• 9.376.162 stemmen

Geregisseerd door: Shim Hyung-rae

Met onder meer: Jason Behr, Amanda Brooks en Robert Forster

Gesproken taal: Engels, Spaans en Koreaans

Plot D-War

"They've made our world their battleground."

Vijfhonderd jaar geleden vocht de Koreaanse krijger Haram met Imoogi serpent Buraki, een 200 meter lang mythisch monster, om zijn geliefde, Narin, te redden. Nu zijn de Imoogi terug op aarde en verwoesten zij Los Angeles. Verslaggever Ethan Kendrick wordt ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Hij komt erachter dat Sarah Daniels hem hierbij zal moeten helpen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Ethan Kendrick

Sarah Daniels

Agent Frank Pinsky

Agent Judah Campbell

Agent Linda Perez

Hypnotherapist

avatar van Goodfella

Goodfella

Lekker over the toppe teaser.

avatar van bohica

bohica

snufje lotr, snufje star wars, snufje godzilla, ziet er erg veelbelovend uit

avatar van JDM

JDM

Wat lijkt me dit een ongeloofelijke bagger film zeg. Beetje actie met slechte special effects.

avatar van FisherKing

FisherKing

Weinig aansprekend, en vol Hollywood cliché-werk.

avatar van PatrickL

PatrickL

Ziet er echt verschrikkelijk uit.

avatar van aimane

aimane

is die al uit?

avatar van 606

kwam dit toevallig tegen maar ziet er niet slecht uit

avatar van movieking

movieking

Lijkt me een slechte film zoals ik al kan zien aan de special effects en het overdreven "ACTEERWERK". Denk niet dat ik ooit deze film zal kijken.

J.T.O

"Forum member Subtitlemeplease just dropped a bomb on us just now with the new trailer for the long overdue, and often pushed back D-WARS, directed by Shim Hyung-rae.

2 Years of coverage and rough footage teasers, still no official word on when this.... 100 million plus film that took over 5 years to make will be released.

What is different from the other footage we have seen before over the last 2 years? Well, I can say there is new footage. Other than that I don't want to spoil the surprise for this Huge Upcoming Blockbuster. We're talking The Host huge here.....Ok, I am exaggerating some. Maybe a little bit more than some. Anyway, check out the new extended trailer."

KFCC

Nieuwe trailer en 't ziet er wel redelijk goed uit.

avatar van c4ssh3rn

c4ssh3rn

redelijk???, hij ziet er kei vet uit

avatar van KW2

KW2

nieuwe poster ziet er best mooi uit. De film staat momenteel op nummer 1 in de boxoffice van zuid-korea.

Bacon

De film doet het inderdaad erg goed in Korea. In twee weken tijd zijn zes miljoen tickets verkocht.

Ik weet nog niet echt wat ik van de film moet denken. Normaal gesproken heb ik het niet zo op die CGI films, maar deze lijkt me toch wel vermakelijk.

Voor het laatste nieuws over D-War:

En de officiële site:

J.T.O

Ik dacht dat hancinema ermee gestopt was, maar blijkbaar zijn er toch wel reeds wat updates af en toe.

Bacon

Ik kijk meerdere malen per week op Hancinema.net.

Nooit iets gemerkt van dat ze waren gestopt of iets dergelijks.

Bacon schreef:

Ik kijk meerdere malen per week op Hancinema.net.

Nooit iets gemerkt van dat ze waren gestopt of iets dergelijks.

Ja, vreemd, het zou waarschijnlijk een ander site zijn geweest. De site die mij voornamelijk update is kfccinema, vooral de nieuws wat daar komt is in het algemeen wel interessant om te lezen. Verder ken ik maar weinig sites die bijna geheel Asian cinema coveren. Heb jij meer goede links? Overigens ik denk dat dit offtopic gaat, maar we zouden via pm verder kunnen praten

PM sent.

D-War doet wel een hoop stof opwaaien in Korea.

Leesvoer voor wie geïnteresseerd is:

(Bij die laatste site loopt Firefox bij mij in de soep... met IE doet ie het wel.)

avatar van koiboy

koiboy

Ben benieuwd naar de film hij ziet er best geinig uit.

• 2017 stemmen

kheb goede verwachtingen van deze film, het prentje ziet er valst megavet uit

ik heb net de trailer gezien en ik vond de special effects er juist goed uit zien. Ik ga er denk ik wel naar toe lijkt me wel cool!

Alleen als ik naar de speelduur kijkt lijkt het me wat aan de korte kant. Maar hij lijkt me wel cool!

Weet iemand de nederlandse release date?

Albus Dumbledore schreef:

Weet iemand de nederlandse release date?

waar heb jij die trailer dan kunne vinden????

ik heb zitten zoeken maar kvond die niet....

J.T.O

In mijn eerste post zie je de link naar trailer en op de officiele site ongetwijfeld ook wel.

avatar van BlueSword

BlueSword

dat mensen die special effects goed vinden. ziet er niet uit!

avatar van Jazzthieve

Jazzthieve

Sullige special effects, en dat is geen goed nieuws voor een film die het vooral van dat moet hebben, ik heb betere cgi gezien in een slechte stargate aflevering.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Hé, ik snap er niks van. Ik heb die verdomde trailer gezien en ik vond die draken alles behalve nep....

Ik ga nu nog een keer de trailer bekijken en dan post ik hier wel een edit.

EDIT:

ik heb de trailer nog een keer gezien, en ik blijf bij wat ik gezegd heb;

de special effects zijn niet nep.

Meer nieuws!

"D-War" destroys Korean B.O.

Written by Darcy Paquet

SEOUL – Effects-heavy monster movie "D-War" has grossed a jaw-dropping $20.3 million in South Korea in its first five days, according to distributor Showbox.

Cume to Sunday of 2.95 million admissions just narrowly missed breaking the opening week record of 3.17 million admissions set by Showbox release "The Host" a year ago. "D-War" is currently playing on 689 screens, up from 503 on Wednesday.

Pic has set off a virtual culture war in Korea, with fervant fans waging an internet battle against critics and other viewers who panned the film. English-lingo feature about a giant snake that smashes up Los Angeles will open in the U.S. on September 14 through Freestyle Releasing under the name "Dragon Wars".

Attention is now being focused on whether mega-budgeted film will actually turn a profit. Budget is cited as $33 million, not including the procural and operation of f/x equipment and screenplay development costs which reportedly push budget to $75 million. Rumors have abounded that distributor Showbox has virtually staked its future on the film's success.

Meanwhile, rival distributor CJ Entertainment has been enjoying a more modest success with "May 18", based on a real life civilian massacre in 1980. Pic passed the $20 million mark on Saturday, in its 11th day on release, and continues to perform well on 539 prints.

The local industry is greeting the two films' success as a welcome respite from a year filled with box-office disappointments. Korean cinema's market share for the year to date stands at 42.9%, which is the lowest level since 2001.

Doet het dus niet slecht.

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Oei, wat een slechte special effects...

avatar van Skilgannon

Skilgannon

Nou zo slecht vond ik het er niet uit zien.

US release is vandaag. Iemand enig idee wanneer hij hier in de bios komt? Kan er niks over vinden.

Nicolage Rico schreef:

Oei, wat een slechte special effects...

jah ik vond ook al dat de draken er een beetje fake uitzagen