White Chicks (2004)
Geregisseerd door: Keenen Ivory Wayans
Met onder meer: Marlon Wayans, Shawn Wayans en Jaime King
Releasedatum: 16 september 2004
Plot White Chicks
"They're going deep undercover."
Twee F.B.I agenten verknallen een grote drugsvangst, maar hebben een idee om hun baas alsnog te imponeren. Hiervoor besluiten ze de bescherming van de Wilson-zusjes op zich te nemen (erfgenames van een groot hotel-imperium) aangezien ze een tip hebben dat zij ontvoerd zullen worden. Hun strategie is nogal onorthodox: ze vermommen zich als de zusjes Wilson en verstoppen de echte zussen op een veilige plek...
Kevin Copeland
Latrell Spencer
Megan Vandergeld
Agent Vincent Gomez
elmo4ever
GE-WEL-DIG!!! ik snap niet waarom dit zo afgebrand wordt het slaat nergens op een geweldige combinatie van humor en verhaal!!!! ik vind dit echt nergens op slaan!!! kijk die film gewoon nog maar eens! dit is zeker een van mijn faforite films!!! de tijdsduur had iets krietiser gemogen!
Script / Verhaal:................ 3,8
Naam/Poster:................... 4,0
--------------------------------------
Eindcijfer:........................... 3,4
Elineloves
Voor mij is dit een van de leukste komedies die ik gezien heb, deze film kan me echt steeds opnieuw laten lachen! Ik vind the wayans brothers sowieso heerlijke kerels om naar te kijken, zeker in een film als deze. Hij is idd over the top, maar bij deze film stoort het me niet.
Yo, hold my poodle!
Cinematografie:............... 2,9
Naam/Poster:................... 4,0
--------------------------------------
Eindcijfer:........................... 3,4
Waarom tel je de poster mee in je eindcijfer!? Realisme lijkt me trouwens ook geen juiste parameter.....
laserboy93
Deze film is de grappigste aller tijden! Oké, hij is niet echt reallistisch,, maar dat boeit mij niet,, ik heb gelachen!
sandesh036
Heerlijke film. Topvermaak. Wayan brother zijn ook in deze film geweldig zoals altijd. 4.5*
Reservoir Dogs
Erg origineel kan je deze film toch niet noemen: neem Bad Boys meng dat met Big Momma's House gooi er witte verf overheen en een sentimenteel happy end en je krijgt White Chicks.
Angrod_Pallanén
Eindelijk dan afgekeken.
Wat een teleurstelling. Kon ik me nog herinneren dat ik in 2004 heb plat gelegen om het begin, heb ik nu tijdens de gehele film slechts af en toe geglimlacht. Flauw, voorspelbaar en erg, erg vermoeiend.
Behalve de dance off en de grappen over white chicks niets het herinneren waard.
2.0
clockwork72
verschrikkelijke film.
Ik keek deze film in de bus toen ik met school voor een excursie naar Londen toe ging.
We konden kiezen uit deze film of (die ik had meegenomen) Terminator 2 Judgement Day.
Wat een zeikfilm het gaat werkelijk nergens over.
Echt een van de slechtste films die ik ooit heb gezien.
0,5!
Friday the 13 th
- 2034 stemmen
Geweldig goede komedie. Echt gieren van het lachen bij bepaalde stukken. Zit goed in elkaar en is bovendien erg vermakelijk!
jordandejong
als ik het alleen bij een keer kijken had gehouden had ik hem 3 sterren gegeven.
Maar voor de tweede keer kon ik er echt niet meer om lachen.
charmed one
een geweldige komedie met de wayans brothers. maar alle films van hun zijn leuk. ik heb echt in een deuk gelegen van het lachen. ik heb me geen moment verveeld. ik heb hem al zo vaak gekeken maar hij blijft echt geweldig.
Elineloves
Latrell is geniaal
Latrell is echt te cool.
Zeker in combinatie met zn ''white chocolate''
Ben erg benieuwd naar White Chicks 2.
nachtbraker
Tja,dit soort films moet je van houden.
Ik kan films als Naked gun ook wel waarderen maar echt fan ben ik er niet van maar the wayans brothers vind ik echt zo komisch,wat moet het heerlijk zijn om in zo'n familie te zitten met familie-feestjes haha.
Ik lig al dubbel om die koppen van de 2 white chicks.
Don't be a menace is zowiezo al 1 van mijn favo komedies met de wayans brothers die nog veel flauwer is dan deze.
Je ziet duidelijk dat het andere mensen zijn en iedereen gelooft dat hun het zijn,wat een grap.
Ik lig echt helemaal dubbel om zo'n film.
Terry Crews als Latrell is ook echt een komisch talent,zo'n grote gespierde neger die zulke bekken trekt,ik lig krom.
Ik lag al dubbel om Crews in 'friday after next' waarin die een nog leukere rol speelt dan hier.
nachtbraker
Latrell is echt te cool.
Zeker in combinatie met zn ''white chocolate''
Ben erg benieuwd naar White Chicks 2.
Komt die eraan dan?
RuStY NaiL
leuke film,maar je moet hier ook niks serieus goeds van verwachten.
the Wayans brothers is altijd wel leuk om te zien in een film.
verder vind ik hem 2,5 waard.
the new guy
Slecht 1 leuke scene in de hele film: In de auto met dat lieve liedje. Nee ben niet gay, is gewoon leuk liedje!
jeroen65
Vind dit een erg leuke film van de Wayans Brothers, gek dat ik hier nog niet op gereageerd heb. Ik heb deze film zeker meer dan 10 keer gezien, maar hij is nog steeds grappig. Acteerwerk vind ik erg leuk gedaan, en ook de transformaties zagen er erg grappig uit. Dat stukje in die auto is inderdaad hilarisch!
misterwhite
Deze film heb ik 3x gezien. De eerste keer vond ik het geweldig, de 2 keer was teleurstellend en de 3de keer slecht.
Film bestaat uit: domme humor, weinig orginaliteit, idioot cliché verhaaltje en redelijke acteerprestaties.
Dennacho
Flauwe komedie, maar op een melige avond wel toepasselijk. Ik hou van de humor van de Wayans brothers - hoe flauw het is ook is. Qua verhaallijn ook wel weer origineel, daarom geef ik hem een 3,5.
Leukste stukje vind ik dat Latrell in zijn auto mee gaat zingen - geweldig!
audulfus
GEWELDIGE FILM!
Elke keer dat ik de film zie, lig ik weer in een deuk.
Zo grappig geacteurd en ook erg leuke grappen.
Soms een beetje overdreven.
Elke keer als ik het liedje van Vanessa Carlton hoor met 1000 miles dan moet ik gelijk aan die film denken
SUPER!!
dikke 4,5*
Helemaal mee eens !
Ik heb de film ook meerdere keren gezien, en elke keer blijft hij fantastisch. Heerlijk dat er zulke films bestaan!
Baggerman
Nou, viel niet eens erg tegen. Ik moet bekennen soms nog wel moest lachen! Wel erg veel gejat van het plot van 'Some like it hot'.
Ik moet er niet aan denken om deze film nogmaals te moeten zien, maar voor één keertje ging het wel.

Marlon Wayans wil dat er een 'White Chicks'-vervolg komt: 'Ik denk dat het echt nodig is'

Voces Inocentes
Drama / Oorlog, 2004