• 9.374.112 stemmen

Geregisseerd door: Keenen Ivory Wayans

Met onder meer: Marlon Wayans, Shawn Wayans en Jaime King

Releasedatum: 16 september 2004

Plot White Chicks

"They're going deep undercover."

Twee F.B.I agenten verknallen een grote drugsvangst, maar hebben een idee om hun baas alsnog te imponeren. Hiervoor besluiten ze de bescherming van de Wilson-zusjes op zich te nemen (erfgenames van een groot hotel-imperium) aangezien ze een tip hebben dat zij ontvoerd zullen worden. Hun strategie is nogal onorthodox: ze vermommen zich als de zusjes Wilson en verstoppen de echte zussen op een veilige plek...

Kevin Copeland

Agent Vincent Gomez

avatar van Phooze

Phooze

Trailer op apple.com

Begon nogal flauw, maar de laatste scene vond ik dan wel weer erg grappig

Nogal erg flauwe persiflage op de Hilton-zussen lijkt me.

avatar van John Doe

John Doe

Ze kunnen wel lekker gek doen als white chicks, een hoog vermaakgehalte zou de film best kunnen hebben. Maar daarmee alleen kom je bijna nooit boven drie sterren.

avatar van ThaNick

ThaNick

kos schreef:

Nogal erg flauwe persiflage op de Hilton-zussen lijkt me.

Inderdaad

Nicky en Paris Wilton haha

Ik zie het al voor me..

Maarja, wat kan ik zeggen.. The Wayans Brothers, altijd leuk!

Maar zal waarschijnlijk weer straight-to-video gaan.. wat toch best jammer is!

Met Keenen Ivory Wayans als regisseur..

Is er trouwens een film, die COMPLEET gemaakt is door The Wayans Family Want het zijn er een hoop, die in hetzelfde genre zitten (film business).

avatar van ThaNick

ThaNick

Ik kom er net achter dat Brittany Daniel (bekend van Sweet Valley High, ook mee doet )

White Chicks (2004) (post-production) .... Megan Vandergeld

Net trailer gezien, make-up ziet er goed uit, je herkent ze niet.. maar ze lijken TOTAAL niet op meisjes.. meer op Michael Jackson klonen, oftewel: mislukte plastische chirugie Dat kon beter, vind ik persoonlijk..

avatar van Moviestar

Moviestar

ThaNick schreef:

Dat vond ik ook, ziet er echt niet uit. En verder lijkt het een compilatie van alle man=vrouw films die ooit gemaakt zijn.

avatar van Jorick

Jorick

Ik heb net de trailer gezien, ik vermoed dat de gezichten met opzet zo gemaakt zijn, om op deze manier de humor erin te houden

donnie B.

Tuurlijk zijn die gezichten met opzet zo gemaakt. vond de trailer heel erg komisch! Kan wel eens een hele leuke film zijn! Gewoon anderhalf uur lachen, en niet te serieus over doen.

avatar van zeus

zeus

Het is best mooi gemaakt, maar verder vond ik hem heel erg flauw. Misschien 2x effe gelachen. 3*.

avatar van empirekees

empirekees

Wel een ruim aantal sterren dan.

Sincere schreef:

Erg grappig !meer niet.

Tja sorry hoor... wat wil je na deze quote nog meer van een comedy dan????????????

donnie B.

.... lees je eigen stukje hierboven nog eens man.., als je goed op de tekst let ga je met jezelf in discussie!!

avatar van Discovery

Discovery

heb hem op sneak previeuw gezien en ik vond hem erg goed,dus bij deze een 8

avatar van Wouter

Zag een stukje. Man, wat lijkt me dit slecht.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Sincere schreef:

nogmaals het is een grappige film , meer niet.

Je bedoelt als in: hij is grappig, en slaagt daarmee in zijn eigen opzet; het bevat verder geen briljant plot en dient niet beoordeeld te worden als een ingenieus meesterwerk?

Als ik het zo interpreteer snap ik het wel, maar het lijkt me niet de bedoeling om over iedere post te moeten nadenken over wat de poster precies bedoelde...

avatar van Idol

Idol

het viel mij wel een beetje tegen

niet echt gelachen zoals ik wel deed bij scary movie

zaten mischien 2 grappige stukjes in

avatar van Laïs

Laïs

Idd heel erg saaie aanloop van de film, weinig directe actie of humor, pas in de tweede helft van de film viel er hier en daar iets te grinniken, maar echt bulderen van het lachen wordt het niet, scenes ook ontzettend voorspelbaar, wel leuk was het hoge verwijfde gehalte aan deze film, deze zal erg in de smaak vallen onder een bepaald publiek. Al verwachtte je er niet veel van dan nog kan het best tegenvallen. Niet echt de moeite waard om in de bioscoop te zien, wacht gewoon tot hij op dvd is.

avatar van Mik

Mik

Dé ultieme 0,5 film! nou jah, film

tovenaar

Normaal trek ik het best goed... op een avond met opzet een héle slechte film kijken. Vaak is dat nog best amusant, maar met White Chicks is het kookpunt bereikt. Mijn funny fuse sprong binnen 5 minuten al kapot denk ik. Deze film is een hel... absoluut het aller- aller- allerslechtste wat er oooooit gemaakt is. Niet te geloven, maar echt _alles_ was irritant.

(En ja, slechter dan Beethoven 1 t/m 24)

UnderCover

wat zit ''bijna'' iedereen nou triest te doen hoe slecht deze film is :S , zo slecht valt ook al wel weer mee, en als je er niet van houd waarom kijk je dan in godsnaam naar zulke films?! maargoed zaten aardig wat komische stukjes in imo , ik hou er wel van.

Heb me idd best vermaakt

Ook 3* van deze kant.

avatar van Fiend

Fiend

Gewoon leuke comedy

avatar van monaatje

monaatje

Grappig.

UnderCover schreef:

en als je er niet van houd waarom kijk je dan in godsnaam naar zulke films?!

Dat heb ik toch gezegd.

maargoed zaten aardig wat komische stukjes in imo , ik hou er wel van.

Pwww, wat moet jij een saai persoon zijn zeg. Als je dít leuke humor vindt? Dan ben je of heel jong, of héél saai.

tovenaar schreef:

Dat heb ik toch gezegd.

Ehm tovenaar net of die zin alleen op JOU is gericht?!

En ik een saai persoon?? Zou best kunnen maar ik dacht het niet . Ik heb gewoon een brede smaak , en vind films niet zo gauw extreem slecht. Maar om de grappen zo zwaar af te kraken vind ik een beetje teveel van het goede. Enne ik heel jong of heel saai? Ik denk eerder dat jij dan heel saai bent vergeleken met mij, want ik zie in veel films wel de lol er van in, daar heb jij het kennelijk veel moeilijker mee.

UnderCover schreef:

Ehm tovenaar net of die zin alleen op JOU is gericht?!

Het was een bericht dat volgde op mijn bericht.

En ik een saai persoon??
Dan zal je wel jong zijn.

avatar van Diesel

Diesel

Dit gaat ook nergens over..

tovenaar schreef:

Het was een bericht dat volgde op mijn bericht.

Volgende keer ff je bril gebruiken, er stond '' bijna iedereen'' Dus niet persoonlijk op jou alleen gericht

Dan zal je wel jong zijn.

Wat heeft leeftijd ermee te maken dan? verklaar, Want volgens mij is de film geschikt voor jong en oud

Diesel schreef:

Dit gaat ook nergens over..

inderdaad.

avatar van 170865

HIJ IS ERG LEUK

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

En alweer laat de familie Wayans zien dat ze niet kunnen regisseren, niet kunnen schrijven en zeker niet kunnen acteren. De film is een bijeenraping van een aantal gejatte stukken (Big Momma's House, Bad Boys en The Hot Chick) welke in een "verhaal" gepropt worden en gewoonweg nergens opslaat. Een regelrechte verschrikking is wat overblijft waarbij vooral Shawn weer laat zien dat hij nog minder acteertalent heeft als de gemiddelde ONM soapster. Ik vond het een absolute ramp.