• 8.760.323 stemmen

Children of the Corn (2020)

Horror | 93 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Kurt Wimmer

Met onder meer: Elena Kampouris, Kate Moyer en Callan Mulvey

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Children of the Corn

"Every Parent's Nightmare"

Na een mislukte maïsoogst weet een twaalfjarig meisje met psychopathische trekken de andere kinderen uit een dorpje in Nebraska voor haar karretje te spannen. Alle dorpelingen die het niet eens zijn met haar worden vermoord en met name de volwassenen moeten het ontgelden. Alle hoop van de dorpelingen berust op de schouders van een slimme middelbare scholier.

Boleyn Williams

Cam Colvington

Sheila Boyce

avatar van kleintje 2

kleintje 2

Ik heb het nieuws voor deze film op de voet gevolgd en was vrij exited ervoor deze te mogen ontvangen. De promotie voor deze film is me wel erg vaag om maar mee te beginnen. Ik bedoel maar dat het geen aankondiging heeft gehad, er geen trailer is vrijgegeven en er slechts een still en een poster de wereld in is gegooit die om eerlijk te zijn gewoon lelijk is. En dan dat plot waar ik al een grote zorg in opmerk. Het weghalen van Isaac en op die plaats een meisje neerzetten. We zullen zien, maar ik houd mijn hart ervoor vast.

avatar van Corcicus

Corcicus

Benieuwd naar deze prent na het schabouwelijke Ultraviolet. Met Equilibrium heeft Kurt Wimmer wel al bewezen iets in zijn mars te hebben.

avatar van doctorw

doctorw

Als liefhebber van slechte horror kijk ik wel uit naar deze film. Al vraag ik me twee dingen af:

- Waarom maak je een film die bijna nergens wordt uitgebracht (zoals bijvoorbeeld deel 7 (Revelation))

- Ook al is het een low budget film. Kost een fatsoenlijke filmposter nu echt zo veel? Een ontzettend slechte random still die je in je pauze onder de filmtitel plakt, en that's it?

Dit is gedoemd te mislukken...

avatar van Kondoro

Kondoro

Nieuwe Stephen King-horrorfilm 'Children of the Corn' krijgt eerste trailer | FilmTotaal filmnieuws

Zowat drie jaar later, hoop ik toch wel dat hij eens uit gaat komen...

avatar van John Milton

John Milton

• 19755 berichten

doctorw schreef:

Dit is gedoemd te mislukken...

Hij is nu uit, en ik vind de poster nog steeds behoorlijk ruk.

avatar van Kondoro

Kondoro

John Milton schreef:

Hij is nu uit, en ik vind de poster nog steeds behoorlijk ruk.

De poster die ze op IMDb gebruiken vind ik dan toch wel een stuk beter dan die ze hier gebruiken....

avatar van John Milton

John Milton

• 19755 berichten

Kondoro schreef:

zeker weten! Gok dat iemand die wel gaat vervangen nog.

Achter de pc zou ik zelf een correctie indienen, maar op mobiel die IMDb poster in originele formaat opslaan is rottig. En arme JM is alweer op weg naar zijn werk

avatar van Sepiroth

Sepiroth

Film kon liever in de stal blijven.