• 9.378.673 stemmen

Met onder meer: Jack Wouterse, Kürt Rogiers en Bracha van Doesburgh

Gesproken taal: Frans, Nederlands en Arabisch

Releasedatum: 3 februari 2005

Plot Vet Hard

Als Bennie (Jack Wouterse) uit de gevangenis komt, hoort hij dat zijn zieke pleegvader nog een laatste wens heeft: hij wil zijn biologische zoon Koen ontmoeten. Nadat Bennie Koen heeft opgespoord, besluiten ze samen het leven van hun vader te redden door een geldtransport te overvallen om zo een nieuwe lever voor hun (pleeg)vader te bekostigen. Helaas gaat dit niet helemaal zoals gepland...

avatar van AGE-411

AGE-411

zo 18 april om 19.05 op 2BE

avatar van goongumpa

goongumpa

Bij deze film kon je me echt van de grond oprapen. Voor politiek incorrecte en sadistische humor ben ik altijd wel te porren - getuigt van slecht gevoel voor humor (films die op een intelligente manier geestig zijn, kan ik ook wel waarderen hoor).

Voor een avondje met een paar vrienden en wat biertjes kan je een veel slechtere keuze maken.

avatar van woeler82

woeler82

Het is een redelijke nederlandse film, je moet echt niet naar het verhaal kijken , want dat is superdun, het gaat om de grappen die er

in worden gemaakt.

Het is geen superfilm, soms zijn de grappen echt flauw.

Toch vind ik deze komedie best wel geslaagd, een goeie lachfilm

is soms best wel moeilijk te maken, en de cast doen er alles aan

om de mensen aan lachen te brengen, en daarin zijn ze best wel in geslaagd , een 2, 5 voor de moeite

avatar van hangtangding

hangtangding

Heb deze film meerdere keren gezien.

Toen ik hem een paar jaar geleden voor het eerst zag, vond ik hem wel gaan..maar als ik hem nu zou kijken, vind ik het best een slechte film.

Het gaat eigenlijk nergens over, flauwe humor, nah, niet mijn ding.

avatar van dinhus

dinhus

Niet echt mijn humor en het verhaal wist me gewoon niet te boeien. Misschien weer 'ns een keer herzien, voorlopig een 1.5*

avatar van hjcool

hjcool

Vreselijke film het verbaast me dat hij niet in de flop staat

avatar van 88Fabian

88Fabian

Goh mag deze regiseur nog films maken?,waar haalt die het budget

vandaan?.

avatar van Elineloves

Elineloves

Door een geldtransport te overvallen, wellicht.

avatar van 88Fabian

88Fabian

Elineloves schreef:

Door een geldtransport te overvallen, wellicht.

avatar van Poepgezicht

Poepgezicht

88Fabian schreef:

Goh mag deze regiseur nog films maken?,waar haalt die het budget

vandaan?.

Van de rijksoverheid. Waarschijnlijk belastingcentjes van jou en mij.

avatar van Weertenaar

Weertenaar

*Eén voor één zijn de regisseurs aan de beurt*; iemand roept: Volgende! 1.00 (1.00)

Heeft de cast een gebrek aan talent? Heeft Oliehoek zijn echte job (god mag weten wat, allesbehalve de regisseursstoel in elk geval) gemist? Zijn Nederlandse films in dit genre per definitie gedoemd om te mislukken? Nee, niets van dit alles. Ik ben het die fout zat. Door enkele jaren geleden deze prent in mijn handen te laten glijden en hem vervolgens niet weg te leggen. Ik had beter moeten weten na alle soortgelijke ellende die mijn revue reeds is gepasseerd. Natuurlijk komen de meest absurde en lompe grappen, die overigens nergens grappig zijn, weer voorbij; natuurlijk had ik kunnen weten dat Johnny de Mol, Cas Jansen en toch vooral Bracha Van Doesburg, niets meer dan verdienstelijke broodacteurs zijn, maar wat ik nooit had kunnen vermoeden is dat er (overheids?)geld in dit soort pulp wordt (weg)gepompt.

avatar van LingerY.

LingerY.

Ik heb toch wel flink gelachen om de flauwe humor hoor.

Heel goed was hij ook niet maar, hij is wel aan te raden om hem toch één keer te kijken.

''Weggegooid geld'' is overdreven. Ik ben net blij dat er veel stuk ging anders, was de film om te huilen.

De film is wel meer voor tieners dan voor volwassenen.

Beoordeling: 2.

avatar van elayz

elayz

Goede film, ongeloofwaardig maar dat is juist de bedoeling bij deze film. erg gelachen en heeft me prima vermaak bezorgd!

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

vet slecht!

avatar van Pafnes

Pafnes

Lekker bot en grof! Flink gelachen!

avatar van jorrie055

jorrie055

matige film.

zie de humor niet zo echt in.

avatar van hjcool

hjcool

Haha Vet Hard klopt niet het is idd Vet Slecht!

avatar van morgan_freeman

morgan_freeman

Schitterend fout!

In geen tijden niet meer zo gelachen om een komedie, heerlijk fout en over the top. Lekker de gek steken met de belgische gevangenis en Jack Wouterse zijn slogan 'ik ben niet dik!' waren echt hilarisch. Het mag dan wel slecht geacteerd zijn, maar op de lachspieren werkte het zeker. En daar is een film voor, vermaak.

avatar van Wouter

morgan_freeman schreef:

Precies de bedoeling en dus goed geacteerd.

avatar van rambam3

rambam3

Leuke film. Heb er af en toe wel hard om kunnen lachen. Vond met name Jack Wouterse goed. Ook de muziekkeus moest ik om lachen; Una Paloma Blanca van George Baker onder heftige achtervolgingsscenes; hoe kom je erop ! 3,5 ster, omdat ik me echt vermaakt heb.

avatar van skipy05

skipy05

Niet slecht. Zitten wel paar goede stukken in maar ook veel slechte stukken.Soms grappig.

avatar van donkied

donkied

Wat een slechte Nederlandse film zeg. Kunnen we dan helemaal niks hier

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

donkied schreef:

Wat een slechte Nederlandse film zeg. Kunnen we dan helemaal niks hier

Nonsens. Simon nooit gezien? De Tweeling? Soldaat van Oranje? Zwartboek? Amsterdamned? De Aanslag? Recentelijk nog De Gelukkige Huisvrouw dan?

Altijd jammer dat het Nederlandse publiek veel commerciële poepfilms als doorsnee voor de Nederlandse film nemen.

avatar van undeviljur

undeviljur

dis toch niet om aan te zien :S

avatar van Ierissos

Ierissos

Ik vind het een film van niks eigenlijk, zonde van de zendtijd op tv.

avatar van Xen0n

Xen0n

Hahaha, het gaat werkelijk waar helemaal nergens over, maar ergens is het wel heel grappig

avatar van b00ts

b00ts

Eigenlijk maar 1 ster, maar omdat t Nederlands is en toch zonder blote tieten binnen het half uur, heb ik mijn score verdubbeld.

avatar van rambam3

rambam3

rambam3 schreef:

Oke, ik kom even terug op mijn eerdere reactie;

Ik had hem gisteravond op tv weer eens herzien en moet zeggen: ik vond het 3 keer niks.

De grappen waren te flauw, de special-effects waren ook niet bepaald mooi en het verhaal sloeg nergens op. Ik wil eigenlijk 1,5 ster geven, maar omdat ik hem vroeger wel leuk vond doe ik daar maar 1 ster bij: 2,5 ster voor deze film

avatar van Katharina

Katharina

Veel te grof naar mijn mening. Maar heb soms wel hard moeten lachen.

avatar van rox91

rox91

Vond het wel een redelijke film