White Chicks (2004)
Geregisseerd door: Keenen Ivory Wayans
Met onder meer: Marlon Wayans, Shawn Wayans en Jaime King
Releasedatum: 16 september 2004
Plot White Chicks
"They're going deep undercover."
Twee F.B.I agenten verknallen een grote drugsvangst, maar hebben een idee om hun baas alsnog te imponeren. Hiervoor besluiten ze de bescherming van de Wilson-zusjes op zich te nemen (erfgenames van een groot hotel-imperium) aangezien ze een tip hebben dat zij ontvoerd zullen worden. Hun strategie is nogal onorthodox: ze vermommen zich als de zusjes Wilson en verstoppen de echte zussen op een veilige plek...
Kevin Copeland
Latrell Spencer
Megan Vandergeld
Agent Vincent Gomez
Leland Palmer
Het is lang geleden dat ik zo'n slechte film heb gezien als deze vanavond. Wat een belabberde rotfilm zeg. Grappige momenten zijn bijna niet te ontdekken, behalve die kale, brede en grote neger wist zo nu en dan lollig uit de hoek te komen en dat maakte veel goed. Voor de rest is zo'n beetje alles baggerslecht aan de film. Dat hoge gemiddelde hier snap ik ook niet eigenlijk.
Ik kan niets anders doen dan één schamele ster geven. Een halve ster is te weinig, maar die grote neger is in zijn eentje verantwoordelijk dat deze film niet de laagste score krijgt.
Lad
Meningen verschillen, maar ik vond deze film echt wel grappig!
thaliosss
geweldige film!
zo gelachen!
deze kan ik echt niet vaak genoeg zien.!
deTuinman
Meningen verschillen, maar ik vond deze film echt wel grappig!
dat is makkelijk lullen, critici vinden de film ook slecht., dus dan weet je wie er gelijk heeft
Pastichio Rocker
Zeg er een wat over makkelijk lullen.
Alsof critici altijd gelijk hebben. Smaken verschillen.
Frozen_Devil
Hier is echt niets aan, niet gelachen, flauw verhaal,... Ik vind niets positief.
Renkum
Ik wilde eerst een 5 geven, maar toen dacht ik, toch maar een 4,5. Waarom?
Ik vond de film zeer humoristisch. De mensen waarmee ik hem gekeken heb (zelf 3x gezien) vonden hem ook zeker leuk! Het beginstuk was een beetje overdreven en op sommige momenten in de film zou je als hoofdrolspeler het anders aanpakken... maar dat nam de pret niet weg. Wel een reden om geen 5 te geven, we moeten toch kritisch kijken.
Qua spoilers, het stuk dat de dief die tas steelt, dansen van de grote neger op de dansvloer, stuk met die dikke tong, etc waren echt humor! Het valt mij op dat de film (nu) een 2,94 als gemiddelde heeft. VInd ik eigenlijk echt te laag, voor deze lach film. Het is geen scary movie/date movie/ of iets in die trant, maar een humor film van andere bodem...
dachief78
Het is verbijsterend dat de Wayans brothers zo grappig kunnen zijn. Hun sit com werd terecht al snel van de buis gehaald in de VS. En ook hun optredens in de Scary Movies halen het bij lange na niet bij deze film.
De heren blijken prima in staat om de film te dragen en het verhaal dat zoveel fouten kent toch te verkopen. En dat mag toch vooral ook op het conto worden geschreven van oudste broer Keenen, de regisseur.
De vermomming van Shawn en Marlon is knap gedaan, maar nog altijd duidelijk te herkennen als vermomming. Ook al ziet niemand in de film het, dat blijft geloofwaardig.
Ik heb de film nu 9 keer gezien en blijf nog steeds in de lach schieten bij zoveel scenes! De film krijgt een 5,0 van mij. Een comedy, een comedy, een comedy.....maar dan wel een steengoeie!!!
markq1
Ik vond het een redelijke veel met best veel grappige momenten ertussen beter dan ik had verwacht in iedergeval
RedLine
Leuke comedie met The Wayans Brothers ik vind de serie nog altijd hun beste werk met Popps haha.
Ik wacht nog steeds waneer er wat meer bekend word van Untitled Wayans Brothers Project (2009) Misschien een film die verder gaat op de serie??
Kim008
Supergrappige film vind ik zelf!
Eén van de weinige films waarbij ik meerdere malen dubbel lig van het lachen!
4 * !
Joän
Een comedie is pas goed als er een paar goeie lachmomenten in zitten. En die zaten er wel degelijk in.
Ik heb bij deze film echt een paar keer flink moeten lachen.
Blijkbaar hou ik van dit soort humor.
Verhaallijn is goed, misschien een beetje voorspelbaar, maar het kijkt lekker weg.
Grappige momenten zijn volop aanwezig.
Muziek past uitstekend bij de film.
Een goede comedie die van mij een dikke 4 *** krijgt.
selfhealing
Flink in een deuk gelegen. De film is hier wat ondergewaardeerd, volgens mij moet je wel een bepaald soort humor hebben om het te vatten.
4 ster. Geweldig! ****
selfhealing
Wat een bagger film. Ben in de pauze de bios uitgelopen!!
turq
Leuke film met goeie acteerwerk en mooiverhaal, en vooraal goeie grappen ,gwn een filmpje om te kijke als je niks te doen hebt, 4 sterren
briek
Een komedie kan nooit zo hoog gewaardeerd worden als een historisch drama of andere hoogstaande films, maar een komedie heeft maar één doel en dat is de mensen zoveel mogelijk aan het lachen brengen. Deze film is hier bij mij zeker in geslaagd, maakt niet uit of het verhaal flauw is of onrealistisch, dat is bij een komedie niet belangrijk. Deze film is één van de beste komedies die ik gezien heb dus ik kan hier weinig op aan merken.
PrinsesBanaan!
De broertjes Wayans zetten 2 ijzersterke rollen neer.
Al hoewel dit op het eerste gezicht een flinterdun verhaal is het hilarisch uitgewerkt zodat dit een heerlijk kijkstuk is voor jong en oud.
Het gemiddelde vindt ik persoonlijk veel te laag voor de film die ik nog met veel plezier een aantal keren zal herbekijken.
GinolaEHV
Leg uit.
briek
Bij films als Titanic, Lord Of The Rings, Saving Private Ryan enz, wordt er achter de schermen heel veel werk geleverd voor de kostuums, decors, special effects enz. Dan moet er nog steeds een goed verhaal in passen en zeker als het over iets gaat dat echt gebeurd is. In Komedies moet men ook zoeken naar goede grappen en dan is ook niet gemakkelijk, maar als men alles bekijkt is er meestal bij een komedie toch minder werk dan bij bovengenoemde films. Tenslotte moet het werk achter de schermen toch ook gewaardeerd worden.
Alldoss
Om deze film kun je écht lachen, tenminste ik dan..

Manitobas
Had ik niet verwacht, maar ik vond het een grappige film. Jammer dat er weer zo'n romantisch verhaallijntje in zit.
syno
Dude, ik vond dit 1 van de grappigste films van de Wayans, zelfs Big Momma, en de Nutty Proffs. kunnen hier nauwelijks aan typen.
Ik vond dit een hele leuke film. Kan blijven kijken. Hopelijk komt er nog eens film met ze allemaal in, broeren en zussen Wayans, moet gewoon hilarisch worden. Alleen begrijpek geen snars, van hoe de mensen er allemaal kunnen intrappen dat de Wayand Tiffany en Brittany zijn, want de gelijkenis is er misschien wel een beetje, als je het gerokken plastic op hun gezicht wegrekend
Maar toch... Deze film krijgt 5*
Diederik58
Normaal kan ik zelden lachten om de Amerikaanse humor, zoals in AMerican Pie en de National Lampoon verhickels.
Maar ik moest wel erg achen bij het zien van White Chicks.
Oké het verhaal is simple, natuurlijk kloppen een heleboel dingen niet en is het geheel erg voorspelbaar. Maar erg humoristisch uitgewerkt. Aanrader.
guylopez93
grappige film met veel leuke momenten erin
leuk om een keer gezien te hebben
JohnWilliams
Die donkere gast is gewoon echt het grappigste van allemaal! Door hem geef ik de film i.p.v. 2,5*...3*.
Joän
Je bedoelt zeker Latrell die in de auto dat liedje ging zingen en tekst helemaal uit zijn hoofd kon.
Dat hij uit zn dak ging op de dansvloer na een pilletje incl van die lichtstokjes hahaha.

Marlon Wayans wil dat er een 'White Chicks'-vervolg komt: 'Ik denk dat het echt nodig is'

Voces Inocentes
Drama / Oorlog, 2004