Genre: Misdaad / Komedie
Met onder meer: George Clooney, Jennifer Lopez en Ving Rhames
Releasedatum: 8 oktober 1998
Plot Out of Sight
"Opposites attract."
De professionele bankovervaller Jack Foley ontsnapt met de hulp van zijn vriend Buddy Bragg uit de gevangenis van Florida, maar de ontsnapping gaat niet helemaal volgens plan. De federale deputy-marshal Karen Sisco is getuige van de ontsnapping. Buddy neemt haar gevangen en vervolgens wordt Karen gekidnapt door Jack. In Braggs kofferbak slaat onderweg echter de vonk over tussen Karen en Jack. Bij het wisselen van vluchtauto weet Karen te ontsnappen. Wanneer Jack later een grote overval pleegt, zou Karen hem moeten arresteren...
Jack Foley
Kenneth
Richard Ripley
José 'Chino' Chirino
Jordy
Stoere film. Hij is mooi gefilmd (wat Soderbergh later ook in The Limey en Traffic zou laten zien), goed geacteerd (Clooney is natuurlijk erg cool, als altijd, maar ook Lopez speelt erg goed), en heeft een erg interessant verhaal. 4 sterren.
Phooze
Deze film was echt goed. Mooie shots, leuke oneliners, jennifer op dr best, gewoon top !
Fok man, echt, de tranen liepen over me wangen....
Brooklyn
Leuke rol van Don Cheadle weer, die man kan ik goed waarderen de laatste tijd
Linda
leuk filmpje maar niet speciaal ofzo.
gewoon een leuk verhaaltje en de nodige actie. en zelfs JLO vond ik eens een keertje niet slecht!(dat zegt al heel wat!)
renske
Geweldige dialogen.
Geweldig verhaal (evenals Jackie Brown gebaseerd op een verhaal van Elmore Leonard) met ingenieuze en te bevattten mix tussen terugblikken en scènes in het heden enzo.
Chemie tussen de hoofdpersonen.
Een van de beste soundtracks die ik ken.
Grappig.
Spannend.
Ga dat zien.
moviefreak#1
Aha een leuke film om mn 1000ste stem aan te geven
Clooney is geniaal en leuke bijrollen van Dennis Farina, Michael Keaton, Samuel L.Jackson en natuurlijk Ving Rhames
sn@ke
- 2077 berichten
Out of sight is een zeer stijlvolle film die drama afwisselt met romantiek. Clooney speelt zoals gewoonlijk goed , maar ook Jeniffer Lopez speelt zeker niet slecht. De film springt volgens mij nergens in uit. Out of sight is een doorsneefilm die misschien toch nog beter is als de gemiddelde misdaadfilm. Een kleine drie sterren.
M. Rodriguez Fan
Een sterke film. Jennifer kan niet echt acteren maar blijf een zwak hebben voor dr.
Ramon K
Wa ist nou? Kan ze nu wel of niet acteren?
M. Rodriguez Fan
In U Turn wel, daar heeft ze een goede rol neergezet en in selena maar sindsdien niet meer.
chrissie
best onderhoudend filmpje. alleen jammer dat in het echt de boeven niet zo charmant en knap zijn als clooney. (en natuurlijk de flikken niet zo mooi als lopez)
ToNe
aha,
Ik dacht al dat die 'Ray Nicolette' mij bekend voorkwam.
Michael Keaton speelt gewoon dezelfde karakter als in Jackie Brown...
Grappig, dat Samuel L. Jackson dan ook nog een cameo maakt.
De film was vlot en beter dan ik verwacht had. Een ingenieus structuur kun je het al niet meer noemen [tegenwoordig] maar toch in stijl uitgevoerd.
Wat mij opviel was de oppervlakkigheid van de veelal [secundaire] characters:
De droge FBI-mannen, met als toppunt, al die uniforme lomperds met een zonnebril op.
Ook die scene met die reclamegasten...
Herkenbaar en tegerlijkertijd afschuwlijk en best stom gedrag, nu je het zo ziet.
iluvmovies
Vorige week werden Jennifer Lopez en George Clooney door E! gekozen tot 'the hottest Hollywood on-screen couple'. Hier volgt een artikel en de top 10:
----------------------------------------------------------------
Jennifer Lopez and George Clooney have been voted the hottest Hollywood on-screen couple for their performance in Out of Sight. The poll, by US TV channel E! saw Lopez and Clooney trounce classic greats, including Audrey Hepburn and Gregory Peck. An E! spokesman said of the winners: "Every time the pair of them are on screen they sizzle. It's really amazing stuff and if you didn't know already you'd think they were real-life lovers." Julia Roberts and Richard Gere earned second place for Pretty Woman in the poll of TV viewers.
The full top 10 is:
1. Jennifer Lopez and George Clooney in Out of Sight
2. Julia Roberts and Richard Gere in Pretty Woman
3. Audrey Hepburn and Gregory Peck in Roman Holiday
4. Demi Moore and Patrick Swayze in Ghost
5. Faye Dunaway and Steve McQueen in The Thomas Crown Affair
6. Katharine Hepburn and Spencer Tracy in Adam's Rib
7. Kathleen Turner and William Hurt in Body Heat
8. Julie Christie and Donald Sutherland in Don't Look Now
9. Lauren Bacall and Humphrey Bogart in To Have and Have Not
10. Grace Kelly and Cary Grant in To Catch a Thief.
--------------------------------------------------------------
Eerder dit jaar werden J-Lo en George Clooney door Amerikaans tijdschrift gekozen tot 'koppel met de meeste chemistry'.
tovenaar
Geef mij dan maar Naomi Watts en Laura Harring in Mulholland Drive
FisherKing
Ik mis Richard Burton - Elizabeth Taylor in het lijstje, en ook wel Ingrid Bergman - Humprey Bogart.
roda
ontzettende saaie film, die me geen moment boeide.
voor Jennifer Lopez zou ik eigenlijk een sterretje extra moeten doen, maar dat zou teveel eer zijn voor dit, in mijn ogen wanproduct.
SlingBlade
ontzettende saaie film, die me geen moment boeide.
De eerste scene met Clooney bij de bank is al 1 ster waard. Er zat lekkere vaart in de film, leuke acteurs en een vermakelijk verhaal. Waarom een wanproduct ?
roda
ik vind de film dus geen vaart hebben, en het verhaal vond ik totaal niet vermakelijk.
BoordAppel

Dead Man Walking
Misdaad / Drama, 1995

Brassed Off
Drama / Komedie, 1996
journalistbedroompursetrunk ontsnapping uit de gevangenisthrillerovervalu.s. marshalelmore leonard diamond theft