• 9.380.819 stemmen

Met onder meer: Justin Long, Gina Philips en Jonathan Breck

Releasedatum: 17 januari 2002

Plot Jeepers Creepers

"Jeepers Creepers"

Tijdens hun reis naar huis worden Trish en haar broer Darry bijna van de weg afgereden door een vies oud busje. Even later zien ze de bestuurder van het busje iets dumpen bij een verlaten kerk. Darry besluit om een kijkje te nemen en doet vervolgens een afschuwelijke ontdekking in de kelder van de kerk. De twee besluiten naar de politie te gaan, maar komen er dan achter dat de bestuurder van het busje hen niet met rust wil laten. Hij wil namelijk iets van hen.

Patricia 'Trish' Jenner

Binky Plutzker

Officer Robert Gideon

avatar van Joyy

Joyy

een echte horror is toch ook reeteslecht?

avatar van Kelsey16

Kelsey16

ik vond dit echt een hele vette film, alleen het eind vond ik dan wat minder maargoed alles ervoor maakte dat meer dan goed, heb deze film zeker al 10x gezien en hij blijft me boeien

avatar van Bloody Mary

Bloody Mary

Ik vond het een superfilm! Is eindelijk eens een goeie ouwe horrorfilm, en daarmee bedoel ik niet weer een Scream-kopie. Hij is wel origineel, en verveelt geen moment!

Vooral het eerste uur was heel erg spannend, maar inderdaad, als we weten wie de mysterieuze man is, wordt het iets minder. 4*

avatar van The Last

The Last

Bloody Mary schreef:

Ik vond het meer een mislukte laag-budget horrorfilm.

Niet meer waard dan 1,5 sterren.

martinovitch

Kvond het een super film

echt onder deze film inslaapvallen is onmogelijk

en als ge het home cinema geluid goed hart zet dan ist lekker verschieten

ik geef deze film 4.5

avatar van -wietske

-wietske

zo saaaaaaaaaaai

avatar van KeesjeKoter

KeesjeKoter

eerst wel spannend, maar op het moment dat het monster zich openbaart wordt het dodelijk saai.

avatar van latrat

latrat

Ik vind het spijtig dat er genre-elementen door elkaar gesleept worden. Monsters en mutanten en brute kracht is 1 ding, mystiek en symboliek en liedjes die op magische wijze beginnen spelen is een ander ding.

FilmFreakDimi

Je moet je wel bedenken dat deze film ongeveer in 1999 gemaakt is. Ik vond dit toen die tijd een van de beste horrorfilms. Maar nu verzwakt die feeling met films als SAW en Are you Scared?

FilmFreakDimi schreef:

Je moet je wel bedenken dat deze film ongeveer in 1999 gemaakt is.

Ja, maar ook toen vond ik 'm al razend slecht. Het eerste half uur is wel redelijk tof, maar dan wordt het van kwaad tot erger en is het net zo spannend en goed als de Power Rangers. En ook die special effects waren niet goed voor die tijd.

Wees eens even realistisch dit is stukken beter dan The Exorcist

Wees eens even realistisch dit is stukken beter dan The Exorcist

FilmFreakDimi

Oke oke misschien een beetje overdreven maar toen die tijd was het Jeepers Creepers, door hem had je slapeloze nachten.

FilmFreakDimi schreef:

Nee hoor, echt niet. Zoals ik al schreef, het begint goed. Maar dan zie je zijn ware vorm. Te achterlijk en te nep. Alle spanning en horror was weg, wat mij betreft. Ik vind 'm net zo eng als die spin uit It, ook even zware domper, trouwens. Alleen duurt die domper hier ongeveer 1 uur. Vanaf dat hij in die grot valt.
Van The Exorcist heb ik overigens ook geen slapeloze nachten. Ook nooit gehad. Ik kan me eigenlijk ook geen film herinneren, waar ik dat wel bij had. Die zoek ik nog steeds, want hier vind ik 'm al helemaal niet.

avatar van wwwMovieMeter

wwwMovieMeter

goede oude horror, mischien wat nep, maar voor die tijd was dat wel aardig goed, zit een vermakelijk verhaaltje in en het einde is, jah,.,. eigenlijk zit er geen einde aan. de film stopt gewoon. maarjah dan kun je jeepers creepers 2 nog kijken;) 4*

wwwMovieMeter schreef:

Mijn God, "Voor die tijd" ! We hebben het over 7 jaar geleden en toen was die film ook niet leuk. Kreeg toen ook geen goede resencies. Er zijn 30 jaar oude films die veel beter zijn. En dan daarbij: een goede film is tijdloos.

psycholamp schreef:

Hoe duft u deze film 0.5 geven dikke schande !!!!!!!

martinovitch schreef:

Hoe durft u deze film 0.5 geven dikke schande !!!!!!!

En dan durf ik The Village ook nog eens op nr. 1 te zetten in mijn top 10. Dat de FBI me nog niet gevonden heeft, is mij ook een raadsel.

avatar van eminemfan190

eminemfan190

psycholamp schreef:

The Village vind ik 1 van de saaiste films ooid die ik heb geprobeert om te kijken. Het is me namelijk niet gelukt om hem af te kijken.

Jeepers Creepers heb ik gekeken toen ik 12 was en ik ga hem nog een keertje kijken alleen weet ik nog niet wanner.

Voor nu geef ik hem een 4 maar nadat ik hem nog een keer heb gezien gaat dat mischin veranderen.

avatar van Gael

Gael

vond dit een goede film. k snap niet waarom hij zo weinig krijgt. hij is echt super spannend. het einde was wel minder goe.

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

FilmFreakDimi schreef:

Slapeloze nachten van Jeepers Creepers? Dan ben je wel niet veelgewend zeg,ok de film is vermakelijk en leuk om te kijken maar eng?Nee,bij verre van niet.

avatar van aerts007

aerts007

Goed en spannend verhaal,stukken beter dan zijn opvolger!

aerts007 schreef:

Goed en spannend verhaal,stukken beter dan zijn opvolger!

Ooh is de tweede dan slechter? ik heb de tweede nog niet gezien.

martinovitch schreef:

Ooh is de tweede dan slechter?

Nog slechter!? Oei...

avatar van K@i

K@i

jammer dat

van het einde

anders had ik hoger gestemt

avatar van The Oceanic Six

Deze film viel me best mee al was het best een vage film. Maar hij was best spannend en het Jeepers muziekje vond ik er passend bij.

Alleen jammer dat het verhaal zo flauwig was en dat de Creeper zelf echt lachwekkend was. Die was niet eng en daarmee werd de film van de spanning beroofd.

avatar van Reticulated

Reticulated

Hele vermakelijke film, ik vond vooral de eerste 15 minuten het allerbest daarna vond ik hem minder worden omdat hij niet meer realistich bleef.

avatar van RedLine

RedLine

Goeie film en die gek monster heeft gewoon al die mensen op zn muur hangen ik ga zo deel 2 kijken en ik hoop dat ik wat meer te weten kom over die Monster.

avatar van TheJoker

TheJoker

Eindelijk eens een ouderwets leuke griezelfilm die eens wel een keer redelijk origineel is. Stuurt de rest een groep tieners met grote borsten een bos in om aan stukken gehakt te worden door een misvormd figuur, komt deze film met wat anders. Leuk verhaal, leuke scenes, cool monster, leuke sfeer... prima film dus! Ik had goede hoop dat de makers van Jeepers Creepers goed doorhadden hoe een prima horror-film gemaakt dient te worden zonder een kopie te zijn van alle anderen in het genre. Maar toen kwamen ze met het vervolg van deze film.... en die was ronduit tenenkrommend slecht en daar zaten alle cliché's één voor één weer in. Erg jammer. Maar deze film was zeker tof!

avatar van starwars321

starwars321