Genre: Avontuur / Horror
Met onder meer: Johnny Messner, KaDee Strickland en Matthew Marsden
Gesproken taal: Engels, Russisch, Indonesisch en Slowaaks
Releasedatum: 11 november 2004
Plot Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid
"The hunters will become the hunted."
Een farmaceutisch bedrijf stuurt een groepje wetenschappers naar de jungle van Borneo om te zoeken naar een zeldzame zwarte orchidee. Deze plant bevat volgens de legende de sleutel tot de eeuwige jeugd. Wat de onderzoekers echter niet weten is dat de orchideeën al gebruikt worden door tientallen hongerige anaconda's, die vanwege de krachtige plant zijn uitgegroeid tot onverwoestbare moord- en vreetmachines.
Sam Rogers
Cole Burris
Dr. Ben Douglas
CEO
Pieter Montana
Man,ik wist dat hij slecht ging zijn maar dat ik geen enkel pluspuntje kan vinden aan deze film is echt

Oersaaie B-film
En nu maar snel deze nachtmerrie vergeten.
Achilles
Niet echt gewledig deze film, maar ik heb op dezelfde dag Megalodon gekeken en dan moet ik deze toch 2,5* geven.
Sip einde!!
Materny
hahahaa....r_d_c is wel lachen.
Hij geeft 3.5 sterren aan deze film, ok = zijn mening maar kijk zn profiel eens.
Dead01
- 1977 stemmen
Zolang er maar een beestje in voor komt is het goed he
Mja ieder zen eigen mening e.Als deze persoon dat nu graag ziet zulke films waarom dan mee lachen
otherfool
Amusante B-film die het qua vermaak ruimschoots van deel 1 wint. De effecten vallen feitelijk niet eens tegen, in tegenstelling tot het soms werkelijk tenenkrommende acteerwerk (Strickland)...
2,5*.
Epitaph
Zolang er maar een beestje in voor komt is het goed he
Niet om het één of ander maar de films waar de meeste beestjes,wezens en of pratende bomen
in voorkomen, staan bovenaan in jou top 10.
Iedereen z'n eigen smaak.
Rianneke_Dan
De eerste was opzich nog wel leuk vroeger, maar kom op dit ga je toch niet kijken voor de fun, het enigste wat leuk was waren de shirtless shots.. haha
NightWolf
Ik al blij ... En nu zie ik dat je een vrouw bent

Filmpje op zich vond ik wel leuk. Geen moment bij verveeld eigenlijk. Verhaal vond ik zo zwak nog niet en die kerel dat helemaal doorflipt op het einde is geweldig
Cole is ongeloofelijk droog
En dat aapje is overdreven grappig
kadaver
ik vond het wel een redelijke film.
het einde vond ik alleen wel ontzettend afgezaagd
Mescaline
best leuke film om een keer gezien te hebben leuk gemaakt maar 1 keer zien vind ik voldoende
3,5 vanaf hier
garlic-jr
1 vond ik gewoon leuker omdat er meer mensen werden opgevreten
....maar gewoon leuke B-film
vampirekiss
Ik heb deze in de bioscoop gezien en ik vond hem echt wel goed.
Lekkere acteurs
en mooie locatie.
Ik had zin in een onzinnig aktie filmpje en deze voldeed prima aan die wens. Alleen die ene zeurpiet werkte op m'n zenuwen, maar verder prima zaterdagmiddag vermaak. 3*
kArIzMa_TuRk
juist crimedevil daar ben ik het met je eens..
Wassup !
Heel leuke film,maar verhaal trekte op niks. Deze film vind ik wel een stuk beter dan zijn voorganger. Actie veel beter opgebouwd en de spanning. Alle vervelende kantjes zijn weggehaald en resultaat is een coole slangenfilm. 4****
Flash1494
leuke thriller horror.
Goed oppervlakkig verhaal zodat je niet gaat storen aan details en uitleg van een zeer vage theorie.
niet best maar wel een leuk wegkijk filmpje
hollandpride
net zo saai als anaconda, maar toch weer vanwege de leuke slangen een 2,5

dafoefan
Absoluut geen goede film, met een saai & eentonig verhaal.
Niet goed geacteerd.
Ook de special-effects waren niet geweldig.
Waarom deze film 16+ is snap ik niets van, totaal geen spanning.
juuljuul
Heb me zeker wel vermaakt met deze film, maar het verhaal is laten we eerlijk zijn niet echt het "je van het" vandaar 2,5 sterren
%%%%%%
Zwak verhaal.Zwak acteerwerk.Slechte muziek.Aleen leuk om mischien een keer te zien 2 sterren En het einde is slecht
En voorspelbaar
Rianneke_Dan
Deze weer eens herzien, maar dat was toch wel een grote fout
De film slaat eigenlijk echt nergens op, en het acteerwerk is om te huilen!
Toen ik deze voor het eerst zag, was ik nog niet echt met films bezig en lette ik niet echt op kleinere dingen zoals het verhaal, effecten, acteerwerk etc.
Maar nu ik dit heb herzien vind ik het beschamend van mezelf dat het ontzettende slechte acteerwerk me niet op was gevallen.
Het is leuk voor vrouwen die Johnny Messner leuk vinden, en ook om die reden gaat deze film nog net niet naar de halve ster, maar krijgt hij een krappe 1,5*
Roseicollis
een waardige 2 punter puur voor de enkele goede scenes
niet de actie scenes btw
maar bijv ....die ene scene waarin het groepje door het water liep
en je van bovenaf een monster anaconda
voorbij zag slippe
Roodkapje
Actiefilmpje zoals er twaalf in een dozijn gaan. Een oerwoud, wat overmaatse wormpjes, ne stel hete wijven en natuurlijk een bad guy. Even mixen en je komt dit uit
Feeder
Het was beter dan ik had verwacht mar dat wil niets zeggen over de kwaliteit van de film.

Anaconda 4: Trail of Blood

Beyond the Reach
Thriller, 2014

Flight of the Phoenix
Actie / Avontuur, 2004
predatorslangexpeditiontraitorhuman vs natureresearchdorpamazon rainforestorchid overlevingjungleschepselanaconda amazon rainforeststormy night animal horroramazon junglestormy weatherpredator vs animal