Genre: Actie / Avontuur
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot Expend4bles
"They'll die when they're dead."
Op een vrachtschip worden er kernwapens gestolen door terroristen. Om een mogelijke Derde Wereldoorlog te voorkomen, worden Barney Ross, Lee Christmas en de andere leden van de Expendables ingeschakeld. Als 's werelds laatste verdedigingslinie trachten ze hier een stokje voor te steken met nieuwe teamleden die andere stijlen en tactieken toepassen.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Expend4bles (MusicMeter)
Barney Ross
Toll Road
Galan
- 1942 berichten
Hmz, jammer maar was wel enigszins te verwachten. Denk niet dat de oudjes zich hier nog een keer aan moeten gaan wagen (simpelweg omdat het nu echt niet meer om aan te zien wordt), en met alle respect maar Randy Couture zegt dat het script fantastisch is, die gast is niet eens een serieus acteur eigenlijk maar een MMA vechter. Tuurlijk vind hij het script geweldig, die is al lang blij dat hij in zo'n grote franchise is meegetrokken op basis van niets. Dit heeft gewoon allemaal wat te lang geduurd en nu zit er denk ik niemand meer op te wachten. Ook de spinoff met Statham zie ik totaal niet zitten eigenlijk (en de Expendabelles al helemaal niet!). Ik bedoel ik zie Statham erg graag, maar wat moet dat dan gaan worden? een Expendables zonder de oude rotten erin ofzo? Vind het allemaal maar wat makkelijk en simpel. De meest recente Stallone films (uitgezonderd Creed) zijn ook echt niet meer om aan te zien, die man mag van mij nu wel stoppen, en dat zeg ik als groot fan maar die kop is gewoon niet meer naar te kijken. Lang leve de botox zullen we maar zeggen.
Bakema NL
Waarom niet een cast met bad guys van weleer....Michael Ironside, Robert Davi, Bolo Yeung.....en vul maar aan....velen zijn inmiddels toch wel echt te oud wellicht. Maar een Clint Eastwood die met een poncho aan het scherm in loopt of richting een groep, aantal van de andere sterren bv, met 'Go ahead punks, make my day' zou onbetaalbaar zijn....of samen met Terence Hill (Bud helaas niet meer)....beide krasse knarren als evil masterminds.
Pleur een John Travolta/Nicholas Cage er in als bad guys of zo, compleet over de top schmierend.
Een Michael Dudikoff mag er ook wel bij....was al eerder sprake van geloof ik.
Liam Neeson.
Heeft Kurt Russell al meegedaan?
En naast Sigourney Weaver ligt een andere dame erg voor de hand.....Gina Carano!
Komt actiefilm 'The Expendables 4' van Sylvester Stallone er dan eindelijk? | FilmTotaal filmnieuws
Schijnbaar zijn ze nog wel bezig met de film.
Maar ze moeten wel haast maken, voordat de halve cast 80+ is...
DiDa
De opnames beginnen in Oktober, waarschijnlijk in London en Bulgarije....Sly is terug net als Statham, Snipes, Couture, Banderas en Dolph Lundgren.
Jet Li en Terry Crews zullen zoals het er nu naar uitziet niet terugkeren. Men wil de cast weer wat kleiner houden (net als deel 1). Ik weet niet of er nog meer cast members aangekondigd worden. De laatste versie van het script dateert van 4 Augustus en is geschreven door Max Adams....
Vreemd. Was dan gewoon teruggegaan naar de cast van deel 1 (inclusief Arnie die daar een cameo had natuurlijk). Ik ben ook een voorstander van een kleinere groep, sowieso alleen met actiehelden uit actiefilms en niet met vechtsporters enzo.
Als ik Netflix was had ik hier lekker een deal mee gemaakt. Dit zijn geen films die 500m in de bios ophalen, maar zouden geweldig op streamingdiensten passen.
Q Jones
Ik zou toch nog graag van Damme een keer zien als tweeling broer, Chuck Norris en Arnie natuurlijk
schram101
'The Expendables'-fans gaan heel blij zijn met dit nieuws | FilmTotaal filmnieuws
Een soort spin-off dus? Heel blij is niet echt goed ingeschat door Filmtotaal
DiDa
De opnamen beginnen in oktober. De film gaat geregisseerd worden door Scott Waugh (Act of Valor, Need for Speed).
Megan Fox, 50 Cent en Tony Jaa zijn ook bevestigd.
Megan Fox, 50 Cent en Tony Jaa zijn ook bevestigd.
Mijn god. Die Stallone moet zich kapotschamen. Hoop dat die onzin flopt.
Edit: Officieel: 'The Expendables 4' aangekondigd met Megan Fox | FilmTotaal filmnieuws
Ik dacht dat bovenstaande over het spin-off gerucht ging, maar deel 4 is dus echt aangekondigd.
Blijft wel staan dat we een flutregisseur hebben en dat Megan Fox en Twee Kwartjes er niet bij horen.
Is er een lijst met alle officieel bevestigde namen? Zit Arnold er weer bij?
schram101
Holymoly.. dit is toch nieuws om je de haren bij uit je eigen kop te trekken?! Wat een treurnis
- 1942 berichten
Inderdaad ongelofelijk. Maak hem dan gewoon niet. En weer geen Seagal ook (ook wel zijn eigen schuld natuurlijk, hij heeft de kans gehad), maar wel 50 cent die niet eens kan acteren. Ook geen Kurt Russell. Tony Jaa vind ik wel geinig en is het heel raar als ik niet eens weet wie Megan Fox is?
en is het heel raar als ik niet eens weet wie Megan Fox is?
Dat is op zich vrij raar ja, voor iemand met al 13 jaar een profiel op een filmsite.
- 1942 berichten
De naam heb ik weleens voorbij horen of zien komen, maar kan me er geen gezicht bij voorstellen. De enige films die ik van haar gezien heb (zit nu even op imdb te kijken) zijn Bad Boys II en Jonah Hex. Ze heeft dus niet echt een verpletterende indruk op me achtergelaten. En buiten dat, wat moet zij in een Expendables film? Vind het lachwekkend gewoon. We moeten nu niet net gaan doen alsof het een wereldbekende actrice is die iedereen zou moeten kennen. Moet wel eerlijk bekennen dat ik niet veel vrouwelijke acteurs goed ken. In Expendables 3 was ook een gedeelte acteurs die ik niet kende hoor daar niet van.
Met alle respect, maar Megan Fox is WEL een wereldbekende actrice die iedereen (die films volgt) zou moeten kennen.
Wat overigens niet gelijk staat aan een fantastische actrice, want dat is ze niet. Maar ze is echt enorm beroemd. En nee, ze hoort zeker niet in een Expendables film. De enige vrouw die er echt in had gepast was Sigourney Weaver.
IceTigerGhost
Liever Megan Fox dan 50 cent. Die laatste hopelijk niet als vervanger van Wesley Snipes.
schram101
Het ligt er een beetje aan wat voor rol voor Fox het wordt toch? De eerste twee films hadden ook een vrouwelijke bijrol (oké met minder prominente actrices maar toch) en dat waren uitstekende films.
Al klinkt vooral 50 cent enorm knudde. Maar als ie binnen 5min een headshot krijgt is het ineens weer een meesterlijke zet. Dus laten we maar afwachten.
Wel zuur dat de film minder focus op de groep maar vooral op Christmas gaat hebben. Dat is wel behoorlijk lame.
Ex4 gaat ook gewoon floppen als ze het concept van een grote lading old school actiehelden niet meer willen volgen en er een generieke actiefilm van maken. Ik keek deze reeks niet voor 1 of 2 acteurs, maar om de hele groep te zien. Jammer dat Stallone nu dit door probeert te drukken, maar we wachten maar even af op meer info.
LOL!
Volgende grote naam voegt zich bij de cast van 'The Expendables 4' | FilmTotaal filmnieuws
Niks mis mee.
Maar ik mis wel de regulars uit de eerdere delen. Waarom is Arnold nog niet bevestigd? Terry Crews? Jet Li? Of worden al deze namen gedumpt voor dit vervolg?
En wanneer gaat deze film dan uit komen, wanneer de castleden zich inmiddels met een rollator verplaatsen?
Jet Li zat toch al een tijdje te sukkelen met zijn gezondheid. In de laatste Expendables speelde hij al wat op de achtergrond. De laatste 5 jaar heeft hij enkel in Mulan gespeeld, waar hij in speelde voor zijn dochter. Maar je weet maar nooit natuurlijk.
De enige naam die er nog echt toe doet is Jackie Chan die eerder al weigerde omdat de rol te klein is. Met een kleinere groep en een grotere rol van Chan zou dat misschien nog wel lukken.
Liever echte actiehelden met een rollator dan die neppe vechters die in deel 3 belangrijk werden gemaakt. Was echt een afknapper toen.
Zo is dat. Sorry voor de flauwe grap.
Ow, lees het topic maar door, er waren er al meer
Het word ook wel een beetje tragisch qua leeftijd bij een aantal, maar goed. Ondertussen speelt een bijna 80 jarige Ford weer Indiana Jones ghehe.
DiDa
De opnames zijn afgelopen weekend begonnen in London (inclusief Sylvester Stallone).
Binnenkort vinden er nog opnamen plaats in Bulgarije en in November ook in Thessaloniki (Griekenland) Stallone zal niet mee afreizen naar Griekenland.
Heb jij nou enig vertrouwen in dit project?
En ik zou graag eens de hele cast willen zien. Is het nou al zeker dat oa Arnold, Li en Crews niet mee gaan doen?
DiDa
Heb jij nou enig vertrouwen in dit project?
De voorpret was bij de vorige films leuker vanwege de cast. De cast is matig in dit deel. Misschien dat Lundgren nu een grotere rol krijgt. Ik zie dit maar als een Statham film. Hij is de lead. En wie weet wordt het wel de beste van de 4. You never know
Li, Crews en Arnold doen niet mee.
Li, Crews en Arnold doen niet mee.
Ik heb helemaal geen voorpret bij deze film. Het was leuk te speculeren over de cast, maar als ze een select groepje nemen dan negeer je het concept van deze franchise. Zonde dit. Ga het uiteraard wel kijken, maar vermoed dat dit zwaar gaat floppen.

The Expendables 3
2014

The Expendables 2
2012

The Expendables
2010

'Expend4bles' grootste kanshebber bij uitreiking Razzies voor slechtste film

Nieuwste trailer gedeeld voor laatste 'Expendables'-film met Sylvester Stallone

Explosieve eerste trailer onthuld voor langeverwachte 'The Expendables 4' met Sylvester Stallone, Megan Fox en 50 Cent

Dogman
Drama, 2023