• 9.378.976 stemmen

Alternatieve titels: Home Alone: Taking Back the House / Home Alone IV

Geregisseerd door: Rod Daniel

Met onder meer: Mike Weinberg, French Stewart en Jason Beghe

Plot Home Alone 4

"Bigger house. Badder baddies. Bigger and better laughs."

De ouders van Kevin McCallister zijn ondertussen gescheiden, en Kevin besluit om de kerstvakantie in de villa van Nathalie, de nieuwe vriendin van zijn vader, door te brengen. Op kerstavond wordt er echter in de villa ingebroken door de gangsters Marv en Vera.

Kevin McCallister

Buzz McCallister

avatar van Ruud007

Ruud007

Storkie schreef:

James Bond heeft ook 1000 verschillende rolvertolkers gehad, vele goede films. Misschien deze ook wel?

Hoe durf je zoiets te zeggen zeg! Daniel Craig is pas de 6e Bondvertolker in de serie die al bijna 50 jaar loopt! Hier is drie keer gewisseld in twaalf jaar, me dunkt, maar dat is echt wel een groot verschil. NB: deze film staat mijlenver van de eerste twee delen, die inmiddels vaste prik zijn geworden tijdens Kerst, net als Sissi.

avatar van pooper

pooper

ik heb deze niet eens afgekeke en kan er op stemmen.

troep is dit!

avatar van _manga_

_manga_

ik vind deze niet zo slecht als home alone 3 eigenlijk

avatar van Goodwillhunting

Goodwillhunting

die mensen van home alone 3 en 4 mag je van mij neerschietn.

wat eeen TROEP!!!!

HAHAHAH pffff schande, rotzooi van de bovenste plank

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Ja een film van RTL 8 blijkt ook want deze film is zo slecht.

Actere kunnen ze niet goed in deze rol en wat me op valt die ene boven aan op de poster moet marv zijn naam zijn (Marv:Home alone 1,2) Maar daar lijkt die dus egt niet op,hij is het gewoon niet.

Simpel verhaal bekend van het 1,2 deel,alleen deel 3 is net iets beter geregisseerd en actteert.

Deel 1 en 2 blijven voor mij De Home Alone.

En deel 3 is gewoon een leuke kinder/komedie film.

Deel 4......iets minder leuk voor elk jaar met de kerst.

avatar van hjcool

hjcool

Vreselijk Vreselijk! ow wat bagger film!

avatar van TimVelden

TimVelden

Verschrikkelijk, in tegenstelling tot deel 1 en 2,

Kreeg er pijn in mijn ogen van. Stom kind.

avatar van Lars Film

Lars Film

Jammer hoor, andere cast maakt heel de film gewoon niet leuk.Het verhaal als gewoonlijk dat kevin alleen thuis is door dat de ouders weg moeten, en dan toevallig komen Marv (die door ander wordt geacteerd) en Vera.

Deze film is niet bedoelt voor kerst maar voor het geld voor de regie en acteurs.Zonde de beste blijven egt 1 & 2, vaste cast met een goede regie met een lekker verwarmt verhaal. 1,0* < niet saai maar gewoon bagger.

TheLionKingFan

Euh,nooit geweten dat er een deel 4 was.

avatar van cm_punk

cm_punk

Dit 4e deel is alleen slecht wanneer je 'm gaat zien van het 4e deel van Home Alone.

Als het beestje een andere naam had, andere namen van personages was de film echt niet zo laag geëindigd. Wel irriteert het me dat de slechterikken tegenwoordig veel te kinderachtig en veel te klunzig zijn. Zo waren Harry en Marv bij deel 1/2 nog vrij serieus en niet zo stuntelig als bij deel 3/4.

Het verhaal had nog een kleine wending wat verrassend was. Nee, de film hoort niet zó laag te staan.

avatar van supadragon8

supadragon8

1 en 2 konnen alleen potten breken

dit is echt stront!

avatar van Pete_033

Pete_033

Als ik de filmposter zo zie krijg ik al bijna een hartverzakking, zo slecht

Gisteren een paar kleine stukjes gezien van deel 3 maar dat was ook bagger. Grootste verschil wat mij opviel was dat het jongetje nu een verwend, arrogant kwalletje was in tegenstelling tot de Kevin in deel 1 en 2 die totaal het tegenovergestelde daarvan was(speelde).

Wat ook opvalt is dat het verhaal zo 'hightech' moet zijn terwijl de eerste 2 delen gewoon 'simpel' waren wat in mijn ogen veel beter werkt. Een klein snotjong dat alles weet van camera`s en dergelijke, yeah right.

ps. Ik geef de film geen cijfer want ik heb de film nooit gezien en ben dat ook niet van plan.

TheLionKingFan

Vanavond eens 'lekker' deze film kijken!

Home Alone 1: Niet Gezien

Home Alone 2: 3,5

Home Alone 3: 2,5 (die was best leuk)

avatar van Westsider13

Westsider13

TheLionKingFan schreef:

Vanavond eens 'lekker' deze film kijken!

Home Alone 1: Niet Gezien

Home Alone 2: 3,5

Home Alone 3: 2,5 (die was best leuk)

Heel veel kijkplezier gewenst! laat maat weten wat je ervan vond;)

TheLionKingFan

Nou zou ik eens mijn mening geven.

De cast is beroerd. (Met uitzondering van Kevin en die butler) De boeven zijn gewoon dom,en niet leuk als de boeven in deel 1 en 2. En waarom heet het Home Alone? Hij is NIET alleen thuis! Had de film en de personages anders genoemd en het was een compleet andere film.

Maar ja, ik twijfel tussen 2,0* en 2,5*.

avatar van Pete_033

Pete_033

TheLionKingFan schreef:

En waarom heet het Home Alone?

Dat doet men om meer kopers te lokken

avatar van elayz

elayz

Waarom zo`n laag gemiddelde? Ik heb deze gisteren op tv gezien. ik vond het best grappig.

dat cast speelt helemaal niet beroerd?

@TheLionKingFan, als je fan bent van The Lion King, waarom kijken je dan z`n moelijke film als deze? Je snapt niet eens waarom de film home alone heet

avatar van mnrk

mnrk

Ik vond dit deel geen echte Home Alone film....het had niet de juiste sfeer voor een Home Alone film.

Het acteerwerk was ook niet zo goed en leuk, dit was juist zeer sterk in de vorige delen.

En dan ook nog op RTL8? Helaas.....

avatar van Courtes

Courtes

Komt er ook een home alone 5, waar ze dit etterige jongentje na 5 minuten te pakken krijgen, en het dan een soort saw film word? Ow ow ow wat speelt dit joch vervelend

Alleen daarom zou ik al 0,5 willen geven, maar ik betrapte me er zelf op dat ik nog een paar keer moest lachen.

avatar van Basjeee

Basjeee

1 woord ; VERSCHRIKKELIJK!

1 en 2 zijn historisch leuk en niet te evenaren.

Dit was gewoon troep en super flauw en nep en echt een "ik wil wel maar ik kan niet" film.

Geen woorden voor en geen moeite er voor over om een review erover te geven.

elayz schreef:
dat cast speelt helemaal niet beroerd?

Nee,en wie wel?
Er komen wel dezelfde personage's in maar allemaal door een andere acteur.
Hij is NIET ALLEEN THUIS!!!! En hoezo? Je zegt dat ik een moeilijke film kijk terwijl jij deze 'grappig' vind. Kom,wie deelt deze mening?

avatar van Courtes

Courtes

inderdaad

Elayz, leg jij mij eens haarfijn uit dan, waarom deze film home alone 4 heet ?

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Een grote schaamtelosse flop film van 80 minuten met slecht acteer werk en een zuur verhaal.Bah sla dit jaar maar even over. 1,0*

avatar van clockwork72

clockwork72

Slecht, meuk, troep, wat een meuk!!!

avatar van supadragon8

supadragon8

die voorkant het doosje al

net zo verneukt als de film zelf.

avatar van Denzz

Denzz

supadragon8 schreef:

die voorkant het doosje al

net zo verneukt als de film zelf.

inderdaad, de cover is echt spuuglelijk, en de film is idem verschrikkelijk. de filmreeks doet er niet goed aan eindeloze vervolgen te produceren. het kind kan aan geen meter acteren, de boeven overacteren dan weer en het plot valt al lang te voorspellen. volgens mij een van de slechtste films ooit!

home alone 1: 3*

home alone 2: 3*

home alone 3: 1*

home alone 4: 0.5* (spijtig dat je geen 0 kunt geven)

supadragon8 schreef:

die voorkant het doosje al

Ja zo'n grote puist kan die kevin niet uitknijpen

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Wat een ongekende troep. Waarom hebben ze in vredes naam de namen en personages uit de eerste 2 delen genomen? Echt schandalig.

Vooral de zogenaamde gangsters 'Marv en Vera'. Wat een verschrikking!

3 was nog wel redelijk te doen, maar dit slaat echt alles!

elayz schreef:

Ja,als ik fan ben van zo'n top 100 film,moet ik ook geen moeilijke flop 10 film kijken.

avatar van DragQueen

DragQueen

Wat een vreselijk en onnodig vervolg. hoe lang wordt dit concept nog uitgemolken. voor mij zijn de eerste twee delen onovertroffen. hierna hadden ze van mij ook mogen stoppen. 0,5 ster.