White Chicks (2004)
Geregisseerd door: Keenen Ivory Wayans
Met onder meer: Marlon Wayans, Shawn Wayans en Jaime King
Releasedatum: 16 september 2004
Plot White Chicks
"They're going deep undercover."
Twee F.B.I agenten verknallen een grote drugsvangst, maar hebben een idee om hun baas alsnog te imponeren. Hiervoor besluiten ze de bescherming van de Wilson-zusjes op zich te nemen (erfgenames van een groot hotel-imperium) aangezien ze een tip hebben dat zij ontvoerd zullen worden. Hun strategie is nogal onorthodox: ze vermommen zich als de zusjes Wilson en verstoppen de echte zussen op een veilige plek...
Kevin Copeland
Megan Vandergeld
Agent Vincent Gomez
tevelenco
slechte comedie
had voorstukje gezien en het leek me wel wat
maar de film grossiert in heel veel flauwe grappen en veel te weinig echt leuke humor
nee deze film viel erg tegen
1.5 *
omemark
De film was naar mijn mening juist erg leuk, de vele flauwe humor maakte de film tot een lust om te zien. Oke, sommige stukken waren inderdaad niet echt leuk maar dan nog...
Damiën Jeremy
Ik vond t een hele leuke film. Ik heb me een aantal keer kapot gelachen. Alleen aan t einde valt ie een beetje tegen. Maar toch een 4*
kantoorpikkie
slechte comedie schreef tevelenco
Ben ik het helemaal mee eens, als je de voor stukjes in de reclames heb gezien dan heb je als het ware de hele film gezien.
Daarom maar een 1,0. Meer heb ik er echt niet voor over.
, dat moet ik er van
don_mikey
Ik had er weinig van verwacht maar hij viel 100% mee!
Vooral de openingsscene vond ik geweldig. De Wayans-broertjes doen het leuk maar die kale neger (Terry Crews) was helemaal goed. Vanessa Carlton zal nooit meer hetzelfde klinken!
Madecineman (moderator films)
Die kale neger en dan ook alleen die kale neger zorgt dat deze film 3 sterren van mij krijgt. Heb echt blauw gelegen.
Captain Pervert
Een goedenavond iedereen, ik wil dit topic nog even omhoog schoppen om nogmaals te benadrukken hoe slecht deze film wel niet is. Ik ben doorgaans erg positief ingesteld en ik praat eerder over 'minder goed' dan 'slecht'. Maar deze is ronduit KUT. De mensen die hier een 4 of 4.5 voor geven zijn niet goed wijs.
Ik dank u voor uw aandacht
sn@ke
- 2077 berichten
white chicks ** 1/2
Na trailer gezien te hebben verwachte ik natuurlijk een flauwe maar toch wel grappige film. Wat ik kreeg was een oeverloze uitbuiting van een dozijn grappen , verspreid over 97 minuten. In z'n geheel een erg stereotiepe film vol flauwe humor. Vroeger had ik hier misschien nog kunnen om lachen maar nu doet het me wat minder , al zitten er zeker erg geinige momenten in. Typisch zo een geval van : de "leukste" stukken zitten in de trailer. Over de acteerprestaties zal ik het maar niet hebben.
justaboy
mmm...vreemd, ik vind deze film dus egt zo'n beetje de kraker van het jaar... Maar dat is idd mijn persoonlijke mening, ik ben het totaal niet eens met het gene dat mensen beweren dat deze film tegen valt, want dan heb je dus duidelijk egt geen gevoel voor humor;)
justaboy
Da's toch logisch dat ze in die reclames, de beste gedeeltes van een film laten zien,dat doen ze bij elke film! Je moet toch een bepaalde indruk van zo'n film krijgen, om hem te gaan bekijken...
Kijk iederéén heeft zo zijn mening over deze film, maar ik heb hem al 7x gezien en lig iedere keer weer in een deuk...:)
BardiaX
mensen moeten zulke films niet serieus nemen
ik vond hem wel grapig soms flauw maar ik zat me echt niet te vervelen en heb me wel vermaakt
kale brede neger zorg wel voor wat extra's
***
akkkia
Zooooo leuk!!!
Zeker de moeite waard. Die gezichten
van de white chicks...lachen joh
E V
Een film die alleen maar kon meevallen, zo'n slecht beeld had ik ervan.
Maar wat bleek hij is echt leuk. Tuurlijk zitten er een groot aantal flauwe grappen in, maar ook een hoop leuke.
Met Marlon en Shawn Wayans. Keenen Ivory Wayans deed de regie.
dvd-man
Leuke film, begin is erg vet, je verwacht echt niet waar de film heen gaat.
!
Relschopper
Slechte komedie! Van de Wayans verwacht je toch wel iets betere films zo onderhand! Scary Movie was allemaal wel aardig en Don't be a menace 2 southcentral while drinking your juice in the hood kijk ik nog heel regelmatig even... gewoon, voor old times sake
Een 2,5!
Timboy
K vond het een zeer vermakelijke film..heb er wel een paar keer om moeten lachen..
al met al een 3,5*
JackNL
Er spelen 2 goeie acteurs in, maar niet in een erg humoristische film.
cyrus the virus
lekker kijken en buikpijn van het lachen.
simpelweg niet bij nadenken en genieten
daarom een 4
Xavearr
Best wel goede film. Op sommige momenten lag je dubbel van t lachen. Maarja, Er zaten ook zwake momenten tussen.. 3 sterren!
Captain Pervert
Het feit dat er bij de commentaren bij deze film - buiten mijn eigen twee posts - vrijwel geen commentaren te vinden zijn zonder spelfouten of MSN-taal (egt een vette fillum!), wil eigenlijk al genoeg zeggen over deze film en verklaart waarom hij nu op 2.79 sterren staat in plaats van 1 gemiddeld.
FisherKing
Grote probleem is denk ik hier, dat de correctie-stemmers deze film met absolute voorrang vermijden, waardoor het gemiddelde hoog zal blijven. Relatief gezien dan.
b-iancaatjuh
kan iemand me iets meer over de film zelf vertellen??? mijn vrienden heb ik al uitgehoord maar die meningen lopen heel erg uiteen en de verhaallijnen lopen bij hun ook niet helemal recht dus...:|
Sonny Black
Redelijke film, gaat echter veel te veel door op hetzelfde thema.. bepaalde stukjes waren wel komisch maar deze film doet nergens iets bijzonders, uitschieters in de film waren voor mij: Het beginstuk en die grote neger die op een gegeven moment in onderbroek op de dansvloer staat. Ik twijfel tussen 2 en 2,5 sterren.
Nieke
Viel zoooooo hard tegen.
Heb wel kunnen lachen, maar zag toch liever de eerste Scary Movie van de broerjes Wayans...
Relschopper
Pffff.... Wat ben jij dan voor een sneu figuur? Wil jij, almachtige pervert, aub de minder bedeelden op MM sparen en al die spelfouten en MSN taal door de vingers zien?
Dat is nou het mooie van een dergelijke site. Je hebt een BREED publiek, dus ook de bekende breezah-**** en analfabeten! Een mooie doorsnede van de bevolking zorgt voor een geloofwaardig gemiddelde.
...............En godszijdank zijn we niet allemaal hetzelfde.
Ik heb overigens, ondanks dat ik wel een fan ben van de Wayans, een 2,5 gegeven.... Ik zal helaas wel slecht slapen vannacht nu ik weet dat CP het niet zo heeft op mensen die hoger dan een 1 hebben gegeven.
Edie
Er zaten leuke stukken in, over algemeen niet zo denderend vond ik.. 3 sterren..
Edie

Marlon Wayans wil dat er een 'White Chicks'-vervolg komt: 'Ik denk dat het echt nodig is'

Voces Inocentes
Oorlog / Drama, 2004