet er goed uit en Angelina Jolie is gewoon een mooie sterke vrouw, samen hebben ze chemie en dat zie ik op het scherm terug, dat maakte het voor mij interessant om te kijken.
3,5 ***

Videoland voegt de geprezen Zweedse film 'Så som i Himmelen' toe aan het aanbod

'All The Money in The World' van Ridley Scott dinsdag te zien op televisie

Netflix komt binnenkort met de Zack Snyder-films '300' en 'Rise of an Empire'

Changeling
Mystery / Misdaad, 2008

Titanic
Romantiek / Drama, 1997

Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom!
Komedie / Romantiek, 1975

Ocean's Eleven