• 9.377.368 stemmen

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (2004)

Avontuur / Horror | 97 minuten

Genre: Avontuur / Horror

Geregisseerd door: Dwight H. Little

Met onder meer: Johnny Messner, KaDee Strickland en Matthew Marsden

Gesproken taal: Engels, Russisch, Indonesisch en Slowaaks

Releasedatum: 11 november 2004

Plot Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid

"The hunters will become the hunted."

Een farmaceutisch bedrijf stuurt een groepje wetenschappers naar de jungle van Borneo om te zoeken naar een zeldzame zwarte orchidee. Deze plant bevat volgens de legende de sleutel tot de eeuwige jeugd. Wat de onderzoekers echter niet weten is dat de orchideeën al gebruikt worden door tientallen hongerige anaconda's, die vanwege de krachtige plant zijn uitgegroeid tot onverwoestbare moord- en vreetmachines.

avatar van Nieke

Nieke

Ik had ook erger verwacht, maar hij voldeed toch niet aan mijn verwachtingen. Maak die slangen al tien meter kleiner, dan kan je nog een beetje in het verhaal meegaan.

Cliché's vliegen je om de oren, de karakters zijn ook maar ditje-datje, en ik kan nog wel even verder gaan.

Deze zit niet in de top tien van mijn favo beesten films...

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

wel vermakelijk maar ik vond de slangen er nog nepper uit zien als in deel 1

avatar van l duderino

l duderino

wat een kutfilm

avatar van Minotrax

Minotrax

Vooral omdat er op Borneo helemaal geen anaconda's voorkomen....

tweede opmerking: het team vaart stroomopwaarts maar krijgt het toch voor elkaar van een waterval te razen...

avatar van martlybra

martlybra

deel 1 was leuker!

avatar van E V

E V

Best onzinnige film, wel met hier en daar wat spanning, verder slaat het nergens op en is het acteren flut.

avatar van R9

R9

Veel mensen vinden dit zo'n Doorsnee film, omdat het verhaal achter de film best nep is,

maar ik persoonlijk hou altijd wel van zulk soort films..

de spanning in deze film is best groot.. zoals veel mensen in de trailer hebben gezien dat stukje bijvoorbeeld in het water..

veel spanning dus.

al bij al vond ik dit een leuke film om een avondtje te bekijken op je dvd speler..

niet voor in de bioscoop

avatar van IcU

IcU

Ik dacht dat dit een eigen film was en geen vervolg. Daardoor vind ik de film eigenlijk wat minder. Anacondas 1 was echt super slecht. Toen ik hem zag (zonder dat ik wist dat het een vevolg was) vond ik deze film wel goed. Jammer dat het een vervolg is.

Maar goed. Ik keek hem als een apparte film en hij was best goed.

***

avatar van taarie

taarie

Aardige film. Alleen de slangen zijn teveel animaties. Niet erg geloofwaardig. Verder leuke entertainment voor een zondagmiddag.

avatar van R9

R9

geplaatst op 20 april 2005, 15:48 uur

Maar goed. Ik keek hem als een apparte film en hij was best goed.

***

dit is toch geen vervolg ?

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Nee, en hij viel me totaal niet tegen....4

avatar van IcU

IcU

Ik snap er niets meer van

In de berichten die hier boven staan, zeggen de meesten dat het wél een vervolg is, en nu is het in een keer weer geen vervolg...

Nu heb ik een vraag: IS HET NU EEN VEVOLG OF NIET???

B.v.d

avatar van *Chrissie*

*Chrissie*

vond het een leuke, spannende en vermaakelijke film. Wel een beetje voorspelbaar maar als er iets gebeurd schrik je er toch van. Ga hem zeker nog een keer zien.

avatar van darkcity

darkcity

Was zeker vermakelijk en soms ook wel spannend en idd voorspelbaar en wat waren die personages verschrikkelijk zeg, normaal vind ik de personages uit horrorfilms nog wel te pruimen maar hier waren ze echt te erg ik hoopte zo dat die neger opgevreten werd maar dat bleef helaas uit .
De special fx waren wel gewoon slecht maar hij is beter en spectaculairder dan de 1e. 3 sterren.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Deze kan misschien beter zijn maar ik denk toch dat ik voor degene ga met Lopez.

avatar van V

V

darkcity schreef:
ik hoopte zo dat die neger opgevreten werd maar dat bleef helaas uit .

Omdat in dit soort films gekleurden meestal de lul zijn of????

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Het klinkt erg extreem rechts.

avatar van darkcity

darkcity

V schreef:

Omdat in dit soort films gekleurden meestal de lul zijn of????

Ik vond die neger nogal irritant en hoopte dus daarom dat ie in de bek van de anaconda zou belanden maar nee, de neger overleeft het altijd

avatar van V

V

darkcity schreef:

de neger overleeft het altijd

Dan heb ik blijkbaar heel andere films gezien dan jij!

Spoilers voor andere films verwijderd.

avatar van *Chrissie*

*Chrissie*

er waren 2 negers in deze film de ene werd opgegeten en de andere niet

avatar van pietje punk

pietje punk

damn ik had deze film gewoon een 1,5 gegeven! da kan toch niet!

nu een 1*

avatar van Dissection

Dissection

Wat is deel 1 dan ? Hoe heet die ?

avatar van R_D_C

R_D_C

Goeie film.

3.5 sterren

avatar van stan

stan

Nu heb ik een vraag: IS HET NU EEN VEVOLG OF NIET???

het is een vervolg hoor

tog?

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Ik heb het nooit officieel gehoord/gelezen maar ze zijn wel samen in een DVD-pack te verkrijgen, dan gok ik op een deel 1 en 2..

avatar van stan

stan

maar in ieder geval een redelijk slechte film het was net zo nep als anaconda 1 alleen was die leuker

best slecht geacteerd

special effects zijn zeer matig (we zitten in 2005 (toen 2004) mag dus wel wat beter)

1.5* waard

avatar van yorrick

yorrick

Het beste aan deze film zijn de strakke tropisch natte t-shirts.

avatar van Film Pegasus

Een vermakelijke film in het genre van Piranha's, Lake Placid, Frankenfish en zo. Qua film is hij zeker de moeite om te kijken als je van dit genre houdt. Minpunt is wel het gebrek aan inspiratie om iets met de personages te doen. Het kon me niks schelen als er een dood ging, want veel persoonlijkheid zat er niet in bij de meeste figuren.