• 9.378.696 stemmen

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: Michael Oblowitz

Met onder meer: Steven Seagal, Michelle Goh en Kata Dobó

Plot Out for a Kill

"Out for revenge. Out for payback."

De universitaire professor Robert Burns is zonder het zelf te weten medeplichtig aan een Chinese cocaïnesmokkel. Hij wordt gevangengenomen, maar al snel ontsnapt hij om wraak te nemen en om zijn onschuld te bewijzen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Professor Robert Burns

Tommie Ling

Tang Zhili, 'The Bird'

Fang Lee, 'The Barber'

Mr. Chang

Yin Quinshi

avatar van Diekmans

Diekmans

Stevige Staartmans. Iedereen is het er over eens dat hij niet kan acteren en dat zijn films slecht zijn (bijna steevast alle films gemiddeld onder de 2.0), maar toch kijken we er wel met zn allen naar.

Zijn films zijn meestal zeer geschikt voor de vrijdagavond. We hebben een week werk achter de rug en onze hoofden zijn op zoek naar hersenloze entertainment. Helemaal niets verkeerd mee. Zijn films zijn echt niet gemaakt om mensen aan het denken te zetten, zoals hij zelf stelt maar om de mensen te plezieren. En dat lukt aardig...

avatar van P8rb

P8rb

dat is helemaal waar, in dat opzicht zijn de films met hem niet echt slecht.

P8rb schreef:

dat is helemaal waar, in dat opzicht zijn de films met hem niet echt slecht.

dat vind ik ook en vind seagal ook een leuke uitstraling hebben.

zou hij in het echt ook zo kijken... ik denk dat het een hele aardige kerel is die zijn eigen overal voor inzet zoals dieren, mensen en natuur....

avatar van Horrordude

Horrordude

revenge en payback betekenen toch hetzelfde?

Horrordude schreef:

revenge en payback betekenen toch hetzelfde?

ja lastig maar denk van wel synoniem ofzo iets heet dat.

andere woorden zelfde betekenis

avatar van P8rb

P8rb

matige Seagal film, ik denk dat hij te oud wordt.

2,0

avatar van mr.corleone

mr.corleone

606 schreef:

ja zeker,dat vind ik ook heel erg goed dat hij dat allemaal doet. en hij drumt ook nog

mr.corleone schreef:

ja dankje dat je me quote

en leuk dat hij zo is en dat allemaal doet

en ook nog vecht les geven

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

P8rb schreef:

matige Seagal film, ik denk dat hij te oud wordt.

Ik denk het ook, jammergenoeg

avatar van DragQueen

DragQueen

Een best vermakelijke actie-film van een steeds dikker wordende seagal. leuke gevechten. en hoewel het script er een uit duizenden is, is de film goed verteerbaar. 2,5 sterren.

HarmJanStegenga schreef:

Ik denk het ook, jammergenoeg

Ik denk dat hij te oud IS

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

Helemaal geen slechte actiefilm want hij heeft toch bijna alles voor een goede actiefilm.

De acteerprestaties zijn helemaal niet slecht,de film heeft goede actie en ik vond het een goed verhaal.

Steven Seagal deelt weer een paar rake klappen uit en dat is toch eens een keer wel vermakelijk of niet dan?

De film is dus voor mij helemaal niet slecht en vermakelijk om te kijken.

avatar van cfreak24

cfreak24

Ik heb hem gister avond ook gezien en vond hem ook wel tegen vallen. De film probeert leuker over te komen dan dat die is. Er zat wel lekker veel close combat in maar dat kan de film niet redden. Ik heb betere films van hem gezien.

Die Hard,Willis schreef:

Als jij Steven Seagal goed vindt kunnen acteren ben je wel de enige denk ik

avatar van Ridderkerker

Ridderkerker

Sjongen jonge slechte film zeg had ik gehuurd voor een zaterdag avondje heel me avond naar de filestijnen echt de slechtste uit Seagal reeks.

avatar van Corcicus

Corcicus

Ik vond de film echt nice.

Ik was aangenaam verrast toen ik ontdekte dat hij ondanks gewichtstoename zijn kunstjes nog niet verleerd is. Ik miste wel enkele oneliners, maar de humor zat nog steeds strak; het feit dat Steven een professor speelt...dat hij een pooierhemd draagt op de avond waar hij een onderscheiding krijgt en dat hij nog steeds ellebogen binnestebuiten draait..geniaal gewoon. Steven heeft mij teruggewonnen, iets wat ik na het wansmakelijke "flight of the fury" niet voor mogelijk achtte.

Corcicus schreef:

Ik vond de film echt nice.

teruggewonnen? Deze film speelt 4 jaar voor Flight of fury. Op die manier kan ik ook wel zeggen dat hij mij teruggewonnen heeft met Under Siege

avatar van Jupilerman

Jupilerman

Hoeveel keer heeft die Chinese man eigenlijk wel gezegd dat Robert Burns doodgemaakt moest worden?Na een keertje of drie wist ik het al wel eigenlijk.En maar één of twee mannetjes sturen maar dit wordt dan wel uitgelegd

Het schijnt trouwens dat Seagal Linda Lovelace-gewijs heeft meegespeeld door bedreigingen van de maffia.

Schitterend ook hoe ze brainstormden over een titel en uiteindelijk gewoon Out For Justice en Hard To Kill samengooiden

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

het blijft toch Steven Seagal, weet je.

de man waar ik altijd tegen op keek/kijk, ik kan het gewoon niet om een film, ook al is hij minder dan anderen, lager te geven dan een 2.5

en dan ben ik nog mild.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Goede acteur en een hele slechte montage.

Dus, deze film is gewoon maximaal een 3 waard.

De film zelf is wel goed, maar dit is eigenlijk net de kwaliteit van de films die 20 mb groot zijn van films die 50 mb groot horen te zijn. Erg laag. Althans de montage. Voor de rest is die perfect.

avatar van aerts007

aerts007

Gisteren gekeken op tv, vind het goedkoop filmpje. Seagal vond ik alleen goed in begin van z'n carriere! Bv Marked for Dead vind ik te pruimen! Hier in deze film is hij duidelijk op z'n retour,25 kg te vet en ongeloofwaardig! En dan dat haar,heeft die man geen kapper?

avatar van lucdecoster

lucdecoster

aerts007 schreef:

Gisteren gekeken op tv, vind het goedkoop filmpje. En dan dat haar,heeft die man geen kapper?

Dikke flop!

Ja, een tof lang kapsel. Seagal zal misschien nog niet genoeg verdienen om zijn kapper te betalen. Overigens ik heb me geen moment verveeld met deze film. Korte film, vol amusement, meer moet dat niet zijn.

aerts007 schreef:

En dan dat haar,heeft die man geen kapper?

avatar van Sportingerke

Sportingerke

Ik heb de film bekeken op dvd, maar had me de moeite wel kunnen besparen. Op de enkele leuke actiescènes na is er echt geen reet aan te beleven.

Het uitgangspunt zit wel snor - een professor is eens wat anders dan een marinier of zo - maar de manier waarop het verhaal verloopt is totaal ongeloofwaardig. Hele tijd zitten er in het verhaal rare gegevens die geen kat kan geloven.

1) (Bijna) niemand weet van Burns' criminele verleden. Dat hij er ondanks zijn strafblad zomaar in slaagt professor te worden en een prijs te winnen is niet echt logisch, maar anders zou de film natuurlijk al van bij het begin gedaan zijn.
2) Hij blijkt bovendien zomaar even meester in de vechtsporten te zijn - dankzij de vader van zijn assistente. Hoe/Hoelang kende hij deze man en van waar?
3) @ the Chinese godfather: Wanneer Burns reeds enkele van je mannetjes vermoord heeft, weet je als bendeleider toch dat je gans je leger er tegelijkertijd moet op afsturen. Maar nee, ook in deze film is het zo dat iedereen mooi op zijn beurt wacht om afgemaakt te worden.
4) Hoewel ze meer dan kwistig omspringen met geweren in een Bulgaarse discotheek (reden is mij ontgaan) hebben de criminelen op de cruciale momenten niet gehoord van vuurwapens. In plaats van Burns vanop afstand neer te leggen wachten ze liever tot hij hun vermoordt.
5) Burns volgt zijn weg doorheen de film door het volgen van obscure hints die voor mij niet altijd duidelijk zijn. Zo stonden er in het Chinese boek misschien zowat 100 namen en toch kiest hij de goede uit.

En dan zwijg ik nog over Seagals kleren en kapsel

Nee, ik had er echt meer van verwacht hoewel ik wist dat Seagal meedeed
Dankzij de gaten in de plot (welke plot?) en mijn slecht humeur kan ik moeilijk meer dan 1 schamel sterretje geven.

avatar van SSeagal

SSeagal

lucdecoster schreef:

Wat heeft iedereen toch tegen lang haar? Ik vind het staartje juist wel cool

avatar van Nicholas

Nicholas

Als je hem echt gaat beoordelen en dan serieus, is ie zwaar klote.

Hij is echter wel érg komisch, dus geef ik hem nog een 2.

avatar van Lennert

Lennert

Vele malen beter dan The Foreigner en bij lange na niet zo slecht als de meesten hier zouden laten denken. Het verhaal is weinig bijzonder maar de gevechten mogen er zeker zijn (Volgens mij heeft hij er ook een hoop zelf uitgevoerd? Zijn gezicht was in ieder geval bijna 80% van de gevallen gewoon in beeld). Goed, het acteerwerk was typisch Seagal van het DTV tijdperk (vrij ongeinspireerd), de slowmotion scenes waren hilarisch slecht en natuurlijk (eigenlijk hoef ik hier geen spoilers bij te zetten) ging zijn vrouw dood.

Vermakelijke film

avatar van Lui

Lui (crew films)

• 11908 stemmen

Vermakelijke film met Seagal, net zoals alle anderen (voor mij tenminste), verhaal is inderdaad erg slap, maar toch lekker veel actie, wat ook zo hoort. Deze film heeft mij zeker niet teleurgesteld. Ik vind Seagal nog steeds een prachtige relaxte uitstraling hebben in zijn films, ook al word hij ouder en gaat hij er anders uit zien. Ik blijf een fan.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Eerlijk gezegd kijk ik graag naar Seagal films, maar ik vind deze samen met submerged tot zijn mindere horen.

avatar van Lennert

Lennert

In vergelijking met The Foreigner, Attack Force, The Patriot, Half Past Dead en Ticker was deze toch behoorlijk? Het verhaal is rampzalig, maar er zit in ieder geval een behoorlijke hoeveelheid vermakelijke actie in.