• 8.897.341 stemmen

Geregisseerd door: Serdar Akar

Met onder meer: Nejat İşler, Hakan Boyav en Serdar Orçin

Gesproken taal: Turks

Plot Barda

Op een doodgewone nacht zitten de tussen de 17 en 25 jaar oude Nail, Nil, TGG, Aynur, Ali?, Sevgi, Pelin en Cenk in een bar. Net dat ze de bar willen verlaten komen vijf gewapende mannen de bar binnen, die alle aanwezigen in gijzeling nemen. Hun handen en voeten worden vastgebonden, en ze worden gemarteld en verkracht. Ze realiseren zich dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

avatar van Justice4All

Justice4All

Officiële Filmsite in het Turks

avatar van Santino Corleone

Santino Corleone

De trailer ziet er leuk uit..

ppff.. ik wil zo graag naar deze film:S enig idee of die naar Nederland komt? de soundtrack van üçnoktabir is geweldig! en de film lijkt me ook geweldig..

avatar van eylem-k

eylem-k

film is leuk gister gekeken.verhaal is leuk bedacht..maar super minpunt

het einde...heeft echt een kut slot...begreep er geen reed van...

avatar van Santino Corleone

Santino Corleone

Een van de beste Turke films van de laatste jaren.. Goed opgebouwde verhaal met goeie scenes. Nejat Isler en Hakan Boyav vond ik erg goed spelen. En er is ook niks met het einde, het verhaal zit gewoon goed in elkaar. Het enige minpuntje is dat er veel gescholden wordt vond ik weer jammer maar dat hoort er ook een beetje bij..

Het is een goede film en ik verbaas mij niet als Barda in de prijzen valt..

avatar van Burak18

Burak18

Tragische film..

deze film deed me herinneren aan een ervaring dat ik zelf meemaakte in Turkije

In een soort nachtclub achtige bar

ik zat er met mijn vriendin totdat er 3 van zulke types binnen kwam

je kan wel raden wat er daarna gebeurde gezeik met de obers en andere gasten.. maar goed het liep niet uit tot verkrachtingen en mishandelingen ( =

avatar van da.Rock75

da.Rock75

Dit is echt een aanrader.. een TOPfilm.. !! jammer dat ze teveel schelden..

4,5 sterrenn !!

GioFunny

Fan tas tisch gewoon. Acteerwerk was gevaarlijk goed !! Goed verhaal. Schijnt ook waargebeurd te zijn toch?

De film begint echt in de bar, na de vechtpartij. Daarna ben je gewoon verplicht zonder pauze af te kijken.

4,5

avatar van onurdirenc

onurdirenc

ik kijk toch wel met verbazing naar deze film want die mensen die die bar inkomen en al die elende veroorzaken hebben niet echt een rede vooraf het zou beter zijn als ze een echt goede rede hadden dan zou het een betere drama zijn

zeker geen film om met familie te kijken te veel scheldwoorden maar die passen er eigelijk wel bij

cijfer: 3.5*

GioFunny

het gaat in ieder geval om gefrustreerde mannen die het even zat zijn van dat rijkeluiskinderen. Het zijn criminelen, die onder invloed waren. Soms overkomt dit je ook zonder een reden vooraf... dan maakt deze film juist realistischer. Hoe beter wil je deze drama hebben dan..

avatar van onurdirenc

onurdirenc

meer duidelijkheid

GioFunny

Ik denk dat je nog een keer moet kijken.

In 1 scene vertelt het al duidelijk genoeg.

In de voetbalzaal, vraagt 1 van de dames, waarom doe je dit? Dan legt hij het haarfijn uit.

avatar van bibibaplo

bibibaplo

Heb hem zojuist gezien, ben nog steeds onder de indruk. een succes van Serdar Akar. als je je verveelt en je wilt een goed film zien op de zaterdagavond.. dan moet je hem zeerzeker zien !!!

avatar van kaplan

kaplan

13 in een dozijn film.

slecht geacteerd en uitgewerkt.

Ik vraag me af wat serdar akar zelf heeft "toegevoed" in deze film.

Gemide die ik zelf ook slecht vond was zelfs beter dan dit.

avatar van Leo1954

Leo1954

• 2073 berichten

Wat een nare film. Lijkt wel horror. Wat voegt dit toe?