Genre: Actie / Komedie
Releasedatum: 3 februari 2005
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot Vet Hard
Als Bennie (Jack Wouterse) uit de gevangenis komt, hoort hij dat zijn zieke pleegvader nog een laatste wens heeft: hij wil zijn biologische zoon Koen ontmoeten. Nadat Bennie Koen heeft opgespoord, besluiten ze samen het leven van hun vader te redden door een geldtransport te overvallen om zo een nieuwe lever voor hun (pleeg)vader te bekostigen. Helaas gaat dit niet helemaal zoals gepland...
Bennie
Milo
Dr. Van Isacker
Lars Meuleman
Doom
Ik heb deze Nederlandse film gewoon een 3 * ster gegeven, acteren is ramp, special effects zijn ramp, verhaal is ramp... maar hehe zit me flauwe humor tussen... Gewoon beetje dom trappen enzzz, verstand op 0,0.. hehe 3 * ster gewoon....
Niet helemaal verdiend misschien, maar och, Nederlanders krijgen voordeel van de twijfel he
Denno
Ben het met onze grote vriend Doom eens ( heej Doompie )
Het verhaal e.d. is natuurlijk niet top, maar het gaat om de humor, het overdreven veel op elkaar in beuken.
Leuk om naar te kijken, een 3.5
savi_7
Ja dat vindt ik dus niet, in deze film had veel meer ingezetten dan ze eruit halen. Het verhaal deugt niet, sommige acteurs waren erg slecht, is net of sommige van die gasten geen plezier hebben terwijl ze de film maken. Zo kwam het een beetje over
Doom
Het lijkt mij dat het hier wel wat minder vertellend wordt gebracht in trailers, of heb ik wat gemist?
Denk dat je wat hebt gemist, ik ben ervoor gaan zitten van pff je moet toch een film gaan kijken vanavond, verwachte er niet zoveel van toen ik de trailer had gezien, maar ach...
En het heeft me wel verrast, je moet ervan houduh, beetje lomp vet hard en super goede humor..
scalune
Het is een leuke film. Had er eerlijk gezegd wat meer van verwacht. Maar voor een Nederlandse film was hij wel leuk.
friends
Heb hem gisteren gezien ik heb ontzettend gelachen.
Van mij krijgt hij vier sterren.
_Casper_
Ik vond het een redelijke film, cker niet zo super als de kranten zeiden. Het was een beetje aan elkaar geplakte shit.
Maar ik moest wel lachen, 3*=)
royj
Dit is gewoon een hele leuke nederlandse film (ja ja ik weet het, het orgineel komt uit Denemarken), geweldige humor en voor een Nederlandse film zijn de special effects nog helemaal niet zo slecht (als ik het vergelijk met xxx2 bv, die veel meer geld hadden, maar het volgens mij niet aan de special effects hebben uitgegeven, zeker niet bij die scene in de auto achter de trein aan). Geen geweldig verhaal, maar ik hoef ook niet steeds een film te zien, waar ik veel bij na moet denken
en veel bekende nederlanders die meedoen. Erg leuk gewoon! 3,5*
IcU
Erg gelachen! Veel leuker dan ik had verwacht. Ik vind de nederlandse films toch al niet zo geweldig. Altijd met die domme, slecht spelende Daan Schuurmans. Maar deze film is echt VET
Lekker veel aktie. Mooie SFX. Veel vaart... jammer van die onnodige seks scene, die de vaart er een beetje uit haalt... maarja, het is wel een nederlandse film. Goed geacteerd en geregiseerd. Gewoon Vet.
Hehe. Welke Nederlandse films heb je al gezien? Niet veel, als ik het zo lees.
IcU
Nee, niet veel inderdaad. Van die films die je "verplicht" bent te zien als puber (Costa, Volle maan, Pipo
Anjin
Kameleon achtige film waar geen verhaal in zit
en weer een film wat weer valt onder de FLOP-Films
Zonde van je tijd om te kijken
Maar ja welke nederlandse film is nu wel "Vet Hard"?
Doom
Kameleon achtige film waar geen verhaal in zit.....
Kameleon
Kan aan mij liggen maar zie de overeenkomst helemaaal niet!
james Bunt
de eerste nederlandse film die me leuk lijkt
WildeSinterklaas
Mijn voorkeur gaat helemaal niet uit naar dit soort films, maar deze was gewoon erg grappig op sommige momenten. 3*
de eerste nederlandse film die me leuk lijkt
Wrom nie ? Niks mis met deze film hoor
Goed lezen. Meneer Bunt kijkt de verkeerde films als dit pas de eerste leuke NL film is.
schorpio1970
Voor het verhaal en het acteerwerk hoef je deze film zeker niet te kijken, maar de (brute) humor en actie compenseren veel. Ook de cameo's van de zogenaamde filmkenners (Goderie en Mioch) zijn kostelijk te noemen.
Met de juiste instelling (verstand op nul) is deze film mij toch wel 3,5 * waard.
Ik weet alleen niet dat als ik hem een tweede keer zou gaan bekijken, ik hem dan ook nog zo hoog zou waarderen.
Redelijk tot matig. Het origineel was iig stukken beter. Wel een leuk meisje, die Bracha...
us_raider
- 2034 berichten
Wat een ***-film. Totaal onrealistisch en ook nog eens oninhoudelijk verhaal en supernep.(verschil tussen onrealistisch en nep ?
Toch nog 1.5 * omdat het soms wel eens grappig is.
pjaspers
Dit is absolute de slechte film die ik dit jaar heb gezien. PFFFF....... Mij type humor is het niet.
1 ster
gemaster
Wat een flutfilm zeg, heb me soms echt lopen vervelen tijdens het kijken. Af en toe een grappig stukje, maar die zijn op de vingers van Tineke de Nooij te tellen.
stan
nee hij was juist wel grappig al die onrealistische dingen maakte het juist grappig en die droge humor was egt iets waar ik helemaal dubbel om heb gelegen
Daangroter
Vet Hard? Vet nep, vet dom en vooral vet niet grappig. Volgens mij dacht de regisseur Tim Oliedom hoe meer kapot hoe beter. Dit is ook niet echt mijn type films maar ik dacht laten we deze even een kans geven. 1,5 *
char
Maar 2 echt grappige scenes: Jac. Goderie en Rene Mioch die samen in de bioscoop zitten en die scene met Kim Holland. That's it!
SSeagal
Aardige comedy waar ik zo nu en dan best om kon lachen, maar lang niet zo goed als ik in eerste instantie dacht. De film is soms ook erg grof, had voor mij wel een graadje minder gemogen. Al met al wel geinig voor een keertje, meer niet. **1/2

Netflix komt met 'Caught Stealing', maar Prime Video overtroeft met 'Roofman'

Videoland voegt de geprezen Zweedse film 'Så som i Himmelen' toe aan het aanbod