Genre: Actie / Thriller
Speelduur: 123 minuten / 133 minuten (extended cut)
Verenigde Staten / Duitsland
Geregisseerd door: Jonathan Hensleigh
Met onder meer: Thomas Jane, John Travolta en Rebecca Romijn
Releasedatum: 23 september 2004
Plot The Punisher
"There is no justice, there is only revenge."
FBI-agent Frank Castle stopt met zijn gevaarlijke undercover-werk en begint een normaal leven met zijn vrouw, zijn zoon en een kantoorjob. Zijn leven wordt echter verstoord wanneer zijn familie wordt afgeslacht door gangsters die retributie zoeken voor hetgeen Frank in zijn laatste undercoverklus gedaan heeft. Het is nu aan Frank om op wraak uit te gaan.
Frank Castle / The Punisher
Bobby Saint/ John Saint
Jimmy Weeks
Mickey Duka
Jordy
Zullen we de stoere dvd-kopieer praat even bewaren voor andere sites? Dank u.
djeebee
ik heb hem wel liggen, maar nog niet gezien ?? is het de moeite waard ??
De GeuS
Het is niks bijzonders, maar als je hem er toch al hebt liggen dan zou ik hem eens bekijken; het is geen verspilde tijd....
Fiend
Er staat boven deze film Vanaf 23 september te zien in de bioscoop, maar bij videotheek onderaan staat dat deze film aankomende weken is te verwachten in de videoheek :S
mellerd
He naast die motor hoorde een lijk te liggen, het was weg :S etc etc...
Beetje een wat slordige film, maarja, wel harde actie (2.5*)
Greetzzz.....
d3m0n
Om direct met de deur in huis te vallen... persoonlijk vond ik dit een vreselijk film. Dat Travolta zich hier voor heeft laten strikken is voor mij een raadsel. Ook als hij er veel geld voor heeft gekregen is het nog ongelofelijk.
In veel opzichte leek het wel een slappe western met een aantal "duel at high noon" scenes waar totaal geen enkele vorm van spanning of vermaak in zat. Humoristisch was hij wel, maar dan omdat het hele verhaal nergens opslaat.
Om in mellerd's sporen te treden zit deze film bordevol met fouten. Waarom is hij zo boos op de politie en justitie van Tampa, Florida? ...het gebeurde toch in Puerto Rico? ...het geld is verpakt in bundeltjes, maar valt als losse briefjes naar beneden?!?! ...fout op fout. Een blamage als je mag gelofen dat ze een budget van ca. 30 miljoen hadden.
Een dikke vette 1*... en dan ben ik nog royaal!
PoMeLo
tjah, ik heb em gisteren gezien
ik vond 't opzich wel een goede actiefilm. Maar 't verhaal vind ik niet zo goed in mekaar zitten
ik ben dan ook wel eens met d3mon.
ik geef em toch 3* omdat 't voor mij meer ging om de actie en niet zozeer om de vorm v/d film
TheOne
hoe komen ze erop om Thomas Jane als The Punisher neer te zetten en John Travolta gaat de laatste jaar ook achteruit. In 2000 is john zelf uitgeroepen tot slechtste acteur meerendeel door zijn geflopte Battlefield Earth waarvan hij alsnog een vervolg wil maken
Verita
Lijkt me meer omdat de film gewoon slecht was o_O. John Travolta vink zelf best goed
TheOne
John Travolta is ook een heel goed acteur, alleen hij moet gewoon een hele goeie comeback maken om te laten zien hoe goed hij is.
davidov
Een acteur hoeft vind ik niet alleen in top films te spelen, werk is werk, geld is geld....als de man er plezier in heeft dan moet hij het doen....als hij het idee van battlefield earth zo geweldig vond dat hij een 2e deel wil hebben desnoods uit zijn zak dan stop ik hem iig niet...
donnie B.
Precies, een acteur kan nooit alleen maar topfilms maken, zowel qua opbrengst als artistiek gezien. Dat is gewoon onmogelijk.
as
The Musicman
Best wel een geinige film. Valt me wel op dat Jhon de laatste tijd in veel films the badguy
is. Van mij 3*
Rujar
Toch blijf ik zeggen dat Dolf de enig echte Punisher is en blijft.
"Come on god. Answer me. For years I'm asking you why... why are the innocent dead and the guilty alive? Where is justice? Where is punishment? Or have you already answered. Have you already said to the world: 'Here is justice. Here is punishment. Here... in me...
Wat een top quote!!
ophiel
thomas jane doet het in deze film niet slecht. Al vind ik wel dat hij veel duisterder had gemogen. Al van in het begin zelfs. Het contrast met het feestje in het begin en de periode daarna is te groot. Dit kan wel werken maar ik vond het verschil een beetje te groot. Ook zijn drankverslaving vind ik niet zo goed uitgewerkt. Al bij al vind ik dat ze er veel meer hadden kunnen uithalen. Er zat veel potentieel in maar het werd er spijtig genoeg niet uitgehaald. Topmomenten van de film: het gevecht met de rus en wanneer hij de zoon van john travolte de mijn laat vasthouden ( lekker donker en zeer anti-held)... Ik geef hem een 2,5
aryan
Ik vond het een goede film. Een soort Kill Bill/Boondock saints achtige film (maar dan uiteraard iets minder). Het is wel weer een meevaller als het gaat om Marvel comics die een film worden. Verder komen er veel onverwachte dingen voor in de film zoals dat hij na zn zogenaamde dood gewoon weer naar zijn oude politie vrienden, terwijl je normaal zou denken dat hij niemand laat weten dat hij nog leeft
en ook dingen waar bij je moet nadenken zoals met die brandkraan die hij neerzette bij die parkeerplek
De GeuS
Met de "echte" punisher bedoel je Dolph Lundgren, of de strip....
bohica
niets kan op tegen de lekkere zwarte humor van de comic, en thomas jane is toch zeker een betere punisher als dolph lundgren
MWX
deze film was zonder meer better dan zijn voorganger als ik het zo mag zeggen.
Captain Pervert
Ik vond er zo weinig verschil. Van een remake verwacht je toch iets anders.
Prips
Op zich wel ok, deze film, hij boeide me niet echt, maar de manier waarop hij Howard Saint terug pakt vond ik wel leuk.
Verder geen film die ik nog een keer zou kijken.

Punisher: War Zone
2008

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

Duitse spionageserie 'Unfamiliar' nu beschikbaar op Netflix