• 9.371.928 stemmen

Met onder meer: Jason Statham, Sylvester Stallone en 50 Cent

Gesproken taal: Engels en Portugees

Releasedatum: 5 oktober 2023

Plot Expend4bles

"They'll die when they're dead."

Op een vrachtschip worden er kernwapens gestolen door terroristen. Om een mogelijke Derde Wereldoorlog te voorkomen, worden Barney Ross, Lee Christmas en de andere leden van de Expendables ingeschakeld. Als 's werelds laatste verdedigingslinie trachten ze hier een stokje voor te steken met nieuwe teamleden die andere stijlen en tactieken toepassen.

In Film > Nieuws > Expend4bles - The Expendables 4 (2023):

Ik dacht dat het bij 3 delen zou blijven maar er gaan geruchten dat er nog een deel 4 komt. Inmiddels staat deze ook op imdb aangekondigd.

The Expendables 4 - IMDb

Van Damme is in ieder geval al enthousiast en zou willen terugkeren in deel 4 als de tweelingbroer van Jean Vilain.

Van Damme wil terugkeren in The Expendables 4 | nu.nl/film | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl

Verder zou Stallone (na hun gezamenlijk rol in Grudge Match) Robert de Niro graag willen hebben.

Hopelijk is het gerucht dat Justin Bieber (of all people) een rol gaat krijgen niet waar.

De film zou in de zomer van 2016 uit moeten komen.

avatar van The Oceanic Six

Haaa, bruut! Pierce is een bikkel, mag er absoluut bij. Wanneer vragen ze Liam Neeson trouwens eens? Die hoort ondertussen ook wel een uitnodiging te krijgen.

jarno1975 (moderator series)

Neeson mag er van mij ook bij inderdaad. Ik zie Rutger Hauer trouwens op imdb er ook bij staan (rumored).

blackcat13

Haha gaaf dat Pierce Brosnan gevraagd is en mee wilt werken. Ben benieuwd wat ze met gaan doen dan man! Hopelijk brengt hij wat van zijn James Bond stijl, dat charmante womanizende gladde is toch wel zijn handelsmerk. Leuk contrast dan ook met al die wilde testosteron alfa mannetjes.

Liam Neeson en Danny Trejo zijn ook nog 2 namen die zeker weten hun plaats dik verdienen, en er zijn hardnekkige geruchten dat het dit keer dan ECHT gaat gebeuren; Steven Seagal als badguy!

Op foto's is te zien dat Steven Seagal de laatste tijd sterk aan het afvallen is. Na zoveel jaar dan eindelijk geen Seagal met overgewicht.. wellicht alvast aan het trainen voor Expendables 4? Wel toevallig dat hij net na het bericht naar buiten kwam hij ineens af gaat vallen.

schram101

Brosnan.. Tsja. Leuk hij verdiend het meer dan sommigen anderen. Maar er zijn er ook genoeg die het weer meer verdienen dan hij..

avatar van Film Pegasus

Misschien zijn er nog andere namen die door een andere agenda niet konden meespelen in de vorige delen. Benieuwd welk blik van namen er voor het vierde deel wordt opengetrokken.

jarno1975 (moderator series)

De cast volgens imdb, al is er nog geen enkele bevestiging.

Director: John Woo (rumored)

Sylvester Stallone - Barney Ross (rumored)

Dolph Lundgren - Gunner Jensen (rumored)

Pierce Brosnan (rumored)

Steven Seagal (rumored)

Wesley Snipes - Surgeon (rumored)

Jet Li (rumored)

Rutger Hauer (rumored)

Randy Couture - Toll Road (rumored)

Michael Dudikoff (rumored)

Sonny Landham (rumored)

Matthias Hues (rumored)

Glen Powell - Thorn / Wifi (rumored)

Bolo Yeung (rumored)

Don 'The Dragon' Wilson (rumored)

Olivier Gruner (rumored)

Michel Qissi (rumored)

blackcat13

Als regisseur zou de droom kandidaat voor mij toch echt John McTiernan zijn. Ook niet zo'n heel gekke gedachte, want hij is net uit de gevangenis. Veel fans willen hem, en het zou voor hem een perfecte comeback movie zijn (al wordt het dan wel al zijn 2e sinds zijn vrijlating, hij is momenteel al iets aan het filmen).

Ik blijf ook hopen op Liam Neeson, en de franchise zal nooit 100% compleet zijn zonder een kleine cameo van Clint Eastwood (geen actie rol maar denk bijv. aan de cameo van Wolverine in First Class, maar dan net iets langer)

avatar van The Oceanic Six

McTierman zou wel leuk zijn ja. Kan hij meteen weer Bruce Willi$ (ja, die eikel zit dus niet in Ex3 vanwege geld) weer erbij halen.

Verder ontbreken er nog wel wat namen die ook in deze franchise minuten horen te maken. Eastwood, Brosnan (die zit er nu bij dan), Neeson, Seagal, Trejo, The Rock, Diesel, Hauer, Cage en zelf hoop ik ook op Kiefer Sutherland. Met 24 heeft hij wel bewezen de ultieme actieheld van na 2000 te zijn.

Ik vind het niet eens erg dat moderne actiehelden erbij komen, wel dat ze van die onbekende acteurs of vechtsporters ook inzetten. Dan vergeet je waar de franchise om draait. Het liefste zie ik alleen 80's en 90's actiehelden, maar van na 2000 is op zich niet erg. Als ze maar wel bekend zijn en wat titels van naam op hun CV hebben.

avatar van Film Pegasus

Benieuwd of ze toch nog eens de vorige geruchten gaan bevragen: Cage, Jovovich en Chan. Donnie Yen zou ook wel leuk zijn. En als ze dan toch graag met nieuwe gezichten werken, mag van mij Matthias Schoenaerts hier zijn testosteron eens laten zien.

schram101

Barry Atsma mag er ook wel bij dan

jarno1975 (moderator series)

Schoenaerts en Atsma Ik nee aan dat dat sarcastisch bedoeld is...

Film Pegasus schreef:

Laat die Jovovich maar lekker weg. Zulke figuren vind ik gewoon vervelend. Net als Angelina Jolie in haar actiefilms. Zo gemaakt nep.

Chan mag er wel bij ja. Iemand als Schoenaerts ken ik niet eens trouwens.

avatar van stfuympos

stfuympos

Michael Madsen, Clint Eastwood, Christian Bale erin gooien of niet eens aan deel 4 beginnen.

avatar van Metalfist

Metalfist

Niets mis met Schoenaerts, maar die moet zijn sporen overduidelijk nog verdienen in het actiegenre. De enige die er van mij echt nog in moet is Jackie Chan, de rest maakt me allemaal niet zo uit.

jarno1975 schreef:

... Atsma Ik nee aan dat dat sarcastisch bedoeld is...

Wat denk je zelf..

jarno1975 (moderator series)

Deze kreet uit de trailer van EX3 doet nochtans vermoeden dat het bij 3 delen blijft.

blackcat13

Inderdaad opvallend, maar ondanks dat alles omtrent Expendables 4 nog geruchten zijn is het wel een feit dat Sylvester Stallone in ieder geval nadenkt over een deel 4. Ik denk dat die kreet gewoon een beetje marketing is, zulke zinnetjes werken altijd wel in zo'n trailer.

avatar van filmkul

filmkul

Deel 4: nieuwe suggesties: steven seagal, jeff wincott, ving rhames, michael jay white, christopher walken, al pacino, clint eastwood, robert de niro, dwayne johnson, billy drago.......

avatar van Film Pegasus

Pierce Brosnan en the Hulk zouden al toegezegd hebben, al kan dat eerder een wens dan een feit zijn van beide heren.

Zouden ook nog leuk zijn: Ron Perlman, Lance Henriksen, Chow Yun-Fat, Michael Clark Duncan, Danny Trejo, Harvey Keitel, Christopher Lambert, Donnie Yen, Jean Reno, Mr. T, Terence Hill en Bud Spencer, Tom Sizemore, ...

avatar van thunderball

thunderball

Drago als schurk zou idd fantastisch zijn. Hij is geweldig in films als The Untouchables en Delta Force2.

avatar van The Oceanic Six

Zolang ze maar stoppen met die vechtsportgasten die niks met het actiefilmgenre te maken hebben gehad.

Enne...Michael Clark Duncan? De man is al 2 jaar dood...

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Als ze na de vierde poging Bolo Yeung nog niet laten opdraven kunnen ze opbokken.

The Oceanic Six schreef:

Enne...Michael Clark Duncan? De man is al 2 jaar dood...

Ow, da's juist. Dat lukt dus niet, al had hij wel mooi in de franchise gepast.

• 1918 berichten

Ik hoop in ieder geval op de volgende namen:

Steven Seagal

Kurt Russell

Rutger Hauer

Michael Dudikoff

Clint Eastwood (al lijkt me dat onwaarschijnlijk, de beste man is inmiddels 84)

Eruit mogen van mij:

Victor Ortiz

Ronda Rousey

Jet Li

avatar van The Oceanic Six

Eastwood zou een mooie cameo moeten hebben. Beetje zoals Schwarzenegger in Ex1.

Sowieso al die onbekende vechtsport lui eruit en terug naar de roots van deze franchise: de bekende 80's en 90's actiehelden aangevuld met enkele uit deze tijd (Statham bv). Stallone is gezwicht voor geld en heeft de ziel van de reeks verkocht in deel 3. Ben ik best boos om.

Als ik Li was zou ik zelf al stoppen. In deel 3 had hij echt nauwelijks 3 minuten screentime. Gênant.

Overigens mag Seagal er ook wel een keertje in. Zou wat raar zijn dat hij nooit in 1 van de delen heeft gespeeld. Maar belangrijker is gewoon dat de PG13 rating weer weg gaat en dat de focus weer op de echte actiehelden van weleer ligt.

• 1918 berichten

Eens. Maar alsnog vind ik deel 3 best te doen. De humor bijvoorbeeld werkt deze keer stukken beter dan in de vorige delen. En ik vind Schwarzenegger ook beter uit de verf komen. Ondanks dat hij niet zo'n grote scene heeft als in deel 2. Wat ik in dit deel wel miste was spanning. In deel 2 werd die Hemsworth nog redelijk grof vermoord door Van Damme en was het eindgevecht met Stallone ook heerlijk grof. Die grofheid mis ik hier totaal. (1 momentje van Gibson wanneer hij zegt How hard can it be to kill ten men?) Maar laten we hopen dat de PG13 rating inderdaad verdwijnt.

• 1918 berichten

Stallone, Schwarzenegger, Van Damme (als tweelingbroer), Seagal, Lundgren, Norris, Russell, Hauer, Ford, Rourke, Dudikoff, en hopelijk toch Eastwood en Willis. Dan heb je wel zo'n beetje de ultieme 80's cast. Statham en Snipes erbij, en dan is het compleet. Jammer dat Bronson al gestorven is

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Onze trots in Hollywood, Rutger Hauer, zie ik wel zitten .