Men in Black II (2002)
Releasedatum: 1 augustus 2002
Bekijk via Videoland
Plot Men in Black II
"Same planet. New scum."
Er is vier jaar verstreken sinds de agenten een grote ramp hebben weten te voorkomen en Kay is sindsdien begonnen aan een simpel burgerleven. Jay, die nog steeds voor de overheidsinstelling Men In Black werkt, ontdekt dat het Kylothiaanse monster Serleena, vermomd als lingeriemodel, een kwaadaardig plan heeft gesmeed. In een race tegen de klok moet Jay zorgen dat Kay weer terug keert naar zijn oude baan, ondanks dat hij zich hier niets van herinnert, om zo samen de vernietiging van de aarde te voorkomen.
Kay
Agent Tee
Ben
Newton
pjutter
zitten zeker wel grappige stukjes in,
heel mooi gemaakt,
maar het verhaal en acteren enzo slaat nergens op.
skipy05
Het verhaal was op zich goed, de acteurs zijn ook goed maar de film intreseerde mij niet zo veel daarom maar 2.5*
Shinobi
Redelijk vervolg, er zitten wel wat aardige dingen in, maar meer ook niet. Alhoewel Smith z'n best wel doet.
Ik geef 'm 2, 5 sterren.
nightbreed
Na een erg leuk en origineel deel 1 viel deze toch wat tegen, dit is eigelijk een soort van herhalingsoefening.
Toch is deze film erg genietbaar met een paar leuke momenten.
Cijfer: 3
DragQueen
Alleraardigst vervolg, waarin dezelfde formule gehandhaafd wordt. het verhaal is weinig verassend, maar de chemie tussen smith en jones maakt een hoop goed. verder weer leuke special effects en de nodige hilariteit. 3 sterren.
Usual Suspect
Sterk vervolg, die gewoon weer doorgaat met de succesvolle formule.
Jones en Smith hebben weer een perfecte chemie, en zorgen voor veel humor.
Verder zijn de special-effects weer uitstekend en barst de film weer van de actie.
3,5.
erkin17
dit is echt een leuk en grappig film
will en tommy deden het weer goed
dikke 5
luked45
Ik heb zowel 1 en 2 nu al een paar keer gezien, en ze gaan me voorlopig nog steeds niet vervelen. Waar blijft deel 3???
skipy05
door eerst film 1 te zien en dan film 2 is hij toch veel beter. verander mijn stem naar 3.5*
tommykonijn
Hè wat Jammer nou want ik vond Deel 1 beter, Tommy Lee Jones en Will Smith deden het wel nog steeds héél Goed acteren en dat maakte de Film toch nog wel leuk om te zien ook was er Humor aanwezig die niet zo Sterk was als in Deel 1 maar nog steeds Leuk dus kortom : Geen Top maar wel een Vermakelijk vervolg.
nickie14
nja... vond het wel een leuke film vond deel 1 beter maar met een leuke will smith in de hoofdrol heb je al snel een leuke film
Wassup !
Het 1ste deel herinner ik mij nog héél goed! De film had erg leuke grappen met een laagje science-fiction toegevoegd en de klus was geklaard. Natuurlijk kon geen 2de deel meer uitblijven en dat was beter niet het geval geweest, want dit is tegenover het 1ste deel een flinke tegenvaller! Het budget voor deze film was aanzienlijk stukken lager, want de special effects waren echt lachwekkend! Will Smith zijn grappen waren ook niet meer van hetzelfde kaliber van het 1ste deel, dus is dit een tegenvaller of is dit een tegenvaller?! Cijfer: 1,5/5!
Smith en Jones zijn wederom een sterk koppel in een film met een apart verhaal en een paar prima grappen. Toch was het 1e deel origineler en beter, dat moge duidelijk zijn. Het kwam over als een herhaling. Maar goed, aangezien deel 1 ook geinig was, is deze dat ook best wel.
film88888
Heel leuk vervolg, en ook super dat Barry Sonnenfeld het terug heeft gemaakt.
Smith, en Jones geven er terug een lap op als het super leuke duo waar ik wel mee moest lachen zoals in het eerste. Ook fijn om Rosario Dawson te zien in deze, ok mischien niet een al te grote rol, maar toch best plezant. Lara Flynn Boyle vond ik dan wel echt niet passen als de bad-guy, en dat had ik ook met Knoxxville.
Verder een geslaagt vervolg.
Een dikke 3,0 sterren toch verdiend.
JTV-kijker
- 2020 stemmen
een zeer vreemde film, over het algemeen viel het wel mee maar ik denk dat ik ook de 1ste eens moet zien om dit deel beter te snappen
desteven007
Ik had er eerlijk gezegt meer van verwacht, de film kon me op geen enkel vlak boeien.
hellblazer93
Ik heb het eerste deel (nog) niet gekeken, maar ik hoop wel dat die beter dan dit deel is. Vroeger toen ik een jaar of 10, 11 was vond ik het een fantastische film door de aliens en de sfeer. Nu vind ik het niet erg leuk meer en vind ik de effecten eerder belabberd. Toch nog wel vermakelijk voor een vrije dag.
GinolaEHV
Tikje minder dan het eerste deel, maar nog steeds erg vermakelijk. Net als in het eerste deel is de chemie tussen Lee Jones en Smith sterk aanwezig.
3*.
bobolinski
Leuke film voor een keertje maar deel 1 vond ik veel beter!
notorious_kim
niet zo schitterend als de eerste, maar toch nog een toffe prent.
renske
Jammer, een tamelijk zwak vervolg op het geweldige eerste deel. Will Smith vind ik trouwens bijna altijd leuk, dus ik heb soms wel gelachen, maar niet zo veel als in deel een. Tommie Lee Jones had mooie rol. Vooral de postkantoorscènes waren leuk. Wat een ondankbare rol voor het liefje, die aan het eind niet eens een poging krijgt om gered te worden en dus op aarde te mogen blijven. Of was dat een opzetje naar een evt derde deel in de serie? De rol van Lara Flynn Boyle deed me beetje denken aan gelijkwaardige enge grootborstige vrouw in 'Mars Attacks!'

Men in Black: International
2019

Men in Black 3
2012

Men in Black
1997

Humor en actie met Will Smith: 'Men in Black II' kijk je vanavond op televisie

'Men in Black II' wordt vanavond (18 februari) uitgezonden op televisie

Succesvolle sciencefictionreeks 'Men in Black' vanaf zondag te zien op Netflix: 'Kun je blijven kijken'

The Matrix
Sciencefiction / Actie, 1999