D-War (2007)
Geregisseerd door: Shim Hyung-rae
Met onder meer: Jason Behr, Amanda Brooks en Robert Forster
Gesproken taal: Engels, Spaans en Koreaans
Plot D-War
"They've made our world their battleground."
Vijfhonderd jaar geleden vocht de Koreaanse krijger Haram met Imoogi serpent Buraki, een 200 meter lang mythisch monster, om zijn geliefde, Narin, te redden. Nu zijn de Imoogi terug op aarde en verwoesten zij Los Angeles. Verslaggever Ethan Kendrick wordt ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Hij komt erachter dat Sarah Daniels hem hierbij zal moeten helpen.
Ethan Kendrick
Zoo Guard
Hypnotherapist
SalsaLover
Wat een kinderfilm zeg.
Een b filmke waarbij de effecten de film moeten opkrikken.
2 ster voor de star wars achtige beesten en de chinese vliegende draak.
Luc_Beijers
Wat een slechte film, special effects zien er goed uit, maar het verhaal boeide totaal niet. Beetje jammer
iGeO
Ben niet graag negatief over een film maar deze is voor mij DÉ uitzondering.
Wat een troep en dan heb ik het niet eens over de CGI (alhoewel deze ook niet meer is dan de gemiddelde film). Maar dat acteerwerk..., dat kun je toch geen acteren noemen, ZO slecht!
Hier en daar een redelijke scene, maar meer niet.
Ik ga echt niet hoger dan 1*!
valerio2003
ik hou heeeel erg veel van fantasyfilms maar deze vond ik niet zo goed helaas
het verhaal was niet zo goed uitgewerkt en de acteurs vond ik ook niet echt sterk
ik geef het een 2.5
Grunner
Dit is echt te erg! Heb de film na 45 minuten uitgezet wegens neurotisch gedrag van mijn kant! Slecht acteerwerk, bizar slechte special effects, gewoon een lachtertje! Een 0,5... En dat heeft ie te danken aan de leuke hoes!
Polvo
Nou ik ga even niet met iedereen meehuilen, zo slecht was die film niet en de special effects heb ik ook wel veel slechter gezien.
Ik heb me in iedergeval best geamuseerd.
hannes64
- 1926 berichten
Ik heb me in iedergeval best geamuseerd.
Ik ga geheel met je mee!
deLeeuw
- 1944 stemmen
Over de special effects zijn dus nogal uiteenlopende meningen.
Maar als ik in de trailer zo zie doet deze me eerder denken aan de ''intro van een spel'' dan een film.
Gabbere
Ik vond het verhaal niet echt denderend, maar de special effects mochten er wel zijn. De slotscene vond ik zeker een topper.
Banjo
- 2035 berichten
oo maar dat zie je heel vaak
ik vind trouwens de poster wel prachtig!
Bibelonseberg
Voordat deze film uitkwam is er op voorhand veel ophef over gemaakt en dan liggen de verwachtingen gespannen hoog.
Daardoor viel de film mij iets tegen, alhoewel ik het knap vind hoe men deze speciale effecten heeft kunnen maken. M'n zoon van 11 daarentegen vind deze film helemaal te gek. Het neigt een beetje naar Pokemon en Yu-Gi-Oh.
Martijnnn
Voor alle mensen die hem halverwege uitgezet hebben, dan begint juist de lol. Een massale gevechtsscene midden in een grote stad. Geweldige actie, autos vliegen om je oren, dino achtige beesten storten naar de grond. En het ziet er gewoon allemaal overtuigend uit.
Misschien was het verstandig geweest om wat meer geld achter te houden voor acteurs of een script, of misschien wat meer tijd. Want alles komt nogal gehaast over, vooral het begin.
Ook zitten er nogal een paar amateuristische belachelijkheden in. Zo word die grote sitlord eerst geraakt op volle snelheid door een auto waar de hoofdpersonen in zitten, maar dat kan hij allemaal hebben. Vervolgens word hij geraakt door een auto die amper 30 rijd, vliegt hij meters achteruit en blijft daar 10 minuten liggen ofzo waardoor onze helden kunnen ontsnappen Het werkt goed op de lachspieren maar gaat werkelijk waar helemaal nergens over.
Als je dus wilt lachen met een groepje mensen, is dit de film. Ook word je dan getrakteerd op een geweldige actie scene. De rest van de film is echter flut met de grote F.
Ambitieuze fantasy/ spektakelfilm, bij mijn weten één van de eerste zuid-koreaanse/ amerikaanse co-produkties ooit. Er wordt driftig leentjebuur gespeeld bij films als Godzilla, Independence Day, King Kong, Transformers, Star Wars en zelfs Lord Of The Rings. De special effects zijn bij vlagen zeer indrukwekkend en de film is nergens saai, maar qua akteerwerk, personages, verhaal en opbouw is het geheel beneden de maat. De toon is ook onduidelijk- voor volwassenen is de film te infantiel en voor kinderen veel te complex en gewelddadig. Vooral het eerste kwartier is veel te ingewikkeld, met flashbacks in flashbacks en eindeloze monologen van Robert Forster om de opzet uit te leggen. Maar goed, zoals gezegd is er veel visueel spektakel, genoeg om te blijven kijken.
terciano
mooie film kwa animaties het grote minpunt was het acteer werk en dat is wel jammer want dat haald de rest naar beneden.
owja het verhaal was ook niet erg indrukwekkend.
T.Bos
Deze film zou een mix van the Host en Cloverfield en Godzilla zijn. Dat is dus zwaar overdreven. De film lijkt er niet in de verste verte op. Er krioelen huizenhoge enge slangen door het verhaal heen. De film doet meer denken aan de Mist en the Myth van Jackie Chan en gaat ook op dezelfde punten de mist in. Op sommige momenten is het meer een lachfilm met tenenkrommende scènes. Een paar actiescenes met special effects zijn wel grandioos en adembenemend mooi. Het verhaal heeft wel wat. Dus het uitzitten waard.
dulcinea
Na alle slechte commentaren hier waren mijn verwachtingen héél laag maar dat bleek nog best mee te vallen. Ik zou hem geen 2e keer bekijken maar heb me niet verveeld, en de effecten vond ik wel heel geslaagd.
Net 3*
kelvinVW
het leek op een heel slecht aftreksel van de powerrangers.
conculusie K.U.T.
Betamax
Het verhaal was rommelig en kwam langzaam op gang.
Er werd wel erg slecht geacteerd.
De special effects waren echter helemaal super.
Dat was dan ook de reden dat ik de film uitgekeken heb en dat is 2* waard.
voorvanallus
Na alles een beetje gelezen te hebben is mijn interesse toch gewekt, ( het plaatje ziet er in iedergeval indukwekkend uit ) en ga hem maar even bekijken .
Ik zie wel waar het schip, of dinasourus , kingkong strant wat er ook maar in mee speeld.
dus nog geen ster moet eerst kijken (wordt vervolgt)
Ruben. K.
Meer een goede film dan een slechte, bij vlagen zelfs een fantastische film.
Ik heb ontezettend genoten van de groots aangepakte special effects en vergeef het soms wat amateuristische acteerwerk van de overduidelijke "nieuwe"acteurs.
kungfuzombie
Zo! Wat een rommeltje deze film. Lijkt wel een of een 12 jarige het script heeft geschreven!
Om die reden soms ook now wel weer aandoenelijk.
Martijnnn
zou ik best wel een keer willen kijken deze film
Alleen voor de Brilliante actie scene in het midden is hij de moeite waard.
arshad
ze waren begonnen met deze film in 2002 en dan komen ze niet verder dan een matige horrorfilm met betere special effecten en maar 1 leuke stukje ( wanneer die oude vrouw door het hek probeerde te gaan nadat die man dat deed ) echt heel lang over dat stukje zitten lachen 2*
EVIL '84
Een matige film, moest het vooral hebben van de special effects, en die vond ik ook tegenvallen.....jammer.
darkcity
Letter en figuurlijk een draak van een film
De effecten waren bij vlagen wel goed maar oogten door het slechte plot toch wat goedkoop.
Had voor een groot deel het gevoel dat ik naar een aflevering van de Power Rangers aan het kijken was.
Een paar leuke aktiescenes die er wel goed uitzagen maar over het algemeen toch wel allemaal slecht. Wel goed dat ze met zo'n laag budget toch zoveel kunnen qua effecten, das dan ook nog wel het enige positieve. 2 sterren.
leonardus1989
Een hele mooie film
met fijne special effects.
Zeker de moeite waard om een keer te kijken
Maar ook maar een keer.
3.5ster van mij.
Groetjes,
Leonardus
yugioh
Leuk verhaal en prachtige special effects waar menig film nog een voorbeeld aan kan nemen. Toegegeven je moet van fantasy en draken houden, in dat geval is het zeker een aanrader. Daarom 3 sterren.

Mysteryfilm 'Identity' van James Mangold verdwijnt binnenkort van Netflix

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'