Genre: Avontuur / Horror
Met onder meer: Johnny Messner, KaDee Strickland en Matthew Marsden
Gesproken taal: Engels, Russisch, Indonesisch en Slowaaks
Releasedatum: 11 november 2004
Plot Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid
"The hunters will become the hunted."
Een farmaceutisch bedrijf stuurt een groepje wetenschappers naar de jungle van Borneo om te zoeken naar een zeldzame zwarte orchidee. Deze plant bevat volgens de legende de sleutel tot de eeuwige jeugd. Wat de onderzoekers echter niet weten is dat de orchideeën al gebruikt worden door tientallen hongerige anaconda's, die vanwege de krachtige plant zijn uitgegroeid tot onverwoestbare moord- en vreetmachines.
Sam Rogers
Cole Burris
Dr. Ben Douglas
CEO
MFEO
Voorspelbaar van het begin tot het einde. Lijkt wel alsof je de film al eens gezien heb. (jaren geleden) Komt allemaal erg bekend voor.
Zoals je vooraf al kan voorspellen dat het aapje nooit dood zou gaan!
Een magere vijf voor deze film die soms wel lijkt op een B-film uit de jaren '50 met de opmerking dat de film best nog wel te pruimen is maar dan moeten de slangen NIET in beeld zijn..
MWX
agh leuke popcorn film met weinig verhaal maar je bleef wel kijken. verder weinig tot geen hoogtepunten in deze film . maarja het is ook een sequeel op een al niet al te goeie film. in mijn ogen een 2*
stan
Nou ik vond de trailer er anders wel veelbelovend uitzien k weet niet wat jullie allemaal zeuren
natuurlijk heb ik um nog niet gezien dus mischien klets ik wel uit me nek maar de trailer zag er wel cool uit
aryan
matige film. Dat geschreeuw werd op den duur wel irritant. Als ik een expeditie naar de Jungle zou organiseren, dan neem ik echt niet die mensen mee. En ze maken de anaconda ook belachelijk, maar dat is meestal zo bij films, bijvoorbeeld jaws.
Mike Lopez
Niet zo goede film, want ik vond nogal saai. Ik vond erg jammer dat slangen zo nepperig is. De acteurs zijn matig. Landschap is prachtig maar verder niks, dus 2.5 sterren (**1/2)
fredsel
bad motherfucker schreef:
Als Master het zegt geloof ik hem toch wel, hoor. Check de man zijn top 10: I, Robot, The Belly Of The Beast en The Butterfly Effect! Van filmkennis gesproken.
Hahahaha, als je dat filmkennis noemt, dan hoop ik dat je een grapje maakt.
Deel 1 was een B-film met A-acteurs en dit deel is gewoon te slecht voor woorden. Een B (misschien zelfs C) film met slechte acteurs, alleen die blonde chick zag er wel leuk uit en dat is dan ook waarschijnlijk de enige reden dat ze blijft leven.
1/2* (voor de moeite)
Kreukel
Als ik deze vergelijk met deel 1 is er niet zo veel verschillend. Vond deel 1 wel beter.
sterren 2
stan
ik ben het echt met Marcusnld eens t is echt een rot film om het ff zacht uit te drukken.
die slang zag er ook heeel nep uit.
krijgt 1* voor de moeite om zo een rot film te maken
sorry maar daar zie k niks op, gewoon wit scherm
maar hij heeft gelijk want het is wel een rare cover hier is ook een site waar een andere cover op staat.
ik vind dat die poster beter is als die jullie nu hebben maar dat is natuurlijk mijn mening
Vera
Hij was wel goed..maar hij was te kort..je moet echt goed blijven kijken, anders gaat ie zo aan je neus voorbij!!
Het verhaal opzich was wel goed, maar zoals ik al zei, ging het mij te snel en een klein beetje afgerageld, maar hij was wel spectaculair en films al deze mogen er van mij wel eens tussen door komen!! 3.5 **
kungfuzombie
"zoeken naar een zeldzame zwarte orchidee"
Blood orchid, zwart? huh? Is er een special black edition van deze film ofzo
Weinig bijzonders, snap ook niet dat ie zo veel geld heeft opgebracht. Er komen elke maand wel van dit soort films uit, deze ziet er misschine iets duurder uit maar verschiltn iet veel van de andere monsterfilms die direct in de verhuur gaan.
$ilver
Vond het juist een zeer spannende film om te kijken. Wel moet ik vermelden dat ik deel 1 niet heb gezien. Er zit idd een snel tempo in de film, maar dat vind ik juist niet storend; Zo blijft hij gewoon spannend...
Horrorfanaat
Over deze film kan ik kort zijn: Nep, maar vermakelijk. 2,5 ster
slotje
Het is wel een lauwe fiml alleen die slangen moesten wat echter lijken...
TheOne
Slechte film, wel beter dan de eerste, alleen om het feit dat de effecten beter waren.
Diederik58
Ik vond het geen goede film. Allemaal erg voorspelbaar. En een Anaconda in Borneo lijkt mij ook al vreemd. Overigens beter dan de eerste Anaconda-film die laatst op tv was, want dat was een regelrechte ramp.
Een film om snel te vergeten.
De GeuS
Iets meer verhaal heft de mindere acteurs op en maakt deze film gelijkwaardig slecht aan het eerste deel; 2*....
nathan_666
sorry maar daar zie k niks op, gewoon wit scherm
mooie poster
sash!
Deze was dus beter dan de eerste "anaconda"
verhaal was goed, er zat een goed tempo in en verveelde niet. Jammer van het einde dat kon veel beter vond ik persoonlijk.
Special effects redelijk goed (slang zag er veel beter uit dan vb."python")
Al bij al mij goed vermaakt met deze, dus krijgt anacondas een welverdiende 3*
Nieke
Volgens mij heeft Anaconda niets NIETS met Anacondas te maken!
Kijk even rond; er zijn zoveel films die dezelfde titel hebben. Gewoon een kwestie van een titel te hebben! Niets is nog origineel, tenzij je met namen gaat beginnen. Stel je voor: Snak. E. Anaconda: the hunt for...
En kijk eens naar de acteurs uit Anaconda? Papa van Angelina Jolie (zeer gerespecteerd acteur toch), Ice Cube (geen commentaar...), Jennifer Lopez... Dat zijn namen (niet per sé goede acteurs voor ik hier commentaar op krijg) die aanslagen.
Dit zijn B-film acteurs.
Ma wtf, ik moet 'm nog zien... Zo'n filmpje gaat er bij mij sowieso wel in, een Jaws, Anaconda, Bats, Deep Blue See en dergelijk meer gaan er van tijd tot tijd goed in.
Patrickvanschaik
- 2096 stemmen
Vond het een goeie film, deel 1 vond ik ook goed jammer dat in deze film niet jennifer lopez speelt dan was de film nog beter geweest. heeft deze film veel opgehaalt in america? of was het een flop. geef deze film zelf 4*
skapig
Ik heb me een breuk gelachen .
nadat ik deel 1 had gezien wou ik deze ook wel zien eigenlijk.
Maar ik zat nu meer op de fouten te letten dan de film zelf .
Ik ga hem zo even verder afkijken .
1.5 ster voor hun moeite
Nightstalker
Ik had hem ook erger verwacht. Maar de film was toch best aardig om te zien. Beter dan het 1ste deel. Toppie !!!

Anaconda 4: Trail of Blood

Beyond the Reach
Thriller, 2014

Flight of the Phoenix
Actie / Avontuur, 2004
predatorslangexpeditiontraitorhuman vs natureresearchdorpamazon rainforestorchid overlevingjungleschepselanaconda amazon rainforeststormy night animal horroramazon junglestormy weatherpredator vs animal