Men in Black II (2002)
Bekijk via Videoland
Bekijk via Viaplay
Plot Men in Black II
"Same planet. New scum."
Er is vier jaar verstreken sinds de agenten een grote ramp hebben weten te voorkomen en Kay is sindsdien begonnen aan een simpel burgerleven. Jay, die nog steeds voor de overheidsinstelling Men In Black werkt, ontdekt dat het Kylothiaanse monster Serleena, vermomd als lingeriemodel, een kwaadaardig plan heeft gesmeed. In een race tegen de klok moet Jay zorgen dat Kay weer terug keert naar zijn oude baan, ondanks dat hij zich hier niets van herinnert, om zo samen de vernietiging van de aarde te voorkomen.
Kay
Agent Tee
Ben
Newton
Armin
Wel aardig vervolg, maar ook niet meer dan dat. Ik snap de stand-in van Boyle voor Fiorentino wel, maar haar vervangen kan ze niet. ***
Pherdy
- 1944 stemmen
de middag voordat ik deze ging zien huurde ik deel 1 maar weer eens, en het viel me tegen hoe leuk ie was (de toelatingstest scene blijft leuk).
ik vond daardoor deze best wel leuk, vooral die hond doet het hem telkens weer...
bennie jolink
wat een domme film, een complete tegenvaller na het wel enigszins geinige MIB 1. alleen maar effecten, geen geinige dialogen meer en tommy lee jones acteert nauwelijks, hij mompelt maar wat. je kan duidelijk zien dat hij het flink zat is om steeds tegen de lucht te moeten praten omdat de computergraphics er pas later in gezet worden. de Men In Black zijn gewoon niet cool meer in deze film. ik vind het sowieso mega zwak dat de aarde elke keer weer bedreigd wordt en dat de held dan weer de hele wereld moet redden, verzin eens wat anders man, jemig!
Banjo
- 2035 berichten
Deel 1 was goed dit deel een stuk minder!
-flauwe grappen van will smith
-de hond
-matig verhaal
-matig einde
+geluid
+cool image
DJ41
Wat mij opviel aan deze film:
Er werd veel geteerd op oude grappen uit MIB 1, zoals het mini-pistooltje met veel terugslag. De auto die met warp-speed vloog. etc. etc.
De film was heel kort. Ergens in de 80 minuten. Tegenwoordig zijn ze veel langer.
De beeldkwaliteit van de film is heel erg hoog. Dan heb ik het niet over de special effects, maar puur het beeld. Ik heb een thuisbioscoop met een CRT projector (barco 801) en het valt op dat het er heel scherp en mooi uit ziet.
Verder is het wel vermakelijk. Als je deel 1 leuk vond, dan zal je deel 2 ook wel wat vinden. Het plot is weer uitgemolken (zoals al eerder aangekondigd). Deze film is gewoon "More of the same" 2,5 sterren.
hans vd togt
De film was heel kort.
en nog veel te lang, wat is deze film slecht zeg!! wel lang nagedacht wie dat meisje nou ook al weer was, maar nu weet ik het weer...ruby uit kids!
Spider
Hele slechte film.
De leukste scenes zaten al in de trailer.Dus was het "grap-effect" al weg.
Het enige goeie was het geluid.
Thraex
Ik vond hem iets flauwer dan het origineel, maar zeker vermakelijk!
Wat ik erover wil zeggen:
> de film duurt 81 minuten, so what? Dat ze tegenwoordig gemiddeld langer zijn boeit toch niet?
> het redden van de aarde is misschien een vaak gebruikt concept maar niet vervelend. Ook gebeurt het hier net als in deel 1 op kleinere schaal, niet met groot materieel en dat is op zich wel verfrissend denk je niet?
> uitermate persoonlijk: ik vond de flauwe grappen van Will Smith en het hondje geweldig!
> Waar de hell is Johnny Knoxville heengegaan toen hij de wormen doormidden gesneden had? Hij komt in de rest van de film niet meer voor of ik heb niet op zitten letten maar dat heb ik wel dus...
Oh ja hij is natuurlijk een tv-programma gaan maken...
Ramon K
Special effect op special effect, amper dialogen, amper humor en amper verhaal....goh, wat heb ik me weer geamuseerd! 1 ster
Nick Kang
Men in Black was wel lache met dat coole liedje. Maar deel twee neigt toch wel een beetje een uitmelker te zijn. jammer, het doet de eerste film niet goed. 1 ster.
Phooze
Zo, MIB 1 is een van mijn favoriete films, maar deze wordt volgens mij ook zwaar tof ! De trailer is in ieder geval erg dope, de film hopelijk ook.
Nouja, ik was 19 zullen we maar zeggen
Minder dan deel 1 (Wat overigens niet meer tot mijn favorieten behoord....) maar wel lichtelijk vermakelijk. 2,5 ster.
speedy23
Heb de film net bekeken, ik hou ervan, maar hij duurt zeker geen 88 minuten, raar...
speedy23
Dat is inclusief aftiteling waarschijnlijk.
Heb er speciaal naar gekeken. 82 minuten en 12 seconden. Trek daar nog iets meer dan zes minuten aftiteling af en men heeft niet veel meer over...
NERD
Erg kort, en de film bereikt eigenlijk nooit een hoogtepunt ook de verwachte climax (?) aan het eind blijft vreemd genoeg uit
Echter wel een aantal leuke en zeer leuke grappen. Bijvoorbeeld in de postkamer de beatbox was echt te cool/leuk voor woorden
2,5 sterren. Een film met veel gebreken, maar toch waard om te kijken.
superloef
Ik heb deze film net voor het eerst gezien, maar vond het een erg matige film. Het is precies hetzelfde als deel 1 qua verhaal. Ook de grappen waren niet leuk, alleen kon ik soms wel lachen om die hond.
2,5 sterren, meer is ie niet waard.
timmermans
Het beste deel in de film - het deel waar ik in slaap viel - MIB II heb ik op DVD 12 Euro betaald en dat is nog veel te veel.
speedy23
Zeker als men weet dat hij bij FRS is de graaibakken te krijgen is voor € 6,40...
MarkFish
Nauwelijks grappen, laat staan goeie. Zeer matig vervolg op leuk, verfrissend eerste deel.
morpheus
In elk opzicht de mindere van zijn voorganger, het ruikt allemaal erg naar uitmelkerij. MIB II is een soort MIB light edition. een kopie van deel 1 maar dan allemaal net ff minder.
Gemiste kans, zeker gezien de potentie.
willum
Deze MIB haalt het niet bij zijn voorganger. Wel grappig om Johnny Knoxville in deze film te zien. En Rosario Dawson natuurlijk (damn!)
davidov
deel 1 was heerlijk, de droogheid van tommy was om te smullen, de film was vernieuwend en interessant.
deel 2 is vervelend, de droogheid van tommy is gehalveerd, het irritante gedrag van Will is verdubbeld, het verhaal voelt niet lekker aan, en het hele deel is gebaseerd op het succes van deel 1 (dus meer vanhetzlefde nu met meer gimmicks)
de magische touch van de 1e is weg, half zo leuk, half zo veel punten....2*
MWX
alles wat je kunt verwachten van een vervolg film zeer vermakkelijk je moet bij een film als deze niet gaan kijken naar verhaal diepgang en acteerwerk hoewel het in deze films met tommy-lee en will wel goed zit veel plezier gehad aan deze film
everto
ik vond het wel leuk om te zien, er zaten een paar lache scenes in maar als je em met deel 1 vergelijkt is ie een stuk saaier.
ook leuk om knoxville erin terug te zien:)
***
movjos
4 sterretjes door de iets betere film dan men in black , wat al een heel goede film was
Angrod_Pallanén
Heb de eerste nog nooit gezien, dus ik kan niet oordelen over uitmelkerij of slap aftreksel. Voor mij was hij wel heel stoer en grappig. Dus onder voorbehoud tot deel 1: 3,5
Stuk minder dan de eerste. Flauw verhaaltje, grappen die niet lekker uitpakken en zeer duffe actiescènes. Geef mijn portie maar aan fikkie...

Men in Black: International
2019

Men in Black 3
2012

Men in Black
1997

'Men in Black II' wordt vanavond (18 februari) uitgezonden op televisie

Succesvolle sciencefictionreeks 'Men in Black' vanaf zondag te zien op Netflix: 'Kun je blijven kijken'

The Matrix

Jurassic Park
Avontuur / Sciencefiction, 1993

Kick-Ass
Actie / Komedie, 2010
saving the worldnew york citygeheime identiteitundercoverspace marineillegal immigrationdeportationnew identityflying saucerlightfirearmsuperheldgebaseerd op stripbuitenaards wezenbuddy copfictional government agencyunassuming amused