Genre: Actie / Horror
Gesproken taal: Tsjechisch, Roemeense en Engels
Releasedatum: 13 juni 2002
Plot Blade II
"Faster. Sharper. Deadlier."
Er heeft zich een vreemde mutatie voorgedaan in de vampierenwereld, genaamd The Reaper. De bloeddorst van deze vampieren is zo groot dat ze het op zowel mensen als andere vampiers voorzien hebben. Blade en Whistler besluiten samen te werken met The Bloodpackt, een elite team vampiers, aangezien ze dit maal een gezamenlijk doel hebben.
Eric Brooks / Blade
Asad
Snowman
geronimo
- 1955 berichten
Whistler??? Hhhmm, had ie zeker misgeschoten in deel 1 of zo.
Phooze
De trailer zuigt behoorlijk.... deel 1 vond ik nog wel tof, ik weet niet wat dit moet worden...
Jordy
recensies zijn erg erg erg positief, de film schijnt een "coolness" te hebben die we sinds The Matrix niet meer gezien hebben... en daarboven op ook nog een prima verhaaltje, achterwerk, karakters, etc.
de grappigste recensie
<A href="http://www.aintitcool.com/display.cgi?id=11821" target=new>url</A>
"Man, like I just came from seeing Blade Fuckin II and I'm writing the title like that because aw man you're going to be so blown away you'll be all like, "Blade Fuckin II, that's what it should be called not Blade II because seriously HOLY SHIT". Even if you're talking to your grandparents visiting from Ohio you'll have like F-words flying because the movie kicks ass with a boot made of burning meat."
Jordy
okee, maar heb inmiddels (helaas) ook wel negatieve reviews gelezen... dus m'n verwachtingen zijn weer een beetje getemperd...
dttom
Deze is dinsdag in de All night horror show in amsterdam voor Festival van de Fantastische film maar goed een hele nacht heb ik niet
Jerome-B
Ja zag de trailer ook in de bioscoop en vond hem er erg strak uitzien! Nou ben ik wel benieuwd hoe dit vervolg is, of die inderdaad zo'n 'coolness' heeft.
shayed
Ik sluit me helemaal aan bij deze gast. Een (degelijk) verhaal is er in geen velden of wegen te bekennen, maar...
O, MIJN GOD!!!!
Blade FUCKING 2 schopt inderdaad kont.
***1/2
IamBernie
Hij was net in de nachtsneak, en DAMN hij was behoorlijk wreed !!
kittyklitty
vanavond in de sneak gezien.... beter als een maar de mystiek van 1 is minder aanwezig... je kunt wel zien dat II meer budget heeft dan 1.... Wesley weet het weer goed te brengen.... eigenlijk maar een uitdrukking voor SMOKIN'
kittyklitty
A.S Zaterdag 1 juni Blade marathon in Zevenaar... begint om 0000uur met blade I en direct daarna Blade II dus nog altijd eerder dan release 13 juni. www.movieunlimited.nl ZEVENAAR
neo
nee helaas niet.een vriendin van me had een ongeluk gehad.dus het was er niet van gekomen.
morpheus
Stevig 2e deel, minder verhaal, meer en betere actie, goed gechoreografeerd, lekker donker sfeerdje, erg goede nieuwe soorten vampieren, prima SFX, 2 uurtjes prima fun
***1/2 uit *****
The day walker
Hallo filmliefhebbers,
Ik heb een vraag waar waarschijnlijk niet veel mensen het antwoord weten maar wie weet??? VRAAG:Wat is het (trance)nummer dat Decan Frost (blade 1)op heeft staan als hij op de grond zit in die bibliotheek (vampier archief) als hij de code voor de "bloodgod" aan het decoderen is. Nou??? dat zou ik graag willen weten. Alvast bedankt voor de persoon met kennis voor het antwoordt op deze vraag.
Hobbes
kijk daar es..als 't goed staat ie daar bij.
Kazuyuki
- 2068 stemmen
Strakke strakke film, ik kan al niet wachten op deel 7, de prequel-trilogie en een V8-spin-off (als Angel niet bloeddorstiger wordt).
Jordy
Nadeel van de film is dat een boeiend verhaal ontbreekt, maar ja: als ik een boeiend verhaal met vampieren en goede personages wil zien stop ik m'n buffy dvd's wel in de speler. Hier was het gewoon een kapstok voor een boel erg stoere scenes. De film probeert ook helemaal niet meer te zijn dan dat, geen ergerlijke momenten met pogingen tot emotionele lading ofzo.. gewoon 2 uur kick ass action
geen meesterwerk, wel erg vermakelijk: 3 sterren. Ongeveer even goed als het eerste deel, dat had een iets beter verhaal, hier waren de actiescenes mooier.
dttom
Now this is what I call an action movie!!!!!
Was ik wel weer is aan toe, altijd maar nadenken bij films pfffff, ik heb me meer dan prima vermaakt !
don-the-jeweler
tsja ik vond hem te lang en te langdradig ook nog eens. ik vond blade 1 echt wel cool maar dit was echt een stuk minder.
volop vechtscenes, wat dan meer een soort ballet is ofzo, ey fuckit dat wil ik niet
. voor mij was het verhaaltje gewoon te dun (niet dat ik zo kritisch ben op dat punt maja dit was onder de verwachting).
mijn stemmeke: 4/10 oftewel 2 sterren.
Blindfold
Op sommige punten stoorde ik me wel een beetje aan de computerhulp bij de gevechten. Maak er dan slowmotion van ofzo, want dan valt het minder op dat het nep is.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Kick-Ass
Actie / Komedie, 2010