Genre: Actie / Misdaad
Geregisseerd door: Michael Oblowitz
Met onder meer: Steven Seagal, Michelle Goh en Kata Dobó
Plot Out for a Kill
"Out for revenge. Out for payback."
De universitaire professor Robert Burns is zonder het zelf te weten medeplichtig aan een Chinese cocaïnesmokkel. Hij wordt gevangengenomen, maar al snel ontsnapt hij om wraak te nemen en om zijn onschuld te bewijzen.
Professor Robert Burns
Sai Lo
Yin Quinshi
Wong Dai
roda
van dezelfde regiseur als the foreigner.
dus ik ga hem niet kijken.
seagal heeft zijn beste tijd wel gehad, de laatste film van hem die nog te kijken was is exit wounds.
Haha, Steven Seagal als professor op een universiteit
Het moet niet gekker worden.
bioscoopzaal
De eerste recensie staat online, maar erg lovend is het allemaal niet. Natuurlijk geen verrassing, maar toch:
Bad acting, cheesy dialogue, strange martial art hand slaps and wild strip joint shootouts... just what you expect, and just what makes up the guilty pleasure that is a Steven Seagal film! Ever since he's become a certified weirdo, people have stopped taking Seagal seriously and this is definitely not the film that will turn him back into a big-screen action star, if he still even cares for that.
Seagal's carrière is dus definitief voorbij. Nu die van Van Damme nog, en we zijn weer tevreden :evil.
nomis
Als ik de berichten hier zo lees, heeft niemand hem gezien. En puur afgaan op een slechte recensie is al helemaal dom. Ik heb hem gezien, en ik vond hem zeer goed!!! Strakke constante actie met Segal weer terug als de oude harde knokker met wrede gevechten. Sterker nog, vind deze de beste van Segal! Maar ik ben dan ook een Segal fan, de fans zullen hier van smullen! Ok, het verhaal slaat nergens op, maar het gaat mij om de strakke martial arts die segal als nooit tevoren uitvoert zoals het hoort. Mijn advies, eerst kijken, dan oordelen!!! Vooral de fans van Segal.
Nomis.
bioscoopzaal
Ok, het verhaal slaat nergens op ... vooral de fans van Segal.
Da's toch al een reden op zich om niet te kijken?
nomis
He luister bioscoopzaaltje, als je geen fan bent moet je ook hier niet op reageren
Goodfella
Goed idee, alleen fans van een bepaalde film mogen bij die film reacties plaatsen!
nomis
Dat zeg ik niet bijdehand, lees mijn lange tekst nog maar eens, daar staat in : de fans zullen hier van smullen, dus als iemand dan negatief gaat reageren dan slaat dat nergens op.
nomis
I was talking to the fans you understand????
bioscoopzaal
I was talking to the fans you understand????
Dan moet je toch echt op een ander forum zijn hoor, hier zitten geen Seagal-fans
nomis
eh.....had ik al gezegd dat het een superfilm was?
SSeagal
Mijn oordeel over de film (heb hem van de week gezien) : Na een aantal magere films van Seagal die zelfs de fan aan het denken zette of hij "het" nog wel in zich had, komt Seagal weer onverbiddelijk terug als nooit tevoren. De film zit vol met martial art scene's in de bekende Aikido stijl. Hij is nog steeds even snel voor zijn leeftijd, deze film bewijst het weer eens dat hij "het" nog heeft! Vanuit een kritisch oogpunt is deze film een regelrecht zooitje te noemen, de verhaallijn slaat nergens op en het lijkt meer op een Aikido documentaire dan op een film, het blijft een feit dat Seagal niet kan acteren, maar in deze prent heeft hij toch weinig tekst. Voor de fans echter is het een goddelijke terugkeer van hun held waarin hij laat zien dat hij zijn fans nog steeds kan plezieren. Dit word een Seagal klassieker voor de fans. Kritisch gezien verdient deze film **, maar vanuit de fan is deze top en krijgt hij **** !!
Vullis.
is ie net zo waardeloos als The Foreigner, Joe ?
JoeHallenbeck
Heb ik niet gezien en zal ik waarschijnlijk ook nooit zien. Ben voorlopig helemaal genezen van Seagal.
SSeagal
is ie net zo waardeloos als The Foreigner, Joe ?
The foreigner is niet te vergelijken met deze film, deze film is puur een film waar het draait om de oosterse vechtstijl, zowel van Seagal als van zijn "tegenspelers", het is puur een vechtfilm.
JoeHallenbeck
Juist. En z'n andere films vallen in het genre romantische komedie?
SSeagal
Waar heb je het over?? The foreigner is een gewone actiefilm, waarin zijn martial arts niet Centraal staan.
roda
toch maar gekeken deze 'film'.
want een ontzettend slechte film dit, verschrikkelijk gewoon !
acteerwerk: waardeloos
verhaal : waardeloos
aktiescene's : waardeloos
een aflevering van 'Goudkust' had nog meer budget dan dit prul, bijna alle vechtscene's zijn in slowmotion gefilmd, wat zo ontzettend goedkoop uitziet.
de film lijkt geregiseerd te zijn door een kleuter.
Seagal is nu echt verleden tijd, alleen Under Siege 3 kan hem nog redden.
Out For a Kill: 0.5*
Diesel
Of een tweede NICO, genaamd:
NICO 2: DON'T FUCK WITH ME
roda
Under Siege 3 is in ontwikkeling, maar ieder vervolg op zijn oude successen lijkt mij een goed idee.
dus zoals jij zei: Nico 2 en ook Marked For Death 2 lijkt mij wel aardig.
SSeagal
Lang niet alle actiescene's zijn in slow-motion Roda, sterker nog, bijna geen enkele vechtscene en de vechtscene's vind ik echt wel cool, maar ieder zijn smaak.
superloef
Ben het met de meesten hier eens, dit is de slechtste film (op The Foreigner na) die ik de laatste jaren heb gezien. Het begint al met verschrikkelijk slechte special effects, en het kleuterige acteerwerk is van beginnersniveau. Sorry, maar deze film verdient eigenlijk niet eens de 1/2 ster die ik hem geef.
P.S.: Ik ben ook een Seagal-fan, ik heb al zijn films (behalve die prullen na Exit Wounds) maar het niveau wat ie nu maakt aan films valt nog niet eens onder "B"-kwaliteit.
SSeagal
Vond je de vechtscene's niet ouderwets snel en in Seagal stijl dan? Ok, het verhaal is kut, en de regie is klote, maar als je een echte fan bent zoals je zegt kun je mij niet wijs maken dat je niet enigzins genoten hebt van zijn vechtstijl?? Vreemd...

Nederlandse serie 'Rampvlucht' is een kijktip op NPO Start Plus

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'