• 9.377.400 stemmen

Geregisseerd door: Keenen Ivory Wayans

Met onder meer: Marlon Wayans, Shawn Wayans en Jaime King

Releasedatum: 16 september 2004

Plot White Chicks

"They're going deep undercover."

Twee F.B.I agenten verknallen een grote drugsvangst, maar hebben een idee om hun baas alsnog te imponeren. Hiervoor besluiten ze de bescherming van de Wilson-zusjes op zich te nemen (erfgenames van een groot hotel-imperium) aangezien ze een tip hebben dat zij ontvoerd zullen worden. Hun strategie is nogal onorthodox: ze vermommen zich als de zusjes Wilson en verstoppen de echte zussen op een veilige plek...

Kevin Copeland

Latrell Spencer

Megan Vandergeld

Agent Vincent Gomez

Spartaan1986 schreef:

Nooit echt verschrikkelijk grappig maar toch vrij amusant vanwege de originaliteit en het luchtige verhaaltje

Originaliteit? Hetzelfde verhaal is al eens gebruikt in 1959 met SOME LIKE IT HOT.

avatar van ane19

ane19

het was wel een grappige film maar in somminge stukken was het een klein beetje saai ik geef 3,0*

avatar van Anjin

Anjin

Mooi en zeer grappige film tot het eind.

4.5 *

Zou hem naar een tijdje nog wel weer willen zien.

avatar van M.ike

M.ike

dit is echt zo'n grappige film! Nog nooit zo dubbel gelegen om een film,mensen die dit niet grappig vinden hebben gewoon geen gevoel voor humor. 4,5 *

M.ike schreef:

Mensen die dit grappig vinden hebben gewoon SOME LIKE IT HOT nog niet gezien

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Beetje oubollig lijkt me...

Maar ik ga hem een keer zien

Theatertje

De moeite waard, hoor. Het heeft mijn visie op oude films voorgoed veranderd. En als je hield van WHITE CHICKS, zul je dol zijn op SOME LIKE IT HOT

avatar van Thomas83

Thomas83

M.ike schreef:

Gevoel voor humor is nogal relatief natuurlijk. De een houdt van poep-, plas- en scheethumor, de ander weer van wat meer subtiele humor, of zwarte humor.

Maar ik denk dat over het algemeen vooral mensen van jouw leeftijd deze film kunnen waarderen.

avatar van The Goss

The Goss

Gevoel voor humor is absoluut relatief. Het ging nergens over. De grappen waren te flauw voor woorden, je kon ze op 10 kilometer afstand aan zien komen en het was allemaal ongelofelijk ongeloofwaardig. Dus....in één woord prachtige film als je ffkes geen zin hebt om na te denken.

2.5* omdat ik een aantal keer toch wel stiekum gegniffeld heb.

avatar van nightbreed

nightbreed

Sjeeeesus wat een waardeloze film.

Stel je de slechtste comedie voor, stel van die film de 3 slechtste scenes voor, verdubbel dat slechte met 2 en je hebt de beste scene uit deze film te pakken.

Verder wil ik geen woorden meer vuil maken aan dit puberaal misbaksel.

Omdat het nu zaterdag is en omdat ik in een goede bui ben zal ik deze film niet 'belonen' met het laagste cijfer.

Cijfer: 1

avatar van Lavigne

Lavigne

ach, ik vond het echt een leuke film!!! heb echt bij bepaalde momenten in een scheur gelegen!!! echt.. sommige stukken zijn zo hillarisch!! echt wel 5 sterren deze film!! vond hem echt waanzinnig cool!!

avatar van Betjeuhx

Betjeuhx

EchtGoeie film 'k Heb he thuis en verveeld me nooit !! Wel soms een beetje irritant. Wel zalige Film !!

Een *4,5

avatar van meiting

meiting

Ik heb deze film al bijna 10 keer gezien, nog steeds krijg ik er niet genoeg van! Mijn favoriet haha die Latrell, jezus die tong hahahahaha!!!

avatar van OT_Stijn

OT_Stijn

Een van de enige - sorry voor het woord - negerfilms, die ik echt grappig vond. De openingsscene was direct raak, en zo bleef hij ook doorgaan!

avatar van DvC

DvC

Leuke film als je van " puberale" humor houdt .

avatar van russell

russell

Topfilm... Vind hem hilarisch met die koppen van die gasten, om je dood te lachen wat die allemaal uithalen. Waarom ik deze film leuk vind komt door deze twee jongens die in Scarie Movie ook al fantastisch waren, als je die gezichten ziet lig je al in een deuk.

Heb deze film al meerdere malen gezien en hij blijft leuk.

4,5.

avatar van deperry

deperry

Samen met mijn moeder gekeken hele leuke film! Toppertje

avatar van Bartel

Bartel

wat een kansloze film, halverwege uitgezet 2*

avatar van battleboy

battleboy

hoe kan je nou een film beoordelen als je de film niet eens afkijkt

avatar van Adammeh

Adammeh

Ze doen het ondenkbare..

Prachtig! dit soort films hebben we nodig.

Ik vind hem mooi daar blijft het bij

Wat een bagger film. Ben in de pauze de bios uitgelopen!!

avatar van fieko

fieko

hele grappige film met een einde dat toch wel telleurstelt

avatar van Lilyroos

Lilyroos

Ik hou niet van Amerikaanse komedies alla Scary Movie, American Pie, en al dat ander gezever..., mijn vriend wel, dus kijk ik af en toe eens mee. Ik lach bijna nooit om de grappen.

Bij deze film heb ik me toch wel efkes niet kunnen. Zwarte acteurs hebben toch wel meer 'feel' in zo'n komedies.

avatar van Kisje

Kisje

Theatertje schreef:

Ja je hebt je mening wel verkondigd, we zullen SOME LIKE IT HOT maar eens gaan zien dan

WHITE CHICKS RULEZZZ

avatar van DragQueen

DragQueen

Leuke film, met de wayans broeders die in de huid kruipen van 2 blanke meiden. dit zorgt voor nogal leuke situaties. ik heb best gelachen met deze komedie, die niet altijd even origineel is. maar bij vlagen best amusant. 3 sterren.

avatar van Usual Suspect

Usual Suspect

Ik vond dit een erg slechte komedie, dat geen een orginele of leuke grap bevatte.

'The Wayans Bros' zitten verder wel goed in hun rol, dat natuurlijk overduidelijk geeinspireerd was op de zusjes Hilton.

Maar de film is gewoon een kwestie van smaak, de ander vind hem geweldig, de ander bedroevend slecht.

2**

avatar van garlic senior

garlic senior

ik vind deze film niet geweldig maar ook niet bedroevend slecht.

soms best geinig, maar vaak ook te flauw. Ben misschien niet echt een objectieveling als het om dit soort komedies draait die ik overigens vaak niet te pruimen vind. Voor deze film maak ik een uitzondering in de vorm van 3 sterretjes

avatar van darkjaap

darkjaap

fantastische komedie van de wayans brothers !

geweldige acteurs fantastisch en dom verhaal maar wel eruggg grappig dikke 4 *

avatar van garlic senior

garlic senior

Met een halve ster verlaagd, White Chicks is eigenlijk niet eens zo grappig.

avatar van onbekend!

onbekend!

Eerlijk gezegd vond ik little man leuker!