• 9.380.854 stemmen

The Punisher (2004)

Actie / Thriller | 123 minuten / 133 minuten (extended cut)

Genre: Actie / Thriller

Speelduur: 123 minuten / 133 minuten (extended cut)

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Jonathan Hensleigh

Met onder meer: Thomas Jane, John Travolta en Rebecca Romijn

Releasedatum: 23 september 2004

Plot The Punisher

"There is no justice, there is only revenge."

FBI-agent Frank Castle stopt met zijn gevaarlijke undercover-werk en begint een normaal leven met zijn vrouw, zijn zoon en een kantoorjob. Zijn leven wordt echter verstoord wanneer zijn familie wordt afgeslacht door gangsters die retributie zoeken voor hetgeen Frank in zijn laatste undercoverklus gedaan heeft. Het is nu aan Frank om op wraak uit te gaan.

Frank Castle / The Punisher

Bulleke

Ik heb er van genoten!! Heerlijke actie film! ****

avatar van Lazarus

Lazarus

wat een trage film, maar de actie die erin zit is wel goed. al met al beetje matige actiefilm 2.5*

Lazarus schreef:

bisse

Lazarus vind de opbouw en verhaallijn waarschijnlijk saai en traag maar de actiescenes bevielen hem wel,zo vreemd is dat toch niet..

avatar van dje-em

dje-em

leuke actiefilm....john travolta vond ik weer lekker sadistisch

bisse schreef:

zo vreemd is dat toch niet..

Voor mij wel....

avatar van Jonny

Jonny

Nou dit is echt een toffe film, ik heb met veel plezier de film zitten kijken een top film.

De GeuS schreef:

Voor mij wel....

Het meest nietszeggende gedeelte quoten en dan ook nog zonder toelichting...

De GeuS

Op je vraag waar je bevestigend of ontkennend op kunt antwoorden en dat deed ik dus. Als je had gevraagd "Waarom is het vreemd?" dan had je gelijk gehad....

avatar van Lazarus

Lazarus

ik bedoelde dat die film ontzettend traag op gang kwam. het staat beschreven dat het een aktiefilm is maar het duurt nogal lang voordat die daadwerkelijk komt. maar de stukken die erin waren vanaf dat zijn hele familie uitgemoord wordt en hij uiteindelijk wraak gaat nemen, of zoals hij dat noemt straffen, dat zijn goeie aktiestukken. ik hoop dat je me zo iets beter begrijpt

avatar van Justice4All

Justice4All

Standaard wraakfilm dat op laatst veranderd op gerechtigheid, niks origineels aan dus. Vond beide "PUNISHER" films even leuk en vermakend. 3*

De GeuS schreef:

miereneuker

avatar van markpennings

markpennings

Gave film, vooral Travolta is cool. Ik heb me goed vermaakt. Ook heeft de film grappige momenten, dit komt door de trouwe buren.

avatar van JosH60

JosH60

Aardig maar niet geloofwaardig. Ik had op een betere film gehoopt. Travolta deed z'n zwaardvisje weer eens over en vervulde daarmee nog de beste rol van de film. Frank kwam iets te cool over. De buren van Frank maakte wel erg duidelijk dat het over een verfilmde strip ging. 2*

avatar van Minotrax

Minotrax

Man, ik had niet eens door dat deze in de bios kwam :$, erg, ik wil em zien.

avatar van redjina

redjina

Ik heb van deze film genoten...

Echt een hele mooi/goede film!!

Zeker het kijken Waard.....

avatar van Quentin

Quentin

Aardige film maar niet beter dan de film uit 1989 met Lundgren. Deze film heeft meer production-value, over-the-top spektakel en beter bijrollen. Maar ik vond Lundgren (ook al is hij totaal geen top-acteur) veel overtuigender in de rol dan Jane. En de sfeer in de oude film is veel beter.Daarnaast vind ik die buren in deze film behoorlijk irritant.

avatar van cabrera

cabrera

Er zat net iets te veel 'verhaal' in naar mijn mening. De actiescenes waren goed. op de homecinema waren de 'boems' errug heftig.

avatar van as

as

cabrera schreef:

Teveel verhaal? Het is het meest simpele verhaaltje dat je je maar kunt voostellen!!

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Matige film. Jane viel me nog redelijk mee, maar Travolta bakte er werkelijk niets van als slechterik. Zelden een man met zo weinig charisma rond zien lopen in een film. Verder was de humor in het script ook erg belabberd, de film werd nergens ook maar een beetje grappig en die zogenaamd komische momenten en sidekick waren dan ook enkel irritant. De punten voor deze film gaan puur naar een paar erg aardige actiescènes en een nog best te pruimen Jane.

2,5 sterren.

avatar van blaataap

blaataap

De film viel mij ook een beetje tegen. Ik vond alleen het laatste gedeelte wel ok.

De reden dat hij me nogal tegenviel was ook wel dat de film in vergelijking tot wat ik me van de strips herinner erg soft is. Hij doet i.m.o. geen recht aan het oorspronkelijke verhaal.

Verder sluit ik me aan bij bovenstaand verhaal. Ik heb Travolta ook wel eens beter gezien, en ook in de ranglijst van comic-verfilmingen kan ik me wel vinden.

Maar eerlijk is eerlijk, de film is wel te pruimen.

avatar van leverafronny

leverafronny

"Vanaf 21 december 2005 te huur. "

Ze zijn er hier ook vroeg bij

avatar van Banjo

Banjo

• 2041 berichten

ik zit me te verbazen dat er veel mensen zo positief zijn over deze film.

ik vond het echter een wan product van de eerste orde. met heel veel slechte momenten en met simpele actie. en over het algemeen redelijk acteren.

1 ster

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Mijn verwachtingen waren niet hoog maar ik moet zeggen ik heb mij erg vermaakt. Ik ben niet zo bekend met de Punisher comics dus dat heeft denk ik ook wel naar een hogere score toegewerkt. Al vind ik hem nog wel te 'aardig' voor een Punisher. Had liever een niet sociaal, tactloze eikel gezien maar dat terzijde. 3,5*

avatar van smurfje

smurfje

De vechtscene's zijn waardeloos en het acteerwerk

is nog erger. Zeker met de dag als vandaag met al die specialeffects mag je toch wel iets meer verwachten.Nee ,geef mij de eerste versie maar.

avatar van nirvana

nirvana

de film is gewoon zo een heldenfilm, zo van "ik tegen al de rest" Waardeloos in de meeste gevallen . Het macho gehalte is te groot net zoals het rambo gehalte. De strip heb ik nooit gelezen maar ik kan me inbeelden dat het veel leuker is als de film. Het verhaal is gewoon gemaakt voor een strip, maar voor een film is het zo goed als waardeloos. 2 *

avatar van hessel

hessel

Ik vond het een erg slechte film. zelf voor een verfilmd stripboek verhaal was hij erg slecht. Kun je beter spiderman 2 kijken als je iets in deze richting wilt zien.

2,5ster

avatar van SUPERSONIC

SUPERSONIC

wat een slechte film...vooral de scene dat ie onder de deur door rolt en de bewaker hem niet ziet, ghehe lachwekkend...en de eindscene, superzwak; "I am the Punisher!" echt in een deuk gelegen. te trieste conversaties gewoon. jammer dat travolta (met een beetje zijn coole swordfish/pulpfiction uiterlijk) aan deze film heeft meegewerkt...had ie zin in weer een battlefield earth

avatar van redrizla2

redrizla2

slechte film, 1,5 punten max. Ik wachtte steeds op het moment dat hij op gang zou komen, maar toen ik dacht dat dat gebeurde, was daar... het einde. Dan vond ik The Punisher met Dolf Lundgrun volgens mij wel beter.Het vervelendste vond ik wel de langdradigheid van de meeste scenes. Het begin van een film moet gewoon van het beeld af spetteren, maar dus hier niet. Geen goede dialogen en teveel shocking momenten, zonder doel. En een spetterend einde dan? Ha, laat me niet lachen.

Goed genoeg voor Direct to DVD, niet voor de bios

avatar van Grsbk

Grsbk

Ik vond het wel een redelijke actiefilm. Alleen dacht ik dat de punisher-comic veel geweldadiger was. Wat dat betreft doet alleen het laatste gedeelte de strip eer aan.

Op sommige momenten deed Thomas Jane me qua uiterlijk veel aan Christopher Lambert denken. Gelukkig is zijn acteerwerk van een iets hoger niveau als dat van meneer Lambert.

Leukste quote uit de film:

"In prison you get killed in ways that I can only describe as pornografic."