Men in Black II (2002)
Bekijk via Videoland
Bekijk via Viaplay
Plot Men in Black II
"Same planet. New scum."
Er is vier jaar verstreken sinds de agenten een grote ramp hebben weten te voorkomen en Kay is sindsdien begonnen aan een simpel burgerleven. Jay, die nog steeds voor de overheidsinstelling Men In Black werkt, ontdekt dat het Kylothiaanse monster Serleena, vermomd als lingeriemodel, een kwaadaardig plan heeft gesmeed. In een race tegen de klok moet Jay zorgen dat Kay weer terug keert naar zijn oude baan, ondanks dat hij zich hier niets van herinnert, om zo samen de vernietiging van de aarde te voorkomen.
Kay
Agent Tee
Ben
Newton
teaser
Hij's precies hetzelfde als deel 1. was niets orgineels te ontdekken. Ook het einde was even deprimerend....erg jammer. Humor was wel goed te doen, maar ook weer zelfde standaard als deel uno.
Just my two cents....
cornelis
Begon heel aardig, maar vanaf 2/'3 zakte-die wel heel erg in, hoor.
Mirandak
Bij deze film; Popcorn een grote beker fris en dan maar kijken en niet teveel nadenken. Zelf vond ik hem wel aardig.
don-the-jeweler
yep same here - ik vond hem leuk om te kijken maar het verhaal sloeg eigenlijk nergens op, het voordeel is dat tie maar 80 minuten duurt dus ach echt langdradig is het ook allemaal niet.
ik geef hem 6/10 oftewel 3 sterrekes.
Etienne U
Ben het helemaal met Jordy eens!! gebeurt niet vaakl maar deze filmis echt gemaakt zodat er wat geld in de pocket kwam! 2 sterren voor de hier en daar wat komische momenten.
Ivy G
De trailer van deze film was te gek. Ik had ged8 dat het daarom ook een topfilm was, net als deel 1.
Helaas, hij viel mij ook tegen. Tuurlijk, met de nodige humor was hij wel goed te doen hoor en de special effects waren ook zeer goed, maar toch zonde dat ze geen beter verhaal konden bedenken....
Vyvre
Vond het een goeie film, helemaal mijn soort humor. Ongeveer dezelfde verhaallijn als in I..maar ik kan me niet voorstellen dat iemand erheen is gegaan in de veronderstelling een indrukwekkend plot te treffen
. Actie was ook prima in orde. 4 sterren.
EmDee
Leuke film waar je met verstand-op-nul naar moet kijken. Michael Jackson wordt lekker belachelijk gemaakt en de allerlaatste grap is wellicht de beste. Kan me niet voorstellen dat iemand die zag aankomen!
Blindfold
Ach ja. Overal heb je wel een glimlach, maar je blijft maar wachten op de climax (helaas, ik heb zelfs gewacht totdat de schoonmakers me de zaal uitschopten, maar toen nog niet
Flexje
ga er vanavond even heen. gewoon lekker achterover met een bak popcorn heerlijk in de luie stoel en dan net doen of ik van voorspelbare aktie films met dreuge humor en gebrek aan verhaal hou. gaat helemaal lukken!
FilmProf
Vond er echt helemaal geen zak aan, als je de eerste 10 minuten gezien heb dan heb je de hele film gezien. Gebeurt nix boeiends en die special effects kennen we zo langzamerhand wel, daar komt nog eens bij dat er geen (echt boeiend) verhaal in zit en de humor is aan de zwakke kant. Dat stukje met die hond was wel leuk opzich maar daar gingen ze naar mijn mening ook weer te lang mee door. Wel leuk opzich dat johnny knoxville meespeelde. Gelukkig duurde het allemaal niet zo lang.. 1.5 sterren
Bee
Ik zal korte zinnen maken anders snappen die niet zo snuggere klungels het niet. Vet. Niet teveel van het zelfde. Lang genoeg. Waar voor je geld. Iets minder dan het eerste deel. Wat gebeurde er met: "The woman in black" aan het eind van deel 1. Is het zo een beetje duidelijk. Ohja ik heb deze film gezien in Zeist. REMEMBER: ZE HEBBEN DAAR GEEN POPCORN. Verder zeg ik nix just for the record. Het is gewoon een goeie film, met weer een typisch men in black einde. Net als in het eerste deel.
jester
Het verhaal is flinterdun, de grappen niet allemaal even geslaagd (met name Will Smith vind ik wat minder), maar al met al heb ik me prima vermaakt. De neuriende mopshond en de postsorteermachine maken toch wel wat goed. 3*
raoul90
Wat een drama! Het verhaal is gewoon waardeloos, maar dat kon je van te voren weten. Maar de humor is ook nog slecht!
Noodles
Idd een erg slechte film.
Het grappigste moment van de film komt van de hond (2 keer dacht ik) als ie een lied aan t zingen is.
EmDee
And so you're back from outta space....

Maar de beste grap vond ik de wezentjes in de bagagekluis (Oh K can't you see...) en dat op het eind blijkt dat ook de men in black in zo'n kluis zitten. Dat had niemand verwacht!
Jordy
mensen die dat niet verwacht hadden hebben deel één niet gezien, eindigt net zo
huh.
Wellicht uitleg!
Heb hem nl wel degelijk (meerdere keren) gezien.
Jordy
deel 1 eindigt met het shot waarin ons universum ook als een knikker om de nek van één of ander wezen blijkt te hangen
EmDee
Ja nu weet ik het weer, het ging mi iets anders: Zij leven in een universum dat een knikker schijnt te zijn. Dat wordt opgeraapt door een vreemd wezen die ze in een zak met nog veel meer knikkers doet.
Toch vond ik het in deel 2 veel beter gedaan omdat er ook al zo'n kluisje in de film zelf zit.?
En Jordy, had jij dat dan verwacht?
Jordy
de eerste film draait helemaal om zo'n knikker, onze wereld blijkt een knikker te zijn. Een deel van de tweede film draait om een kastje, onze wereld blijkt ook een kastje te zijn. Had het dus verwacht...
Alan Smithee
Deze week gezien in de bios en vond hem wel grappig, maar de nieuwigheid was er toch wel vanaf.
Vooral die hond laat leuke oneliners horen.
***
Doron
Deze film is pas erg mooi maar alsnog is 1 beter de special effects zijn hier zeker beter Serleena is een goed model uitgekozen mijn complimenten alleen jammer dat er bij alletwee the movie's te weinig alien's zijn
BS
tja, voor een vervolg met zo'n grote sterren (zeker tommy lee jones) had ik toch meer verwacht.Niet kwa acteren.Dat kunnen ze alletwee goed.Wel van film-keuze.
Vond het een wanabee-deel 2.Heerlijk om die 2 weer te zien.Dat zeker.Maar het verhaal is slap.Af en toe leuk gemaakt.Das dan wel postitief,maar over het algemeen liet het mij een slechte smaak achter.
De special effects zijn goed,dat zeker.Maar het opboxen tegen deel 1 hebben ze verloren.
Misschien hadden ze de films net andersom moet uitzenden.
ik geef hem 2 sterren voor de moeite,af en toe geining,voor de rest meer iets voor hardcore fans of mensen met een iq dat ze met 2 handen zouden kunnen tellen.
Maar die wezens zijn idd het meest grappige aan de film.En natuurlijk de ripoff van Airplane; de automatise piloot.Erg leuk.
ichi
Deel 1 was leuk, fris en had leuke effecten. Met MIB 2 wilden ze alleen maar even vlug scoren, de effecten vielen me erg tegen, die Jackass dude met zijn extra hoofd was niet grappig, om over will smith nog maar te zwijgen. In plaats van de hele film vol te douwen met effecten hadden ze dat beter kunnen halveren en aan minder een beetje meer aandacht en geld kunnen besteden. Die tentakels, oh my god,,,,slecht. Ik kon er niet om lachen, alleen Michael Jackson was tof. Die wormy dicks waren ook wel aardig.
Bwen
Ach, ik heb wel weer gelachen om sommige stukken, special effects zijn okay, verhaal op zich niet bijzonder. Zit niet te wachten op MIB III.
Macmanus
Ben bang dat hij er wel gaat komen, want dit was een grote hit en je weet hoe hollywood denkt deel 2 grote hit deel 3 grotere hit
mazdalfa
Een paar glimlach-momenten, meer niet. Alles bij elkaar een flink stuk minder dan deel I.
En het slot was inderdaad errug voorspelbaar.
Overigens nog even dit: in een van de posts hierboven wordt melding gemaakt van "een model" dat Serleena speelt. Lara Flynn Boyle mag dan niet de beste actrice ter wereld zijn, maar om haar af te doen als een model gaat me ook weer te ver. Op haar rol in Twin Peaks als femme fatale Donna Hayward kan ik nog zeker twintig jaar teren
Maz

Men in Black: International
2019

Men in Black 3
2012

Men in Black
1997

'Men in Black II' wordt vanavond (18 februari) uitgezonden op televisie

Succesvolle sciencefictionreeks 'Men in Black' vanaf zondag te zien op Netflix: 'Kun je blijven kijken'

The Matrix

Jurassic Park
Avontuur / Sciencefiction, 1993

Kick-Ass
Actie / Komedie, 2010
saving the worldnew york citygeheime identiteitundercoverspace marineillegal immigrationdeportationnew identityflying saucerlightfirearmsuperheldgebaseerd op stripbuitenaards wezenbuddy copfictional government agencyunassuming amused