• 9.372.347 stemmen

Releasedatum: 19 augustus 2004

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Catwoman

"You can’t CATch her."

Catwoman vertelt het verhaal over de volgzame werknemer Patience Philips (Halle Berry) die zichzelf wegcijfert voor haar heethoofdige baas en ex-model Laurel Hedare. Patience werkt als grafisch ontwerpster voor Hedare Beauty, een mega cosmeticabedrijf dat op de rand staat van het uitbrengen van revolutionaire anti-verouderingsproducten. Als Patience er onverwachts achter komt dat de nieuwe producten van haar werkgever vreselijke bijwerkingen hebben, bevindt ze zich ongewild in het middelpunt van een bedrijfscomplot. Wat daarna gebeurt, zal Patience voor altijd veranderen. Ze wordt vermoord, maar wordt getransformeerd in een vrouw met de kracht, snelheid, behendigheid en het sterke gevoel van een kat. Met haar nieuwe eigenschappen en katachtige intuïtie, wordt ze Catwoman: een sluw en sluipend schepsel dat op de grens balanceert van goed en kwaad. Zoals elke wilde kat is ze gevaarlijk, ongrijpbaar en ontembaar.

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

ik vond de film nochtans te pruimen de actie, het verhaal is goed maarja dat is mijn mening he

avatar van Theunissen

Dit is naar mijn mening de allerslechtste superhelden film die er ooit gemaakt is. De cast is best goed bezet met sterren als Halle Berry en Sharon Stone maar de uitvoering ervan is gewoon dramatisch slecht. Het verhaal is zo slapjes en niet boeiend dat je de aandacht snel verliest. Het is dat Halle Berry er soms aardig bijloopt waardoor je weer even gefocust bent op de film. Snel vergeten deze zooi en ik mag hopen dat ze er nooit een 2e deel van gaan maken.

avatar van Goblin

Goblin

De film is niet geworden waarop ik van tevoren hoopte.

Halle Berry en Sharon Stone in één film was wel iets waar ik naar uit keek.

Helaas, het verhaal is zwak en ik kan er niet meer voor geven dan 2,5.

avatar van kimmie131195

kimmie131195

echt coole film ! en sexy maar echt een 4 waard

avatar van martinovitch

martinovitch

Mij lijkt deze film niet veel. ik heb hem nog niet gezien maar tog maja kzal is ne keer kijken.

avatar van K@i

K@i

avatar van james_cameron

Mislukking van formaat, en niet slechts door de slechte rol van Berry, de belabberde aktiescenes, de lelijke vormgeving, de misplaatste humor, de beroerde dialogen en de volstrekt oninteressante personages. Het script is ook nog eens ver beneden de maat. Enige pluspunt is het redelijk inventieve camerawerk, maar na een draaglijk eerste half uur wordt ook dit vakkundig om zeep geholpen. Tel hierbij de belachelijke outfit van Catwoman (inclusief digitaal trillende borsten) en je hebt een baggerfilm van jewelste te pakken.

avatar van Rooster Batman

Rooster Batman

K@i schreef:

Spiderman Superman CatWoman en al die andere wannebees kunnen verteken

Het verhaal van Catwoman wat bij Batman vandaan komt is dusdanig verkracht in deze film dat het er zo goed als niets mee te maken heeft.

Slecht geacteerd, met een slecht verhaal en waardeloze special effects.

echt verbazingwekkend dat deze niet in de flop honderd staat....

avatar van Midnighttemptres

Midnighttemptres

ik vond hem wel leuk! 3.5

avatar van ozifreaxx

ozifreaxx

K@i schreef:

Spiderman Superman CatWoman en al die andere wannebees kunnen verteken

Ik vind Superman, Batman, Spiderman toch wel de beste. Maar ondanks de cast vind ik deze film toch wel erg meevallen.

avatar van K@i

K@i

james_cameron schreef:

de grap is dat somige boys en bepaalde girls OFF gaan

op die belachelijke outfit en fake borsten

persoonelijk kreeg ik kotsneigingen

avatar van Child in time

Child in time

Catwoman is zeker geen hoogvlieger en hoort thuis in het rijtje

minder geslaagde superheldenfilms waar ook Daredevill

en Elektra staan te pronken.

Jammer dat actrices als Sharon Stone en Halle Berry zich met dit soort films inlaten. (Hoewel, we weten allemaal waarvoor ze het doen en ach ja, het zijn ook maar mensen niet waar?

hoe zou je zelf zijn?)

avatar van MiranLovertje

MiranLovertje

avatar van acrazylady

acrazylady

ik had er niet veel van verwacht omdat ik er zoveel negatieve verha;len over had gehoord maar hij viel me 100 % mee.

ik vond hem zelfs best wel leuk.

avatar van finitio

finitio

Wat een slechte film, echt de slechtste superhelden fim ooit.

Batman kan er nog wel mee door maar dit.....

avatar van mierenmark

mierenmark

waarom moeten ze dit op tv uit zenden bij onze ster videoteek ligen ze aan het begin

(ik snap geen hol van de geheele film niet samen met bat man was ze veel cooler geef toe geef toe)

avatar van Anjin

Anjin

Kakkraker ja....

avatar van silverfaustx

silverfaustx

kon zoveel beter jammer...

selfhealing

Slecht , waarom? veelal al genoemd. Geforceerde superheld film.

2 sterren, 1tje voor sexy halle Berry.

Hoe SBS6 de film ook aankondigt: ''Een regelrechte kaskraker'' Pffffff

hahaha SBS komt niet vaak op moviemeter geloof ik.

Ik dacht, kom laat ik hem eens kijken. Hij kan toch vast niet zo slecht zijn als iedereen zegt?

Eerste 15 minuten: zie je wel, het valt allemaal nog best mee.

Rest van de film: , oh.. dat bedoelden ze

avatar van Fikret8

Fikret8

avatar van MiranLovertje

MiranLovertje

selfhealing schreef:

Slecht , waarom? veelal al genoemd. Geforceerde superheld film.

2 sterren, 1tje voor sexy halle Berry.

Ik geef ook nog 1 ster extra voor Halle Berry

avatar van garlic senior

garlic senior

De gemodelleerde animaties van de stad, cosmetica-bedrijf, enz. waren overbodig. Met echte beelden ipv. animatie was het namelijk ook wel te doen en het zou er dan ook nog realistisch uit zien.

Niet alleen de stad, maar zelfs Catwoman was soms overduidelijk computer-geanimeerd. Het zou me niet verbazen als de beelden uit de computer afkomstig zijn van de gelijknamige game, het lijkt in ieder geval erg veel op elkaar.

avatar van wiehoe

wiehoe

Ik was geneigd om deze film 1 ster te geven waarvan een halve ster voor de computeranimatie. Maar de film krijgt het toch niet. De animatie zag er opzich wel goed uit, maar het was gewoon ontzettend storend hoeveel er tusen animatie en "echt" gewisseld werd. Jammer.. maar de film was wel erg slecht.

avatar van Parisa

Parisa

De intro, het principe, de uitleg rondom Egyptische katten en het vrouwelijke superheldenverhaaltje, nou ja, het idee daarvan spraken me aan. De uitwerking ervan was ver onder de maat. Een gemiste kans.

avatar van Eny

Eny

finitio schreef:

Wat een slechte film, echt de slechtste superhelden fim ooit.

Daredevil niet gezien zeker Of ELECTRA, die is pas erg!

Vond Catwoman wel heel erg meevallen (had namelijk heel veel negatieve dingen over gehoord...) en af en toe zelfs leuk. Sommige dialogen waren echt te erg voor woorden, maar Halle Berry doet haar best. Niets mis mee. (met deze film)

2,5 sterren

avatar van maerk

maerk

Wat een baggerfilm zeg. Mijn verwachtingen lagen niet al te hoog maar toch presteert Catwoman het nog om zwaar tegen te vallen.

De hele film slaat nergens op. Het verhaaltje is flinterdun en erg dom. Het camerawerk en de montage waren zo snel en onlogisch dat ik er gewoon misselijk van werd. De veelgebruikte CGI is erg matig. Ook gebruikt de film veel gebruik van lelijke computer gegenereerde shots waarbij ze vaak 'inzoomen' op een gebouw of iets dergelijks. Het acteerwerk was de grootste tegenvaller van heel de film. Niemand acteerde overtuigend naar mijn mening. Zelfs Halle Berry vond ik tergend slecht, iets wat ik niet van haar verwacht had. Hoewel ik Halle Berry respecteer als actrice vind ik de Razzie voor haar rol in Catwoman dik verdiend!

Ik geef ook nog 1 ster extra voor Halle Berry

avatar van The Goss

The Goss

Filmprul van formaat. Zeer matig script, nog matiger cgi!! Hally daalt in mijn achting. Ze kan veel beter, maar ja de hypotheek moet betaald worden.