Genre: Komedie / Fantasy
Speelduur: 111 minuten / 78 minuten (producer's cut)
Alternatieve titel: Tony, de Zeemeerman
Nederland / België / Duitsland
Geregisseerd door: Frank Herrebout
Met onder meer: Daniël Boissevain, Gonny Gaakeer en Frans van Deursen
2,9 (560)
Gesproken taal: Nederlands, Engels en Russisch
Releasedatum: 10 oktober 1996
Plot De Zeemeerman
Tony is een knappe jongeman die iedere vrouw aan de haak zou kunnen slaan, mits... hij niet zo vreselijk naar vis stinkt. Om hem hier vanaf te helpen brengt een vriendin hem naar een professor die hier wel een middeltje tegen weet. En inderdaad, Tony raakt zijn vislucht kwijt, maar het middeltje heeft wel een heel rare uitwerking... zodat dit avontuur nog een vreemd staartje krijgt.
Tony Pellicano
Pedro
Bob de Brijn
Bea
AmazingPP
Nog even, hoor... Waarom staat Intensive Care in vredesnaam niet in de Flop Top 100??
Mug
Minimaal 100 stemmen zijn vereist voor de floplijst... [die heeft Intensive Care nog lang niet, mag wel eens op tv komen
]
Drs. DAJA
Er zijn veel betere actrices, en misschien moet je haar niet eens zo noemen, het blijft wel een heel charmante figurante en ik geef het je te doen deze dame een lift te weigeren....
Als je de moeite had genomen om mijn hele berricht te lezen zou je zien dat ik het over haar "muzikaale" carriere had. En zou je ook lezen dat ik haar in recente films van Van Gogh toch behoorlijk goed vind. Inderdaad, ze heeft charme, een goed uiterlijk, uitstraling en ze kan ook nog redelijk goed acteren. Dat stond er.
vettige swa
vind deze film eigenlijk zo slecht nog niet, waarschijnlijk is deze film eerste in de flop honderd omdat de verwachtingen van deze film zo hoog waren, maar ik vind em best leuk, 5 sterren
by_the_way
Ja deze is natuurlijk wel veel beter als The godfather part II die je een 0,5 geeft.
Quentin
Bijzonder beroerd, maar daardoor wel vermakelijk. Vooral de prachtige CGI-scènes maakte indruk op me
xangadix
Sommige mensen...
Ché Cliché
Hahahahhahahahahahahahahahahahahahahaha
(meer commentaar nodig?)
neo
Zal je zien dat dit nog heel serieus bedoeld was ook... Heb er ontzettend om in een deuk gelegen!
by_the_way
Dat is waar, Maar als je een film maakt om het succes zou het succes er dan wel komen??
Ja, zie de tig Amerikaanse blockbusters die jaarlijks uitkomen. Hoofddoel van die films is geld verdienen...
saw1991
ik heb hier dus 7 euro voor betaald ik ben naar de verkoopster terug gegaan en ik heb ze niet teruggekregen maar ik heb hem wel teruggeven
zonde van het geld
Ooit van Hollywood gehoord?
BXII
Ik zag deze film bij de mediamarkt bij de filmhuis films staan als onderdeel van de rob houwer collectie.
Ongelofelijk maar waar.
squash2002
_O^
zonde van het geld
Stefnoc
goh wat is dat een goeie fil zeg!!ik snap niet dat jullie allemaal zo negatief zijn!!??
ewalk
Door naar deze film te kijken ben je wel gelijk van je obstipatie af. Maar van het ene uiterste naar het andere uiterste is ook niets!
by_the_way
Nou, Moeten we jou nou nog serieus nemen?
tukker1966
Nou, Moeten we jou nou nog serieus nemen?
Denk het niet,kijk maar eens naar z`n stemmen ...pffff
Talla 2xlc
tja dit is een film uit een tijd van mijn jeugd,en ik had toen een vriedin.... en ze moest en zou naar de bioscoop,en ik moest mee,en ging maar mee anders hadden we weer eens een hoop gezeik,toen die tijd draaide 2 films waar we heen konden,en op dat moment,draaide deze flop van een film,en ik zei steeds maar nee hier moeten echt niet heen hoor!!maar goed ok independence day is ook niet top maar als je kan kiezen zou je toch zeggen dat je voor will smith kiest,want echt hoor, want de zeemeerman kan gewoon niet slechter zijn als een will smith film,maar ik heb een hoop dingen geleerd uit die tijd, ik trap nooit meer in zo'n ... geintje........
kees vz
ik vond dze film nietr eens slecht ik heb veel slechterre gezien ik geef deze gewoon een 3,5 en dat verdient ie ook
slammerdude
dit vind ik een terchte nr 1 flop film zat totaal geen verhaal in 0,5 *
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11917 berichten
Wat een onzin. Er zit in deze film niet meer of minder verhaal dan de gemiddelde (commerciele) film van tegenwoordig.