• 9.379.408 stemmen

Gesproken taal: Engels en Ests

Releasedatum: 27 augustus 2020

Plot Tenet

"Time runs out."

Een geheim agent maakt deel uit van een team dat een derde wereldoorlog moet voorkomen. Ze moeten de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage. Een belangrijk onderdeel van de operatie is het mysterieuze sleutelwoord Tenet.

avatar van Wouter

The Oceanic Six schreef:

Ben wel benieuwd hoe Wouter de film al heeft kunnen zien. Persvoorstelling?

Yup

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Is dit zo'n film als Inception, die de ADHD jongelingen ruk vinden omdat ze het niet snappen, en dat dat feit de intelligentere filmkijker extra motiveert om hem nóg beter te vinden?

avatar van horizons

horizons

rep_robert schreef:

Kan me ook heugen dat hij iets in de filmindustrie deed toch? Is al iets van jaren geleden dat ik op MM heb gelezen.

Correct.

avatar van MJ_DA_MAN

MJ_DA_MAN

Captain Pervert schreef:

Lol, Inception is niets meer dan een quasi-intelligente blockbuster die vooral heel graag oh zo intelligent over wil komen, maar daar oh zo niet in slaagt. Voer voor semi-intellectuelen, die film.

avatar van Arri

Arri

avatar van MJ_DA_MAN

MJ_DA_MAN

Wat kijken 'echte' intellectuelen?

Ik ben niet intellectueel genoeg om die vraag te beantwoorden, sowwy.

avatar van Zipportal

Zipportal

Vind dit anders wel een goede review.

Review: Tenet moet je voelen | RTL Nieuws - rtlnieuws.nl

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Lijkt erop dat ik geen hoge verwachtingen moet creëren. Ja qua beeld en geluid wel maar het verhaal lijkt weer eens op een hoop mambo jambo. Niet echt mijn ding bij zijn films. We zullen zien.

Graaf Machine

Tenet moet je voelen? Typische film voor de Pathe 4DX zalen dus.

avatar van The Oceanic Six

Rare openingszin. In januari is 1917 nog verschenen, een film die toch ook echt wel heel erg groot in hoop en status was.

avatar van Spoelworm

Spoelworm

die lezen een boek

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Wat kijken 'echte' intellectuelen?

Naar hun navel, want die hebben geen films nodig.

avatar van clockwork72

clockwork72

Lekker Hip Hop nummer in die trailer zeg, kaarten zijn ookal besteld voor vrijdag. Nu de release dichtbij is moet ik zeggen dat ik ook wel erg in de hype van deze film zit. Heb echt weer een keer zin in een goede bios avond.

Hiphopnummer? waar?

Hier,

TENET - Final Trailer - YouTube

avatar van YouDrunkGoHome

YouDrunkGoHome

Dezelfde trailer zonder dat nummer bevalt me een stuk beter. TENET - Final Trailer - YouTube

avatar van The Oceanic Six

Het heeft niks met jouw bericht an sich te maken, maar wat is nou het nut van een final trailer vlak voor de release van een film die iedereen wil zien? Ik klik 'm echt niet meer aan, zie het eind van de week wel in de bioscoop.

Snap dit nooit zo goed. Sowieso vind ik het onzin om meer dan 1 teaser en 1 trailer uit te brengen.

avatar van polopolo150

polopolo150

Dit wist ik niet maar Tenet is morgen al in de bioscoop (Pathé) vanaf 18:00! Ik dacht dat het een dag later was.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Laatste trailer geeft ook behoorlijk veel weg helaas. Maar daardoor wel nog meer zin hierin.

Graaf Machine

Bam, trailers al lang niet meer gezien. Heb hier zin in hoor, al is het van Nolan. Ga er dus geheid van balen,want Nolan staat garant voor balen. Nolan is niets wat filmpersonages betreft.

Toch kijken, want Nolan staat ook garant voor visueel spektakel.

Kan morgen al kijken in Zwolle, maar blijf toch het schuurtje hier in Hengelo trouw.

avatar van interista2001

interista2001

The Oceanic Six schreef:

Ik denk dat er een film uit 2020 bedoeld wordt. 1917 is een film uitgebracht in 2019. Dat Nederland vaak achter loopt veranderd daar niks aan

avatar van skinny_tie

skinny_tie

interista2001 schreef:

1917 is op 25 december 2019 in 11 bioscopen uitgebracht om te kunnen kwalificeren voor de diverse filmprijzen. Denk dat we echt wel kunnen spreken over een film die in 2020 is uitgebracht.

Graaf Machine

Nou, aangezien Blauwnet tegenwoordig avondretourtjes voor 5 euro verkoopt, heb ik maar een kaartje gehaald. Morgen hier in Hengelo, maar vanavond in Zwolle, ik wil deze film goed zien.

avatar van The Oceanic Six

Ik zou vanavond gaan, is door omstandigheden helaas vertraagd naar komend weekend. Maar ik zie heel graag de reviews hier verschijnen. Dit is denk ik wel een goed gewaardeerde hit. 3,78 score zet ik op in.

Graaf Machine

review is niet mijn grootste pluspunt, maar ik zal de schade beschrijven, A&L.

avatar van horizons

horizons

Wel benieuwd naar de recensie van RevengeN. Inception in zijn top 10 en Tenet een 0,5.

avatar van HorrorFan007

HorrorFan007

Vandaag bekeken om 13:15 in Kinepolis Antwerpen in Imax

één van Nolan zijn betere films.

Iets minder verwarrend dan Inception maar nog steeds een mindfuck.

Zoals in het midden van de film gezegd wordt Tenet is een film dat je moet voelen en niet teveel vragen stellen achter het hele inversie gedoe.

Als je hier doorheen kijkt kom je uit op een adrenaline ride van 2uur 30 min zonder enige rust of adem pauze. Ik had zelfs niet door dat de film zo lang duurde door de snelle stijl ben je zo door de 2,5 uur heen en de film laat je op het einde wel aan het denken.

Een van de betere films van het jaar ( heeft natuurlijk weinig concurrentie )

Maar een dikke 4,5

Misschien wordt na herziening men cijfer nog aangepast maar vond hem zeker zo goed als inception

avatar van Splinters

Splinters

Hmmm. Mensen moeten het plot niet proberen te begrijpen. En Tenet laat mensen achter in verwarring.

Zomaar 2 zinnen in een review van rtl nieuws die mij totaal niet bevallen. Maar ik gaat dat zien.

Graaf Machine

Shit, zit ik nu op station Hengelo, kom ik erachter dat ik mijn bril vergeten ben. Gelukkig plekje dicht bij het doek, dat gaat wel lukken.