Genre: Misdaad
Bekijk via Netflix
Bekijk via NLZIET
Bekijk via SkyShowtime
Plot Pulp Fiction
"From the creator of 'True Romance' & 'Reservoir Dogs'"
Jules en Vincent werken voor de machtige misdadiger Marsellus Wallace. Vincent komt in de problemen als hij Mia, de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace verwikkeld in een deal met de bokser Butch, die Wallace belazert en er met z'n geld vandoor gaat.
Vincent Vega
Pumpkin
Honey Bunny
Fabienne
AngeloC
jammer dat je niet hoger dan 5 kan geven anders had ik het bij deze film zeker gedaan, 1 van mijn Favorieten!
jeroenboeve1
De geweldige dialogen en de af en toe geweldadige scènes maken dit voor mij een must-have. Ook de verschillende verhaallijnen komen geweldig bij elkaar..
Ik kan er niet veel meer over zeggen;
Ralluf
Allemachtig het is me een raadsel, hoe het kan dat deze film zo hoog staat in de top 100.
JacoBaco
Op wat leuke stukjes na, is de film,langdradig, warrig en vooral saai.
Tja.. De 1 kijkt graag de Tour de France en een ander juist veel liever Formule 1.
Ik kijk het allebei niet.
SannekePanneke
haha, deze film heb ik echt al heel lang liggen en wil hem maar niet zien omdat hij me zo standaard lijkt. maar omdat ik zie dat hij op nummer 4 staat ga ik hem toch snel maar eens bekijken.
ben benieuwd. ik vind Uma Thurman alleen niet zo leuk. Ze was in Kill Bill wel aardig maar verder. nja, we zullen zien.
alles behalve
Nephilim's Son
Sterk script met sterke dialogen. Prachtig spel, kortom...geweldig vermakelijke film.
Minotaures
Zeker weten! In Kill Bill speelt ze aardig, maar hier is ze zeker briljanter, maar goed, ik ze haar liever niet een grote hoofdrol spelen, maar zoals hier in Pulp Fiction 1 van de.. spelen.
Robin0
Gewoon een top klassieker!
Echt één van mijn Favoriete producers:
Quentin Tarantino!
®Tc
Ik denk dat je een verkeerde woordkeuze hebt gemaakt: Tarantino is de regisseur van deze film, de producer is Lawrence Bender (overigens een goed vriend van Tarantino)
Minotaures
Dat denk ik ook, althans, Tarinto kan multi-functioneel zijn, hij is namelijk al een regisseur en zo nu en dan een acteur.
max cady
Op wat leuke stukjes na, is de film,langdradig, warrig en vooral saai.
Ik denk dat dat komt omdat alle andere stemmenden ernaast zitten en jij het bij het rechte eind hebt.
taborano
Mischien komt het omdat smaken verschillen:)
Ik heb hem pas voor de 2e keer bekeken en vond het nog steeds helemaal niks, had hetzelfde met reservoir dogs, dus voorlopig geen tarantino meer voor mij.
Paul_Hauer
Geweldige film! Dit is een titel die ik wel meer dan 10x per jaar kan kijken en het verveelt nog steeds niet. Alles is cool aan deze film.
fanaat
Ik heb de film net voor de derde keer gezien en ik moet zeggen dat ik hem steeds leuker ga vinden.
De eerste keer vond ik hem zeer matig
, maar dat kwam grotendeels omdat ik niet alles evengoed begreep dus besloot ik om hem later nog een keer te gaan kijen.
De tweede keer kon het het gedoetje veel beter begrijpen en ik vond de film een stuk leuker en heb hem vervolgens een 4,0 gegeven.
En nu ik hem voor de derde keer heb gezien vind ik het gewoon een keiharde top film.
Dus voor de mensen die de film een keer gezien hebben en er niets aanvonden, kijk hem nog een keer want dan zul je realiseren wat voor een meesterwerk dit is.

jacobz
|martin|
pulp fiction reserver dogs, fight club, snatch... ik heb er niet zo veel mee
Arg, dus je geeft maar een halve ster?
Deze film (en die hierboven ook) zijn gewoon briljant. Jammer dat sommigen de film niet snappen en het cijfer van deze geweldige film zo omlaag halen. Ik heb me echt vermaakt met deze film.
Als je vaak films hebt gekeken zie je vaak patronen terug in films, maar met deze gebeurd juist elke keer het tegenovergestelde.
Vooral de scene in de auto is geweldig
Mat_
Ik vind niet dat Pulp Fiction echt een film is die je niet kunt snappen. Is het echt zo moeilijk te begrijpen dat niet iedereen fan is van luchtige misdaadfilms waar geweld op een komische manier wordt gebruikt?
judgepaddy
Wat valt er niet aan deze film te snappen?
Zet alle stukken van de film in chronologische volgorde en je hebt gewoon een vloeiend verhaal.
coldheaven
usual suspets hoort trouwens ook in dit rijtje thuis
Jacobz, ga dan alsjeblieft gauw weg met je kinderachtige cijfers, want niemand neemt die serieus. Als je het geen goede film vond, geef het dan 'n volwassen laag cijfer en kom niet met zo'n misbaksel van 'n 0,5 aan, want die geef je overduidelijk alleen maar om het gemiddelde van deze film naar beneden te halen. Jammer dat er geen "Meld debiele recensent"-button is.
Ja, ik erger mij aan mensen zoals jou.
Achmed
pulp fiction reserver dogs, fight club, snatch... ik heb er niet zo veel mee
Je weet ze ook echt te noemen
. Een beetje ondersteuning voor het feit dat je het een 0,5 geeft is wel nodig. Dan krijg je gelijk minder mensen achter je aan. En met zo een opmerking bij een film kan niemand jou stem toch serieus nemen. En ik hoop dat je stem snel wordt verwijderd tot je echt een reden geeft!
Ik begrijp best dat je deze film leuk vindt, ik vindt hem zelf ook meesterlijk en heb hem in mijn top 10 (samen met Resevoir Dogs en Usual Suspects). Maar om gelijk de "retard" kaart te spelen is toch niet nodig. Deze films zijn makkelijk te begrijpen met jou opmerking noem je hem gewoon DOM
. Ik zeg niet dat je het mis hebt, maar iemand dom noemen omdat hij een film een lage score geeft is overbodig. (ik heb hetzelfde haat gevoeld bij AMX
Gebruik gewoon de meld misbruik knop en zeg dat er geen reden is voor een laag cijfer, en dat het puur is om de gemiddelde omlaag te halen
Montorsi
[...]
Ja, ik erger mij aan mensen zoals jou.
Zou je niet moeten doen, wat intresseert jou het nou wat voor cijfer iemand voor een film geeft.
- 20609 berichten
en hij zegt zelf dat hij er niks mee heb, kan toch, ik heb dat bijv met Donnie Darko, Mulholland Dr. en Alien om maar wat te noemen.
- 20609 berichten
Jah das ook echt een voorbeeld Alien hoezo een *** film
nummer 115 van de 52426 films!!!
blackthorn
nummer 115 van de 52426 films!!!Totaal onverdient. Net als de kill bill films.

Grote favoriet onder liefhebbers: 'Pulp Fiction' van Quentin Tarantino komt naar Netflix

'Pulp Fiction' van Quentin Tarantino morgenavond (10 juli) te zien op televisie

Netflix verwijdert deze maand weer veel goed beoordeelde films: Onder meer 'Pulp Fiction' en 'Tár' verdwijnen

Jubileumeditie van 'Pulp Fiction' op komst: 'Geweldige dialogen, subtiele humor en bovenal meesterlijke citaten'

The Shawshank Redemption
Drama, 1994