• 9.373.068 stemmen

Sniper: Assassin's End (2020)

Actie | 95 minuten

Genre: Actie

Geregisseerd door: Kaare Andrews

Met onder meer: Chad Michael Collins, Tom Berenger en Sayaka Akimoto

Gesproken taal: Engels, Turks, Japans en Italiaans

Plot Sniper: Assassin's End

Sluipschutter Brandon Beckett van de speciale eenheden wordt erin geluisd als de verdachte voor een moord op een buitenlandse diplomaat, op de vooravond van een belangrijke handelsovereenkomst met de Verenigde Staten. Na ternauwernood aan de dood te zijn ontsnapt, ziet Beckett in dat er een mol in de overheid is en werkt hij samen met de enige die hij kan vertrouwen, zijn vader, de legendarische sluipschutter sergeant Thomas Beckett. Beide Becketts zijn nu op de vlucht voor de CIA, Russische huurlingen en een huurmoordenaar getraind door de yakuza die net zo’n goede sluipschutter is als beide legendes.

Thomas Beckett

Vasily Petrov

Agent Sarah Peterson

avatar van AniSter

AniSter

Hahaha. Weet je wat het beste aan deze domme film was: die heerlijke pot bier en bak chips op het tafeltje voor me. Tja, ondanks een paar bekende gezichten een tamelijke wanvertoning. In het begin dacht ik dat ik naar het A-team zat te kijken. Ok, één redelijke vechtscène maar voor de rest..... helaas! Daarbij nog dat kwijl-verwekkende vader-zoon geneuzel. Nee, haalt bij mij geen voldoende.

avatar van DiDa

DiDa

Ben benieuwd. Ik vond de andere delen goed te doen...

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Een vrij standaard verhaaltje en de cast speelt ook niet al te sterk. Toch is het allemaal niet vervelend om naar te kijken, een simpele no brainer met af en toe wat leuke actie voor simpel vermaak. Meer is het helaas niet.

avatar van schumacher

schumacher

Had maar 70 min mogen duren.

1 goeie scene, de rest is geene vetten.

avatar van filmkul

filmkul

Aardige actiefilm. Het verhaal stelt niet zo heel wel voor. De uitwerking kan er mee door. De eerste helft is best goed. Er zitten een paar aardige actiescenes in en Is nog behoorlijk spannend ook. Het tweede deel is een heel stuk minder, is voorspelbaar en kent een slap einde. Visueel ziet de film er verder goed uit. Het acteerwerk kan er mee door. Akimoto moet het van haar vechtkunsten hebben en niet van acteren. Goed begin, zwak End. 3.0

avatar van Phantasm

Phantasm

Standaard actiefilm voor een regenachtige zondag om naar te kijken, verder niet echt bijzonder.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Goedkoop, absoluut. Slecht, nou zeker niet goed maar dat weet je van te voren.

Boordevol fouten en een slap bekend verhaaltje, maar het viel me eigenlijk nog mee.

Heb de prent uitgezeten en dat had ik eerlijkheidshalve niet verwacht.

Stoere popcorn vermaak voor een leeg hoofd, jaren 90 style. Stereotypen in goed en slecht.

Ach het uitwerken van de personage was nu niet het hoogste doel binnen de prent. Het gaat om vermaak en dat zit er soms in. Niet groots maar het keek makkelijk weg.

avatar van TronMan

TronMan

Het begon allemaal goed, (op die vreselijke titel muziek na) maar na de shootout waar hij ontsnapt bij die truck, stort het allemaal flink in. Ook de vrouwelijke sniper, lijkt meer een comic figuur. En waar was Billy Zane?? Het zijn geen hoog staande film's ,maar helaas is deze 1 vande mindere.

avatar van Hoggiebro

Hoggiebro

13 in een dozijn C film, maar wat moet je anders met je lul in de lockdown

avatar van Elchapo

Elchapo

• 1925 stemmen

De eerste 3 delen waren ok,daarna teveel een uitgekauwd concept.Deze is ook weer zeer voorspelbaar en vrij mat in zijn geheel.Het is wel om aan te loeren met een biertje en een chippie,maar echt spectaculair? Nee dat niet.....2 stars.

avatar van boemboem27

boemboem27

verhaaltje van niks.

maar als je gewoon een aktiefilmpje wilt zien.

met niet te veel poespas,pot bier op tafel en een zak chips,is ie te verteren.

maar stel geen te hoge eisen.

dus mwah

avatar van Cruella51

Cruella51

Vandaag naar de zoveelste Sniper-film gekeken ZONDER popcorn of bier. Ik vind deze film iets minder als de andere, maar toch weer geweldig. Ik kijk er met veel plezier naar. De vader-zoonrelatie vind ik wel prettig-helaas is Tom Berenger ook een dagje ouder nu. Hij is voor mij de echte Sniper. Helaas niet echt gebeurd, zoals American Sniper.

avatar van mrklm

mrklm

DNA-onderzoek na de moord op diplomaat Bruno Diaz [Victor Favrin] wijst erop dat sluipschutter Brandon Beckett [Chad Michael Collins] verantwoordelijk was. CIA-agent Franklin [Lochlyn Munro] laat Brandon arresteren, maar die ontsnapt en zoekt hulp bij zijn vader [Tom Berenger] en krijgt hulp van agent Juliet Clover [Emily Tennant]. Ondertussen mengt een zwijgzame, dodelijke huurmoordenaar van de Japanse Yakuza [Sayaka Akimoto] zich in het ontstane conflict. Niet slecht voor een B-film en prima kijkvoer voor op de late avond, maar hoogstaand of origineel is het nu ook weer niet.