Genre: Familie / Komedie
Alternatieve titels: Home Alone: Taking Back the House / Home Alone IV
Geregisseerd door: Rod Daniel
Met onder meer: Mike Weinberg, French Stewart en Jason Beghe
Plot Home Alone 4
"Bigger house. Badder baddies. Bigger and better laughs."
De ouders van Kevin McCallister zijn ondertussen gescheiden, en Kevin besluit om de kerstvakantie in de villa van Nathalie, de nieuwe vriendin van zijn vader, door te brengen. Op kerstavond wordt er echter in de villa ingebroken door de gangsters Marv en Vera.
Kevin McCallister
Natalie
Megan McCallister
Buzz McCallister
Dominator33
Oja, ik herrinder mij deze home alone film nog wel. Wat een vreselijke film was dit.
Gardenia
vond 1 en 2 altijd geweldig als kind, toen 3 uitkwam had ik men twijfels al over de film. maar 4 jezus...
SnakeDoc
Ik zag zojuist toch echt een knakworst die deze film in zijn persoonlijk top 10 had staan
Heb hem nog nooit gezien en ga dat maar zo houden ook denk ik!
rascaly
Laat ik hier maar niet te veel woorden aan vuilmaken. Eigenlijk overvalt er me in de eerste plaats al enige schaamte omdat ik deze film ooit gezien heb, en dat ik daar nu zo openlijk voor uitkom.
Ik heb deze film gezien toen ik 8 jaar oud was. En zelfs dán zag ik al dat er iets aan deze film schortte. Zelfs toen kon ik er niet om lachen. Zelfs toen vond ik deze film gewoon een grote brandvlek in het aangezicht van de filmindustrie.
Noem elke fout op die een regisseur kan maken, en hij zit in deze film. Dit is gewoon een gedrocht en staat meer dan dubbel en dik verdiend in de flop 100.
niethie
In vergelijking met dit was 3 nog wel aardig. Dit is echt rotzooi van de bovenste plank!
1 ster
Skylar_Malfoy
Zijn die ouders nou nog de voogdij niet kwijt? Deze is een stuk kleffer, sentimenteler en ongeloofwaardiger dan de andere delen. Het einde was gewoon om te huilen en de hele film was overdreven.
*1,5.
En hierbij heb ik alle Home Alone films beoordeelt.
movie-lover112
nou nou in Home Alone 1 en 2 zijn het de zelfde kinderen maar bij 3 en 4 niet meer SAAI!!
marcjeb
home alone 1 en 2 .. waren grandioos
3 en 4.. zijn waardeloos
hetzelfde is gebeurt met american pie 4/5/6
1/2/3 waren ook perefect
steventje
Deze was toevallig met Kerstmis op de buis en dat is ook de enige tijd vh jaar dat ze zo'n film mogen uitzenden.
Waardeloze troep
Mysterio89
deze film is gewoon afschuwelijk ze hadden na 2 moeten stoppen 1 en 2 de beste uit het serie de rest gewoon slecht met 4 als hoogtepunt van slechtheid
Storkie
De film (gelukkig) nog niet gezien, al komt daar vanavond (helaas?) verandering in. Hopelijk sta ik er toch verkeerd tegenover, en laat de productie zien dat ze, ondanks het gebruiken van een uitgeputte succesbron, toch iets goeds kunnen maken.
James Bond heeft ook 1000 verschillende rolvertolkers gehad, vele goede films. Misschien deze ook wel?
Niet meteen van het slechtste uitgaan bedoel ik hiermee.
brabusRUS
Ik heb de film nog niet gezien, maar waar ik mij nu al aan erger is het feit dat ze dit kind ook Kevin McCallister noemen! Dat kan toch niet!?
Maar vanavond even kijken denk ik.
movie acteurs
Maar vanavond even kijken denk ik.
Als je de maandag al een vervelende dag vindt dan wordt ie dat nu zeker ! Succes !!!
Zany
Zojuist gekeken, wat een waardeloze film. Home alone 1 en 2 waren nog goed maar dit...
Rosicky
Hele flauwe poging om voort te borduren op het succes van de "echte" home-alone-films. Zelfs deel 3 vond ik nog best leuk, maar deze gaat nergens over.
TheVoice
Niet gezien en zo te horen/lezen ook niets gemist. Deel 1 en 2 waren nog leuk. Maar ik kan me niet voorstellen dat er bij deze sequel nog nieuwe grappen te bedenken zijn (deel 3 was ook al bar slecht)
tommykonijn
Ook vreselijk dat opeens weer die 'oudere' personage's (Kevin, Marv, Buzz etc.) terugkomen met een compleet nieuwe (flut) cast.
Fnd-
Inderdaad Home Alone 3 was al stukke minder dan deel 1 en 2 maar nog wel te doen. Deze daarin tegen is gewoon slecht.
De personages zijn niet leuk en het verhaal is ook niks. Kortom, zonde van je tijd om deze film te gaan kijken!
maxomaniak
Zeer vermakelijk. Waarschijnlijk zijn veel mensen het niet met me eens
Als je deze film vergelijkt met de andere Home Alone films is deze SLECHT.
Fnd-
Zeer vermakelijk. Waarschijnlijk zijn veel mensen het niet met me eens
Als je deze film vergelijkt met de andere Home Alone films is deze SLECHT.
Ik vind dat je hem laag hebt beoordeeld als jij het een zeer vermakelijke film vond
jordandejong
Stomme film. De boeven waren niet leuk. De vallen waren niet grappig en waren er te weinig. Ik kon het jochie niet uit staan.Vreselijk camera werk. en het had een einde die je vanaf de intro van de film al kon ruiken.
Muggsy
Waardeloos over de hele lijn, grappig dat men zelfs de moeite niet genomen heeft om te specifiëren over welke koninklijke familie het dan wel ging.
tarantinomovies
Deze film hoort gewoon om 1 te staan in de flop 100, wat een stomme film zeg!
dave
Film die op geen enkel moment grappig of origineel uit de hoek komt. Wat ze de kijker hier voorschotelen is ontzettend.
Deze film kent op elk vlak problemen. Zo is het bijvoorbeeld niet in staat om op z'n minst een verhaal uit te werken. Een prins ontvoeren, allemaal goed en wel, maar verder? Niets.
Vanaf het eerste ogenblik dat bepaalde personages in beeld komen weet je wat er gaat gebeuren. De vader en moeder komen terug bij elkaar en de butler/bewaker zit er natuurlijk voor niets tussen. Belachelijk dat ik hier zelfs een spoiler voor moet gebruiken. Volkomen voorspelbaar.
De acteerprestaties zijn miserabel. Kevin wordt gespeeld door een van de meest irritante kinderen van de U.S.A. De manier waarop hij lacht, hoe hij danst, hoe hij moraaltjes tevoorschijn tovert in gesprekken met z'n vader, allemaal weerzinwekkend.
Verder zijn de twee boeven allerminst overtuigend en te stereotiep neergezet. Zelden zo'n zootje ongeregeld bezig gezien.
Moest dit alles nog enigzins grappig zijn, maar neen. De ene pijnlijk ongrappige situatie na de andere. Het ontbrak hier vooral aan creativiteit.
Waar een Home Alone film over moet gaan is een jongen die ALLEEN thuis is, en het om de een of andere reden tegen een paar boefjes moet opnemen. Hierbij denken we normaal gezien aan een aantal goed opgezette vallen, waarin de boeven uiteraard blindelings intuimelen.
Hier is de kleine Kevin echter nooit echt alleen en zijn de valstrikken schaars en weinig origineel. Pannen die in gezichten vliegen, een lift die vast zit, een douche die een huis onder water zet,...
Op technisch gebied brengt deze troep er ook niets van terecht. Verschrikkelijk lelijke scène-overgangen spannen de kroon.
Daarnaast zijn er paar scènes die te afgrijselijk voor woorden zijn.
Het moment waarop 'I Feel Good' van James Brown opligt en dat waarin de kerstboom wordt versierd geven suïcidale neigingen.
Complete flop.
Muggsy
Daarnaast zijn er paar scènes die te afgrijselijk voor woorden zijn.
Potjandorie, die laatste was ik al bijna vergeten, maar dat moet haast wel de slechtste scène geweest zijn in de geschiedenis van de Westerse beschaving. Veel kan je dan ook niet verwachten van een mislukt kindsterretje en een (ex-)Scientology-nutcase. Film is coo coo for cocoa puffs.

Home Sweet Home Alone

Pinocchio
Drama / Fantasy, 2008

Home Alone 2: Lost in New York
Familie / Komedie, 1992
vakantieburglarstrijdvaderhuiscrook couple aloneslapsticklittle boyfamilie relatieshuisinvasieprecocious childhome alonemischievous child kerstmiskids on their own