• 9.372.789 stemmen

Releasedatum: 19 augustus 2004

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Catwoman

"You can’t CATch her."

Catwoman vertelt het verhaal over de volgzame werknemer Patience Philips (Halle Berry) die zichzelf wegcijfert voor haar heethoofdige baas en ex-model Laurel Hedare. Patience werkt als grafisch ontwerpster voor Hedare Beauty, een mega cosmeticabedrijf dat op de rand staat van het uitbrengen van revolutionaire anti-verouderingsproducten. Als Patience er onverwachts achter komt dat de nieuwe producten van haar werkgever vreselijke bijwerkingen hebben, bevindt ze zich ongewild in het middelpunt van een bedrijfscomplot. Wat daarna gebeurt, zal Patience voor altijd veranderen. Ze wordt vermoord, maar wordt getransformeerd in een vrouw met de kracht, snelheid, behendigheid en het sterke gevoel van een kat. Met haar nieuwe eigenschappen en katachtige intuïtie, wordt ze Catwoman: een sluw en sluipend schepsel dat op de grens balanceert van goed en kwaad. Zoals elke wilde kat is ze gevaarlijk, ongrijpbaar en ontembaar.

avatar van zeus

zeus

Na herziening gisteravond op film 1.2 verlaag ik mijn stem met een halve *.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Voor het eerst gezien en hij viel me niet tegen. Een vermakelijk filmpje die helemaal niet zo slecht is als iedereen beweert (niet per se op MM, maar ik doel op de recensies in bladen). Halle speelt goed genoeg en ook Stone kan er wat van. De film heeft zijn dieptepunten, het overmatige gebruik van CGI bijvoorbeeld. Stunts die gemakkelijk uitgevoerd konden worden en waarbij Berry nog geen eens een teennagel zou kunnen breken worden gewoon overgelaten aan de computer en dat verpest ontzettend veel scènes. Ook het hele proces van Berry die de gewoontes van een kat overneemt is niet interessant. Het verhaal is dun, maar bied genoeg plezier.

3.0

avatar van jackie chan

jackie chan

zodra halle barry de haren kort had was er al helemaal niets meer te zien

Ik heb hem wel uitgekeken maar ik vond hem wel wat mager.

Nou ik ben sowieso niet zo'n fan van special effects als ze gebruikt worden mag je ze best laten zien dat het een special effect is, al was deze film wel erg makkelijk van echt en nep te onderscheiden

mwa houd de haren er toch gewoon aan, dat is het enigste deel waar ik me aan erger en nu lag de hele film in de flop,

tot catwoman II dan maar (op de razia gala zaten de haren weer op de goede wijze ) maar een deel II zal er wel nooit komen helemaal niet zo erg, maar maak eens een goede aziatische aktie komedie

avatar van eRCee

eRCee

• 1978 stemmen

Dit is zonder te overdrijven de slechtste film die ik ooit heb gezien. De broers Lumiere moeten zich hebben omgedraaid in hun graf bij deze aaneenschakeling van dieptepunten. 0,5*

avatar van jacob de first

jacob de first

Valt zeker tegen, maar Halle Berry zag er goed uit in deze film.

avatar van thunderball

thunderball

Ontzettend tegenvallende film!

Destijds niet kunnen zien vanwege een zeer jaloerse vriendin, dus toen stiekem aangeschaft op dvd, maar wat een teleurstelling:

slecht verhaal, slechte spanningsopbouw en weinig goede actie en spektakel.

Waarom zou je dan deze film nog willen gaan zien?

Niet om de diepgang en onderliggende lagen in ieder geval!

Had zo veel meer in gezeten!

Berry is wel goed gecast en ziet er bijzonder lekker uit, maar echt overtuigen kan ze niet en film is gewoon niet goed genoeg!

Eind duel met Stone is eerder genant, dan spannend of spectaculair!

2 sterren!

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Een soort van hele lange videoclip met een geil kijkende Halle Berry. Op zich nix op tegen, maar dit was toch wel heel erg langdradig om naar te kijken. Eén ster, voor het leren pakje...

avatar van Kisje

Kisje

Halle Berry heeft betere rollen gehad.. Denk aan de trilogie van Xmen

avatar van shawny1

shawny1

Ey jullie vinden het tegenvallen

IK VIND HEM TE GEK

maar ik ken de andere filmen niet waar Halle Berry in heeft gespeeld.

Maar ik ga er zeker wel de moeite voor nemen om als spreekbeurt onderwerp te gebreuken.

Heeft er iemand nog leuke weetjes er over?

Kan ik denk ik wel gebruiken

avatar van Fikret8

Fikret8

Ik heb nog nergens een goed inhoudelijk positieve reactie gelezen over de film Catwoman, met als gevolg dat ik ook nog nooit de moeite heb genomen om hem te kijken.

avatar van seth gecko

seth gecko

ik heb het 2 maal geprobeerd..

de eerste keer was het beeldformaat echt slecht 4:3 op een 16:9 tv...dus na 5 minuten was dat voorbij.

de 2de keer was het beeld perfect..digitaal kwaliteit en gestrand op 15 minuten wegens 'te'.

een verhaal dat echt nerges op leek te slaan,met slecht geacteer...een veel te serieuze toon en belachelijke over the top shots met veel cgi.

gruwelijk

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

een redelijke film, past wel bij Halle Berry. deze film is geen komedie film maar er was wel 1 grappig moment. dat moment toen zei met haar vriendin op straat liep en een hond tegenkwam die ging blaffen en zij reageerde als een kat.

2½*

avatar van euroburger

euroburger

Ik sluit me hier volledig bij aan, sexy film die soms te pretentieus is, maar verder lekker amusement voorschotelt. Misschien is mijn 3,5 ster teveel, maar dat moet men mij vergeven, ik heb een zwak voor haar....zeker in dat pakje

avatar van lowhusky

lowhusky

Patience Philips? Ik dacht altijd dat Catwoman anders heette..

avatar van shawny1

shawny1

Ik vond hem eigenlijk wel leuk maar ik heb er al op gestemd.

De muziek is wel lekker en ik vind dat ie helemaal niet zo slecht is als iedereen beweert.

Maar misschien komt het omdat ik een kattenfreak ben of girlpower girl ben.

By The Way: Hoezo lelijk en hoezo is Halle Barry dik?

De film moet er wel wezen hoor!

avatar van gotti

Niet half zo slecht als ik gedacht had en niet half zo goed als ik (stiekem) gehoopt had. Halle Barry doet d'r best, maar kan niet tippen aan de sexy Pfeiffer.

avatar van Beatboy

Beatboy

ik ben zeker de enige die dit een leuk film vindt.

gewoon leuk bedacht verhaal en halle barry is gewoon heel lekker 4.0

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Het enig mooie van de film is natuurlijk de stoeipoes met haar zweepje . Verhaal is erg magertjes en cliché. Toch nog de moed gevonden om hem uit te zien.

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Blijft het een lachwekkende vertoning vinden. "halle berry heel lekker" is toch geen reden de film vier sterren te geven? Want de effecten zijn waardeloos, het verhaal is crap - kom op, zo'n middeltje dat iedereen moet blijven gebruiken omdat het anders slechte gevolgen heeft , het is toch helemaal niks?

avatar van Ronhart

Ronhart

Ik vond de film wel aardig, in elk geval goed voor een voldoende, dus 3***

avatar van megamuffin

megamuffin

nee niet de michelle uit 92 was bar slecht verhaal maar dat komt omdat ik een speciale band heb met batman returns kwam uit op de dag dat ik werd geboren maar buy the way 2,5

avatar van megamuffin

megamuffin

lowhusky schreef:

Patience Philips? Ik dacht altijd dat Catwoman anders heette..

je hebt gelijk ze heette toch selina kyle

avatar van olsenfreakie

olsenfreakie

het is een leuke film! waarom zo een laag gemiddelde?

avatar van --Nancy

--Nancy

mee eens !

avatar van Skatjekim

Skatjekim

Halle Berry was een genot om naar te kijken, mooi afgetrained en in dat pakje, en het verhaal was ook leuk, al kende ik t al wel, zat toch weer een moderne twist aan.

4,0

avatar van my style

my style

grappige film met hier en daar wel een leuke scene. Eigelijk wel een leuk idee maar uitwerking niet echt sterk van mij 2,5 *

avatar van slammerdude

slammerdude

ja mooi film met halle berry in strak pak vond het geen onaardige film .. en de verhaal vond ik op zich wel goed

maar jammer genoeg geen super geweldige film

deze film is voor mijn 3 * waard

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Ben ook een echte stripfilm-fan , en deze viel me echt niet tegen.

Juffrouw Berry doet `t zeer goed als catwoman....Stone is geheel misplaatst ( Ja, ieder zijn mening ).

de CGI effecten moet je gewoon doorheen kijken, en trouwens ..zo slecht waren ze niet.

Halle Berry is perfect als catwoman ( zie haar lopen op de balk hoog boven de grond met haar zweepje....Rrrrrr. )...zou 1.2.3 niet een ander ( vergeet dan even Michelle Pfeiffer ) kunnen bedenken die haar zou kunnen vervangen.

Al met al een vermakelijke actie/sci-fi voor een leuk avondje op de bank met een zakje chips en `t dolby digital-system even iets harder.

En ik kan `t niet laten.....wat een ongelooflijk mooie vrouw. ( Èn dapper.... ze ging ook nog naar de razzie-uitreiking die voor mij dus meer voor de complete flop ALEXANDER moesten uitgereikt worden!!! )

Ik kijk nu al uit naar haar volgende film ...`Perfect stranger`.

Voor de film èn Berry een gunstige 3 ***!!!

avatar van danny4826

danny4826

avatar van uberjason

uberjason

sorry, Halle Berry, fans, maar dit was een trieste vertoning. Oke Halle deed het aardig, en het catsuitje stond haar goed, maar de rest van de film was bagger. slechte effecten, een dode soundtrack zonder spanning, en ik kreeg het gevoel van steriele nepgebouwen en computerkatten, die nog enger zijn dan de geplastificeerde Sharon Stone. krijg echt het idee dat dit een chick-flick is die meer cosmetica problemen heeft dan er zouden mogen zijn.