Genre: Komedie / Thriller
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot Fight Club
"Mischief. Mayhem. Soap."
Een man die voor een verzekeringsmaatschappij stad en land afreist als schade-expert, lijdt aan chronische slapeloosheid. Hij krijgt van een arts echter geen medicatie, maar een snerende opmerking: ''Ga maar eens kijken bij een praatgroep voor terminaal zieken, dan zal je zien wat pijn écht inhoudt.'' De man neemt het serieus en bezoekt een praatgroep, waar men aanneemt dat hij ook terminaal ziek is. Hij vindt er een uitlaatklep en bezoekt vervolgens ook andere praatgroepen. Bij één van die bezoeken treft hij de mysterieuze Marla Singer. Als hij op een dag thuis komt van een vlucht, blijkt er een explosie in zijn appartement te zijn geweest. Hij belt Tyler Durden, een extravagante man die hij net daarvoor in het vliegtuig ontmoet heeft. Tyler neemt op, en ze gaan samen een biertje drinken. Tyler blijkt er nogal eigenzinnige ideeën op na te houden.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Fight Club (BoekMeter)
- Fight Club (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
- Kijk op Amazon Prime
- Kijk op meJane
Narrator
Tyler Durden
Marla Singer
Robert Paulson
Angel Face
Richard Chesler (Regional Manager)
The Mechanic
Ricky
Intern at Hospital
Thomas at Remaining Men Together
Brooklyn
Ff een vraagje heh: wat heeft verenigde staten/duitsland voor betekenis? Wat heeft Duitsland met deze productie te maken?
EmDee
EmDee
weet ik nog niet. Misschien is op een andere zender wel Het Dappere Broodroostertje.
twinmaster
slecht verhaal,geen knallende actie kortom:ik snap niet dat deze film een hoger dan 4 sterren gemiddeld heeft
dttom
slecht verhaal echt hoe kom je erbij en geen knallende actie
ten eerste moet dat dan? en ten tweede de actie die er in zat was toch best knallend
tovenaar
Daar gaat de film ook totaal niet over, als je een knokfilm wilt, moet je van Damme films kijken, niet Fight Club

NERD
BAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Mik
:# :# :# :#
HOLY SHIT DUDE!
Ericinho
over smaak valt te twisten, maar hoe serieus kan je iemand nemen die 'meesterwerkjes' zoals
Ali G Indahouse, Police Academy: Mission to Moscow, Look Who's Talking Now en Batman & Robin vijf ***** geeft...
NERD
Ja mensen ik weet dat het een zwaar late reactie is, maar ik zat alle reacties bij deze film der films nog eens door te lezen en moest toch effe reageren
Van Yak:
Maar hoe nobel het ook bedoeld zal zijn, ik krijg altijd een nare smaak in mijn bek bij een Hollywoodfilm waarin een idiologie wordt neergezet die de kijker aan het denken zou moeten zetten, terwijl het pure feit dat het een Hollywoodfilm is betekent dat het een onderdeel uitmaakt van die wereld die ze zelf zo bekritiseren. Ook voor het maken, distribueren, financieren van "Fight Club" zijn er wetten, verplichtingen, beperkingen van vrijheid, compromissen, rotzooi wat moet worden gekocht en reten die moeten worden gelikt.
Dus als de film nooit gemaakt was had jij hem 5 sterren gegeven?
narva77 (crew films)
Pff sorry hoor, maar dit is dus absoluut geen meesterwerk!
Een van de films met de meeste 5 sterren beoordelingen: nu 55.
FisherKing
dit is zo'n film als je wel Fucking Åmål begrijpt en deze niet. Nou ik begrijp hem wel .( Fightclub )
En heb er geen goed woord voor over. Laat ik er maar een nachtje over slapen voor ik er 1 ster voor geef.
FisherKing
Noem in het dagelijkse leven maar eens mensen die elkaar afslaan.... totaal onbegrijpelijk. Dit wordt toch niet ge-afficheerd als een sprookjesfilm; dus daar geen begrip voor.
Jij bent zo'n boekenlezer he. Wellicht krijg je meer begrip voor de film als je het boek leest.
FisherKing
Ja; het boek zal wel beter zijn
4 sterren voor de film hoor. Ik heb mijn bezwaren zeer zeer groot uitvergroot.
Oeps, volgens mij heb ik jouw berichtje idd wat te serieus genomen. Was sarcastisch bedoeld he.
Ook sarcasm included?
FisherKing
Ja, sarcasme ( included ).
Ik heb enkel bezwaren over de vorm van de film. ( maar Fincher en me kunnen niet door een deur ) goede films maar voor mij net niet die finishing touch. Het begin is meesterlijk !
Oh ja 5 sterren voor Edward Norton
Ramon K
???? snap het berichtje niet....
Iconische thriller 'Fight Club' van David Fincher is morgenavond te zien op televisie

Courtney Love werd door Brad Pitt ontslagen bij 'Fight Club'

Iconische thriller 'Fight Club' verdwijnt binnenkort van Netflix