Genre: Actie / Komedie
Releasedatum: 3 februari 2005
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot Vet Hard
Als Bennie (Jack Wouterse) uit de gevangenis komt, hoort hij dat zijn zieke pleegvader nog een laatste wens heeft: hij wil zijn biologische zoon Koen ontmoeten. Nadat Bennie Koen heeft opgespoord, besluiten ze samen het leven van hun vader te redden door een geldtransport te overvallen om zo een nieuwe lever voor hun (pleeg)vader te bekostigen. Helaas gaat dit niet helemaal zoals gepland...
Bennie
Milo
Dr. Van Isacker
Lars Meuleman
Webby
Ruzie over financiering speelfim Vet Hard!
AMSTERDAM - Filmproducenten Fu Works en Rotterdam Films hebben ruzie over de financiering van de Nederlandse actiekomedie Vet Hard!. Volgens Fu Works bestaat er een overeenkomst voor coproductie. Rotterdam Films spreekt dat tegen. Fu Works heeft Rotterdam Films gesommeerd zijn financiële verplichtingen na te komen, anders stapt hij maandag naar de rechter.
Dat heeft directeur San Fu Maltha van Fu Works zaterdag laten weten. Directeur Dirk Rijneke van Rotterdam Films stelt zich op het standpunt dat er niet meer dan een oriënterend gesprek heeft plaatsgevonden.
Het belangrijkste gevolg is ondertussen dat het Rotterdams Fonds voor de Film een al toegezegde bijdrage van 3,8 miljoen euro aan het budget dreigt in te trekken. Het fonds verleent alleen medewerking aan producties waaraan Rotterdamse coproducenten deelnemen. In ruil voor de subsidie vonden meerdere filmopnames in de havenstad plaats en zijn veel van de crewleden Rotterdammer.
Vet Hard! is inmiddels toe aan de 29e van veertig voorgenomen productiedagen. De film gaat over twee criminele broers die een overval op een geldtransport beramen om hun stervende vader te redden. Jack Wouterse en Kurt Rogiers spelen de broers. Vet Hard! is vanaf februari 2005 in de bioscopen te zien.
Bron: Telegraaf
Filmproducent gedaagd inzake financiering Vet Hard
Filmproducent Fu Works wil zijn collega Rotterdam Films via een kort geding dwingen de toegezegde bijdrage te leveren aan de financiering van de actiekomedie Vet Hard. Dat heeft directeur San Fu Maltha maandag laten weten. Het geding dient binnen enkele weken.
Volgens Fu Works bestaat er een overeenkomst voor coproductie. Rotterdam Films spreekt dat tegen. Fu Works had Rotterdam Films vrijdag gesommeerd de financiële verplichtingen na te komen, maar dat bedrijf is daar niet op ingegaan. Directeur Dirk Rijneke van Rotterdam Films zegt dat er niet meer dan een oriënterend gesprek heeft plaatsgevonden.
Webby
Las net in de Aktueel dat Kim Holland een rolletje in de film heeft als paaldanseres. René Mioch en Jac Goderie zijn trouwens ook van de partij. Chazia Mourali zal ook in de film te zien zijn.
eerdekes
Gisterenavond in een praatprogramma zag je korte fragmentjes over deze film.
Vooral de 2e was erg leuk !
Zit zo'n wijf hem uit te schelden voor papzak en dikzak enzo. Schiet hij haar in koele bloede neer.
En zegt ie .. ik ben niet dik :d
Lijkt me een goede maar grappige film !
Misschien ook dat ik jan verheyen verkeerd had verstaan, maa rik meende te verstaan dat hij eerder uitkomt in belgie
Gisterenavond in een praatprogramma zag je korte fragmentjes over deze film.
Vooral de 2e was erg leuk !
Zit zo'n wijf hem uit te schelden voor papzak en dikzak enzo. Schiet
Nou, dat klinkt lache....
sn@ke
- 2077 berichten
Ziet er zo erg waardeloos uit dit , had ergens een stukje van een paar seconden gezien ( net asl bij eerdekes) en daar zag ik al wat voor een gedrocht dit wordt , veel gevloek en weinig inhoud met dan nog eens slechte acteurs ... heb alleen al een hekel aan die Rogiers , Belgische of Nederlandse actiefilms kan men beter achterwege laten ...
morpheus
Alleen de titel van de film is al een afknapper maar dat is natuurlijk persoonlijk.
sn@ke
- 2077 berichten
Vind ik ook. Mijn uitspraak van die films achterwege laten is misschien wel overdreven maar uit die combinatie is nog niets echt moois uit gekomen.
Webby
Hebben jullie het origineel wel gezien? Het is ook de bedoeling dat het een 'hersenloze' actie komedie wordt. Gewoon verstand op 0 en genieten van het spektakel.
GerwinF
Old Men In New Cars was wel apparte/grappige film, maar of dit zich succesvol laat vertalen in het nederlands? Ik betwijfel het.
Webby
Estelle heeft haar 2e filmrol bemachtigd.Na al te hebben gespeeld in Ellis in Glamourland, gaat ze nu spelen in Vet Hard.
Preview trailer online!
Ziet er wel grappig uit. Muziek is geniaal!
danuz
Lekker lompe trailer, hoorde er net iets over op tv3. Ben benieuwd.
Webby
A.s. zaterdag draait ie al voor een testpubliek heb ik me laten vertellen....
Quentin
Trailer ziet er wel grappig uit, weet het niet maar volgens mij komt het meer door de muziek dan door de beelden.
Webby
Een tijdje terug was er ook een andere 'trailer' van VH te zien bij RTL Boulevard. Daarin zag je ook meer van de andere acteurs, Johnny de Mol en Cas Jansen. Zat ook meer verhaal in die trailer.
Die van BNN is meer 'showen met de coole beelden.'
leverafronny
Bah, Kurt Rogiers! Wat was ik blij dat 'de wet volgens Milo' flopte. Het komt binnenkort ook op de Belgische televisie. Hopelijk heeft VTM al een vervangprogramma!
Webby
Net de testvoorstelling gezien. Er moet nog het één en ander gebeuren aan een aantal scènes; SFX, geluid, beeld e.d. Maar globaal gezien ziet het er goed uit!
Het is een duidelijke remake geworden van die Deense film. Wel goed gedaan, maar er is niet echt iets aan toegevoegd en dat vind ik wel jammer.
Verder speelt iedereen goed, ik heb me tenminste aan niemand zitten ergeren
't wordt volgens mij een top actie/comedy als ie helemaal af is.
Anouska
Heb ook de testvoorstelling gezien. Idd nog niet helemaal af, maar verder super! Heb me rotgelachen.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Loft