White Chicks (2004)
Geregisseerd door: Keenen Ivory Wayans
Met onder meer: Marlon Wayans, Shawn Wayans en Jaime King
Releasedatum: 16 september 2004
Plot White Chicks
"They're going deep undercover."
Twee F.B.I agenten verknallen een grote drugsvangst, maar hebben een idee om hun baas alsnog te imponeren. Hiervoor besluiten ze de bescherming van de Wilson-zusjes op zich te nemen (erfgenames van een groot hotel-imperium) aangezien ze een tip hebben dat zij ontvoerd zullen worden. Hun strategie is nogal onorthodox: ze vermommen zich als de zusjes Wilson en verstoppen de echte zussen op een veilige plek...
Kevin Copeland
Latrell Spencer
Megan Vandergeld
Agent Vincent Gomez
Rickazio
Ik dacht dat alleen Micheal Jackson zich zo slecht kon laten verbouwen en vervolgens debiel gedragen...
Totaal niet mijn film...
Joy4ever
Film viel met 100% mee. Er zat lekker vaart in, de broeders speelden goed, veel grappen waren geslaagd.
maxo922
Bij de openingsscène had ik al een vermoede: 'Dit zou nog best weleens een geinige film kunnen worden.'
En dat is het gelukkig ook. Jammer dat de opdracht van de twee agenten, undercover blijven, daar ook bij bleef. Want verder zat er niet veel actie in. Wel veel geinige, en soms zelfs grappige scènes (bv: de shop-scene). Wel vaak erg overdreven, maar ik had ook niet anders verwacht van bedenkers van Scary movie...
Toch wel vermakelijk
Ruime *2,5
huVILEub
Aardig verhaaltje, leuke acteerwerk van de twee wayans. Maar ik heb niet echt gelachen of op een andere manier vermaakt. Achteraf denk ik toch: Ja, er zaten wel leuke stukjes in. Maar toen ik keek niet. Ach ja, best aardig. Maar ik houd er niet van.
booyo
Ontzettend slecht.............
Maar toch ontzettend vermakelijk moet ik (tot mijn schaamte?) bekennen! White chicks is een film die zichzelf totaal niet serieus neemt, komt daardoor helemaal niet geforceerd over en kijkt gewoon lekker weg. Zoals vele deel ook ik de mening dat Latrell geweldig is, en ook de brothers Wayans spelen prima. Denk niet dat het een film is die ik snel een tweede keer zal aanschouwen, maar voor nu was het prrrrima:
Venom-W
Sorry, maar ik heb me echt kapot gelachten tijdens deze film! Juist omdat 'ie zo ontzettend overdreven en slecht is.
The exper
Totaal mijn humor! Van begin tot eind stuk gelegen. Zowiezo als je van black comedy houdt, dan is dit echt wat voor jou!
FunkStarr
- 1922 berichten
Aardige komedie, met hier en daar enkele leuke scenes, verder een echte "vrouwen"film.
van duijn
erg leuke film. Goede humor. Vooral crews speelt in deze film echt geniaal. Er zitten een aantal scenes in dat ik zijn humor bijzonder waardeer.
ASman
Vermakelijk, maar het is toch vooral Crews die de film op komisch gebied weet op te waarderen. Geniale kerel!
Peter Ho
Serieus, hoe kunnen jullie naar deze twee "blanke meiden" kijken?Eerder twee meiden die een mislukte operatie hebben gehad en het is niet eens grappig.
parvus_flamma
in mijn top 10 slechtste films die ik ooit heb gezien.
wat vooral ligt aan het feit dat ik dit soort humor echt niet kan hebben.
Kisje
Oh my god Tiffany!!!
- Yeah you were thinking it...
But you SAID it!

Panflute
De vermommingstruc is al vaker gedaan, het verhaal was slap, de humor superflauw en de acteurs ongeloofwaardig. Wat mij betreft faalt deze film op alle fronten. Zelfs als je met je verstand op nul kijkt, zal de abominabele humor je gaan irriteren. Zoutloze tijdverspilling.
Freckles
De vermommingstruc is al vaker gedaan.
Big Momma's House en Little Man ( Van dezelfde makers)
firekiddo
zeker mijn favoriete top komedie film!
Er zitten wat fouten in, maar de humor brengt dat allemaal goed!
heerlijk.
KILLERBEE99
Best wel aardige film, heb wel hard gelachen op sommige stukken, andere stukken waren weer minder. Maar alles bij elkaar een leuke film.
Elineloves
Lol, ik moet gewoon al lachen als ik aan die scène terug denk... Dat is toch wel de kracht van een goede komedie.
John Lee Hooker
Wat mij betreft had Wayans hier veel meer uit kunnen halen.
Grappig plot maar het is wat flauw en nep uitgevoerd allemaal.
- 2,5 -
Thom1994
Wat mij betreft had Wayans hier veel meer uit kunnen halen.
Grappig plot maar het is wat flauw en nep allemaal.
- 2,5 -
Een komedie met een verhaal als dit? Daar valt volgens mij echt geen hoge score uit te halen.
Roonn
Ik vind het geen "vrouwenfilm".
Ik heb me rot gelachen, en heel komisch!
bulldogdriver
Mijn eerste stem/mening hier.... Stond op 1 bij de berichten.
Dit was wel een van de slechtste films die ik ooit gezien heb. De makeup en gedrag van de hoofdrolspelers was verschrikkelijk.
Het verbaast me dat dit nog net een voldoende krijgt.
MyOwnStyle
Vond het ook allemaal zo nep overkomen. Humor was erg flauw. 2.5*

Marlon Wayans wil dat er een 'White Chicks'-vervolg komt: 'Ik denk dat het echt nodig is'

Voces Inocentes
Drama / Oorlog, 2004