• 9.374.749 stemmen

Geregisseerd door: Keenen Ivory Wayans

Met onder meer: Marlon Wayans, Shawn Wayans en Jaime King

Releasedatum: 16 september 2004

Plot White Chicks

"They're going deep undercover."

Twee F.B.I agenten verknallen een grote drugsvangst, maar hebben een idee om hun baas alsnog te imponeren. Hiervoor besluiten ze de bescherming van de Wilson-zusjes op zich te nemen (erfgenames van een groot hotel-imperium) aangezien ze een tip hebben dat zij ontvoerd zullen worden. Hun strategie is nogal onorthodox: ze vermommen zich als de zusjes Wilson en verstoppen de echte zussen op een veilige plek...

Kevin Copeland

Megan Vandergeld

Agent Vincent Gomez

avatar van Jonny

Jonny

Nou ik vond het een leuke film. ik heb er wel mee kunnen lachen.

avatar van Lazarus

Lazarus

wat een "film" ........................ je moet er blijkbaar van houden

Captain Pervert

Goedkope grappen, voorspelbare grappen, poep en pies grappen, en minstens een half uur te lang. Het was nog onder het André van Duin niveau.

Oh, 97 minuten maar zie ik? Nou, kan je nagaan.

Wat een crap.

1 ster en die is voor de scène met die enorme tong van die neger.

avatar van pikedre

pikedre

wel geinig *2,5

ik ging er voor de lol heen(doe je meestal met films maja ) het was wel grappig hoor, soms lach ik in een dek en soms dacht ik"nouja, moet dit grappig zijn???"

avatar van Ylaise

Ylaise

Ik snap niet dat jullie een film zo erg kunnen afkraken, weet je hoeveel werk er is verricht om deze film te kunnen maken.....

Ik vond het een hele grappige film!!

avatar van kras van zwienen

kras van zwienen

De film valt me een beetje tegen, ik had iets meer van de makers van scary movie verwacht!

avatar van donnie B.

donnie B.

kras van zwienen schreef:

Deze film is juist een ontzettende vooruitgang vergeleken met de Scary Movies! Dat zijn nl een partij humorloze fims die je na 5 minuten eigenlijk uit wilt zette, dat niet doet, en 85 minuten later spijt van hebt..

avatar van elvis

elvis

een super leuk film

avatar van gotti

Las iets over een vervolg...

avatar van matthijs_green

matthijs_green

was ckr een hele grappige film

avatar van Sikko71

Sikko71

Deze film viel mij nogal tegen, van het gegeven had zeker meer gemaakt kunnen worden. Ik had meer van de makers van Scary Movie 1 en 2 verwacht.

Een aantal leuke aanzetjes, maar echt grappig wordt het nergens.

Quentin

Ietjes minder erg dat verwacht (en dat was het ergste), die brede neger maakte toch wel wat goed ..... 1,0 * voor de rest gewoon niet uit te houden ..... wat een slechte humor

avatar van -=robbert=-

-=robbert=-

ik was verbaasd toen ik de andere berichten over deze film las want niet alleen ik maar de hele uitverkochte zaal lag zowat de hele film dubbel van het lachen. ik vond het een veel betere film dan alle scary movie delen want daar kwam soms nog een beetje melige humor in voor terwijl dit gwoon super grappig was, vooral Latrel de gespierde neger in de film. het is als je het mij vraagt een van de beste films die ik heb gezien, grappigste teminste!

avatar van stan

stan

dit is echt een film die je moet zien!!!!!

-=robbert=- schreef:

Heb je ook nog ooit een andere film gezien, buiten deze?

Captain Pervert

Het is gewoon ZO on-grappig omdat de twee negers, uitgedost als blondines, een halve meter langer zijn dan normaal, en bovendien ook nog eens breed geschouderd.

Verder lijken hun gezichten totaal niet op de 'echte' dames, dus het is volstrekt ongeloofwaardig dat iedereen erin trapt.

En ook als je - vergevingsgezind: het is maar een film - dat gegeven weglaat, blijft een film over die met humor zeer weinig te maken heeft. Het is van het niveau van A Space Travesty of Police Academy 41.

Ik vond dit een prachtige film, goede humor, vooral de scene in de WC! Ik heb dubbel gelegen van het lachen. Eindelijk weer eens een film met HUMOR.

HE???

Wow man, schuif die waterpijp eens hierheen joh! Ik wil ook...

avatar van mirrie

mirrie

hahha eg een leuke film, heb veel gelachen

Ook ik heb erg gelachen om deze film.

Wat kunnen die gasten maf doen zeg !DEze film moet je echt zien !

avatar van E-LIS-A

E-LIS-A

op aanraden van mijn vriendinnen: "ow deze film moet je zien ow zo grappig!!!!"

nou ik vond hem slaapverwekkend. het duurde veel te lang steeds masker op en dan weer af.....het was erg ongeloofwaardig 2 broers die als blondines verkleed waren, want die maskers leken totaal niet echt....

en die grappen zijn ook zo standaard....poep, plas, sex humor...

de broertjes zonder masker is nog wel leuk om naar te kijken

avatar van Oosie

Oosie

voor mij 2,5* , die brede neger in de disco toen ie aan `t dansen was !!!!!

avatar van Xenite

Xenite

Echt een grappige film!! Ik heb meerdere malen dubbel gelegen. Voor degenen die dr niks aan vonden: T is blijkbaar niet jouw soort humor.. Kan gebeuren.. Ohja.. E-LIS-A, (en nog een aantal mensen die het niet helemaal begrijpen..) deze film is ook niet geloofwaardig bedoeld hoor! (duh.. )

avatar van E-LIS-A

E-LIS-A

Xenite schreef:

heeft niks met begrijpen te maken...

vond er gewoon niks aan...goedkope humor..

smaken verschillen toch..

avatar van ex_uva

ex_uva

Wayans brothers + camera = humor.

4* voor een uiterst vermakelijke film. Het verhaal boeide me geenzins. Wat hield me dan voor de buis gekluisterd? De capriolen die de gebroeders Wayans uithaalden om hun niet al te kritische omgeving een loer te draaien, met hun fake-act.

Gaat hem zien!

ex_uva schreef:

Wayans brothers + camera = humor.

Gaat hem zien!

Nou wat een maatschappelijke kritiek Het is gewoon een banale, flauwe rot-film, die te vervelend voor woorden is.

avatar van Aris

Aris

Dit is gewoon echt MEGA fout, Mijn PERSOONLIJKE mening is dat als je met je volle verstand deze films kijkt en het ook nog leuk vind, je echt geen verstand hebt van Film , maar wel van "hoe maak ik iemand zo snel mogelijk rijk" een 0.5

avatar van Vinco

Vinco

Is zeker een perfecte film met de juiste humor!

Eindelijk weer es een film waar de humor echt goed van is!

Een echte aanrader duz

avatar van Marisje!

Marisje!

Film Valt ENORM tege!! de film kon me niet boeie!