• 9.372.591 stemmen

Releasedatum: 19 augustus 2004

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Catwoman

"You can’t CATch her."

Catwoman vertelt het verhaal over de volgzame werknemer Patience Philips (Halle Berry) die zichzelf wegcijfert voor haar heethoofdige baas en ex-model Laurel Hedare. Patience werkt als grafisch ontwerpster voor Hedare Beauty, een mega cosmeticabedrijf dat op de rand staat van het uitbrengen van revolutionaire anti-verouderingsproducten. Als Patience er onverwachts achter komt dat de nieuwe producten van haar werkgever vreselijke bijwerkingen hebben, bevindt ze zich ongewild in het middelpunt van een bedrijfscomplot. Wat daarna gebeurt, zal Patience voor altijd veranderen. Ze wordt vermoord, maar wordt getransformeerd in een vrouw met de kracht, snelheid, behendigheid en het sterke gevoel van een kat. Met haar nieuwe eigenschappen en katachtige intuïtie, wordt ze Catwoman: een sluw en sluipend schepsel dat op de grens balanceert van goed en kwaad. Zoals elke wilde kat is ze gevaarlijk, ongrijpbaar en ontembaar.

avatar van fabbyke

fabbyke

De titel zegt het gewoon zelf al, een slap aftrekseltje van de grotere superhelden films. Het verhaal was gewoon zo slecht en kan zelfs een kind van 10 jaar in elkaar steken. De actiescenes waren dan nog wel goed te doen maar dat maakt dan ook niet veel meer uit. Catwoman had nooit een super film kunnen worden maar had op zen minste toch een wat beter verhaal hebben gehad dan dat het nu het geval is.

1,5* Omdat ik me op sommige momenten toch nog iets heb vermaakt.

avatar van DragQueen

DragQueen

Enigzins tegenvallende film, wat qua verhaal wel een iets betere uitwerking had verdient. halle berry redt de film dan nog enigzins, en de catsuit staat haar erg goed. maar toch zijn de special effects dan weer een beetje te matig. de actie en berry, maakt daarintegen dan weer wat goed. al met al, 2,5 sterren.

avatar van otherfool

otherfool

Geweldige promo van SBS (die de film morgen uitzendt) overigens, die het hebben over een 'kaskraker'...

nightbreed

Haha, deze lijkt me zo intens slecht dat ik zeker een paar minuutjes ga kijken om te zien hoe slecht de film is

avatar van dionj

dionj

De voorstukjes vond ik al lachwekkend

Ik ga kijken of hij net zo slecht is als The Mask 2!

avatar van Max en Joep

Max en Joep

ik ga deze vanavond wel kijken.

Hoe slecht hij ook is, Sharon Stone in een spannend stoeipakje kan nooit verkeerd zijn

Halle Berry zelf heb ik nooit zo heel bijzonder gevonden.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

otherfool schreef:

Een kaskraker die zonder promotiekosten ed. al 18 miljoen dollar verlies maakte...

avatar van Rocco1984

Rocco1984

shawny1 schreef:

Ik vond hem eigenlijk wel leuk maar ik heb er al op gestemd.

De muziek is wel lekker en ik vind dat ie helemaal niet zo slecht is als iedereen beweert.

Maar misschien komt het omdat ik een kattenfreak ben of girlpower girl ben.

By The Way: Hoezo lelijk en hoezo is Halle Barry dik?

De film moet er wel wezen hoor!

In de prullenbak ja!

avatar van *Joly*

*Joly*

Rocco1984 schreef:

In de prullenbak ja!

Dat slaat echt nergens op... shawny1 heeft gewoon gelijk...

avatar van Jelle Jacobs

Jelle Jacobs

net gekeken ennum;

zuigt egt big time!

o sterren voor deze zuigfilm

avatar van alexxx

alexxx

Ik heb de film nu 2x gezien, ja vrijwillig jah . De eerste keer vond ik hem wel aardig en nu vind ik hem echt leuk. Halle Berry weet echt wel te overtuigen hoor in zo'n leren pakje

De SE kunnen idd beter maar dat maakt het geen slechte film. Het verhaal is wellicht geen Hamlet-niveau, maar wel vermakelijk. Ik heb een leuke avond voor de buis gehad en daar dient een film mijn inziens voor.

nightbreed

Tja, ik kan de film gaan afkraken maar daar heb ik geen zin in.

Gewoon een slechte film.

avatar van Thomas83

Thomas83

Vreselijke film. Allereerst wordt er erg slecht geacteerd. Halle Berry is misschien nog wel het ergste. Ze weet totaal totaal niet te overtuigen met haar gezichtsuitdrukkingen die erg gemaakt overkomen, en zowel als muurbloempje (zeer matig overacteren) als als stoeipoes is ze gewoon niet goed.
De personages zijn nogal irritante karikaturen in plaats van echte personages van vlees en bloed. In superheldenfilms mag dat nog wel enigszins bij de good guys en bad guys, maar dit was te erg.
Het liefdesverhaaltje is nogal afgezaagd en overbodig, en ook wat ongeloofwaardig. Dieptepunt wat dat betreft was misschien nog wel die soort van "sexy dans/basketbal-wedstrijd"-scene.
De CGI ziet er vaak niet uit, en de film bevat ook geen mooie stunts of choreografie. Catwoman stuitert gewoon steeds heel snel door de kamer, en verschijnt altijd 'verrassend' achter degene waarmee ze vecht.
De muziek is aan het begin nog best mooi, maar al gauw is het alleen nog maar foute Britney Spears-achtige popmuziek, die ook niet helemaal past bij de scenes en de film.
Het eindgevecht ("Guess what? It's overtime!") is ook nogal belachelijk. In een om onduidelijke redenen nogal spacey decor vechten Halle Berry en Sharon Stone het uit, waarna Sharon Stone uiteindelijk helemaal naar beneden valt, en, de zwaar over the top klapper, ze belandt precies op het logo van het kwaadaardige cosmeticabedrijf.
Al met al echt een van de slechtste films die ik heb gezien. Halle Berry ziet er goed uit, maar ze hadden nog beter een echte kat kunnen casten voor de rol van Catwoman. Dan waren de acteerprestaties nog ietsje beter geweest. 1.0*, meer kan en wil ik er echt niet van maken.

avatar van Minority_Check

Minority_Check

alles wat thomas zei ^

Allepinie

Gisteren voor het eerst gezien, wat een baggerslechte film. Het hele catwomanconcept is helemaal verkeerd neergezet... En dan Hale Berry, wat een slechte acteerprestatie... En de muziek leek wel door een meisje van 10 uitgekozen... Nee, voor mij hoeft deze film niet meer vertoont te worden. 1,5 ster voor de moeite...

De voorstukjes vond ik al lachwekkend

Hoe kun je nu een waardering geven voor een fim die je nog niet gezien hebt? Kijk 'm eerst maar eens, en dan kun je alsnog een waarderign geven. (die waarschijnlijk lager uitkomt dan de 2,5 ster die je nu hebt gegeven!)

avatar van martinstegenga

martinstegenga

1 Ster voor de film, en 1 ster voor Halle Berry

avatar van Max en Joep

Max en Joep

ik ben bereid een hoop slechts te slikken doorgaans maar deze film was gewoon heel slecht inderdaad.

zelfs die extreen heerlijke Sharon Stone met haar hitsige felle korte koppie kon de film niet redden.

Allepinie schreef:

Ik heb de film gister gezien en de waardering komt dan te staan bij al je posts (bij desbetreffende film), ook bij de posts die je eerder hebt geplaatst.

Eerst nadenken voordat je zo'n dom commentaar plaatst !!

Bovendien heb ik de film een 2 gegeven en niet een 2,5.

Dat ik hier uberhaupt nog op reageer

avatar van Travolta_Jackson

Travolta_Jackson

Geen goede film. Iedereen kent waarschijnlijk het verhaal van Berry op sommige momenten leek de film net een animatie film. Berry die er maar stom uitzag in dat kattenpak. Echt niet goed

1,5

Travolta_Jackson schreef:

op sommige momenten leek de film net een animatie film

Ja ik had het gevoel dat ik af en toe naar een game van de PS2 aan het kijken was, zelfde gevoel ongeveer dus.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik kan dit nou niet echt een Geweldige Film noemen en in de TV-Gids stond dat Halle Berry een van de slechtste actrises is en ik heb haar onder de Film vergeleken met Michelle Pfeiffer en ik vind ze lang niet zo goed maar de slechtste ooit ? dat weet ik niet maar Goed een aardige Film die je relaxed moet kijken maar niet echt op alles gaan letten want anders is het inderdaad een beetje een Flopfilm.

avatar van pfan

pfan

Er is maar één catwoman.

avatar van Leno

Leno

Draak van een film waarover niets positiefs te melden is. Het verhaal is enorm slecht en ondoordacht, de acteurs bakken er niets van (ze hebben ook te maken met belachelijke karakters) en de logica is totaal nergens aanwezig. Bovendien zijn de actiescenes waardeloos en zelfs de special effects zijn uiterst zwak. Ten slotte nog de muziek.. die is ook slecht. Wat een bagger dit!

nightbreed schreef:

Eerst nadenken voordat je zo'n dom commentaar plaatst !!

Bovendien heb ik de film een 2 gegeven en niet een 2,5.

Dat ik hier uberhaupt nog op reageer

Okay my bad. Excuses in deze.

avatar van stephan73

Je bedoelt Lee Meriwether? ;P

Da's een goeie tweede.

avatar van neo

neo

De actiescenes zijn alles behalve enerverend en de karakters erg sullig. Klaus Badelt werd gevraagd om een vooral urban achtige score te componeren en zie belachelijke resultaat. Wat een amusante troep toch.

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Ik vond het zo erg troep dat het niet eens meer amusant was, eigenlijk.

avatar van Riiann

Riiann

Ik vond de film niet slecht eigenlijk. Maar ook niet echt super goed. Wel 3 sterren waard.