Tenet (2020)
Bekijk via Netflix
Bekijk via Prime Video
Plot Tenet
"Time runs out."
Een geheim agent maakt deel uit van een team dat een derde wereldoorlog moet voorkomen. Ze moeten de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage. Een belangrijk onderdeel van de operatie is het mysterieuze sleutelwoord Tenet.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Tenet (MusicMeter)
Ives
Sir Michael Crosby
Barbara
Fay
Ben wel benieuwd hoe Wouter de film al heeft kunnen zien. Persvoorstelling?
Yup
Captain Pervert
Is dit zo'n film als Inception, die de ADHD jongelingen ruk vinden omdat ze het niet snappen, en dat dat feit de intelligentere filmkijker extra motiveert om hem nóg beter te vinden?
horizons
Kan me ook heugen dat hij iets in de filmindustrie deed toch? Is al iets van jaren geleden dat ik op MM heb gelezen.
Correct.
MJ_DA_MAN
MJ_DA_MAN
Zipportal
Left4Dead
Lijkt erop dat ik geen hoge verwachtingen moet creëren. Ja qua beeld en geluid wel maar het verhaal lijkt weer eens op een hoop mambo jambo. Niet echt mijn ding bij zijn films. We zullen zien.
Vind dit anders wel een goede review.
Rare openingszin. In januari is 1917 nog verschenen, een film die toch ook echt wel heel erg groot in hoop en status was.
Spoelworm
Donkerwoud
Wat kijken 'echte' intellectuelen?
Naar hun navel, want die hebben geen films nodig.
clockwork72
Lekker Hip Hop nummer in die trailer zeg, kaarten zijn ookal besteld voor vrijdag. Nu de release dichtbij is moet ik zeggen dat ik ook wel erg in de hype van deze film zit. Heb echt weer een keer zin in een goede bios avond.
MickM
YouDrunkGoHome
Dezelfde trailer zonder dat nummer bevalt me een stuk beter. TENET - Final Trailer - YouTube
Het heeft niks met jouw bericht an sich te maken, maar wat is nou het nut van een final trailer vlak voor de release van een film die iedereen wil zien? Ik klik 'm echt niet meer aan, zie het eind van de week wel in de bioscoop.
Snap dit nooit zo goed. Sowieso vind ik het onzin om meer dan 1 teaser en 1 trailer uit te brengen.
polopolo150
Dit wist ik niet maar Tenet is morgen al in de bioscoop (Pathé) vanaf 18:00! Ik dacht dat het een dag later was.
Uier
- 2006 berichten
Laatste trailer geeft ook behoorlijk veel weg helaas. Maar daardoor wel nog meer zin hierin.
Graaf Machine
Toch kijken, want Nolan staat ook garant voor visueel spektakel.
Kan morgen al kijken in Zwolle, maar blijf toch het schuurtje hier in Hengelo trouw.
interista2001
Ik denk dat er een film uit 2020 bedoeld wordt. 1917 is een film uitgebracht in 2019. Dat Nederland vaak achter loopt veranderd daar niks aan
skinny_tie
pampelonne
Graaf Machine
Nou, aangezien Blauwnet tegenwoordig avondretourtjes voor 5 euro verkoopt, heb ik maar een kaartje gehaald. Morgen hier in Hengelo, maar vanavond in Zwolle, ik wil deze film goed zien.
Ik zou vanavond gaan, is door omstandigheden helaas vertraagd naar komend weekend. Maar ik zie heel graag de reviews hier verschijnen. Dit is denk ik wel een goed gewaardeerde hit. 3,78 score zet ik op in.
Graaf Machine
review is niet mijn grootste pluspunt, maar ik zal de schade beschrijven, A&L.
HorrorFan007
Vandaag bekeken om 13:15 in Kinepolis Antwerpen in Imax
één van Nolan zijn betere films.
Iets minder verwarrend dan Inception maar nog steeds een mindfuck.
Zoals in het midden van de film gezegd wordt Tenet is een film dat je moet voelen en niet teveel vragen stellen achter het hele inversie gedoe.
Als je hier doorheen kijkt kom je uit op een adrenaline ride van 2uur 30 min zonder enige rust of adem pauze. Ik had zelfs niet door dat de film zo lang duurde door de snelle stijl ben je zo door de 2,5 uur heen en de film laat je op het einde wel aan het denken.
Een van de betere films van het jaar ( heeft natuurlijk weinig concurrentie )
Maar een dikke 4,5
Misschien wordt na herziening men cijfer nog aangepast maar vond hem zeker zo goed als inception
Splinters
Hmmm. Mensen moeten het plot niet proberen te begrijpen. En Tenet laat mensen achter in verwarring.
Zomaar 2 zinnen in een review van rtl nieuws die mij totaal niet bevallen. Maar ik gaat dat zien.
Graaf Machine
Shit, zit ik nu op station Hengelo, kom ik erachter dat ik mijn bril vergeten ben. Gelukkig plekje dicht bij het doek, dat gaat wel lukken.

Actiefilm 'Tenet' van Christopher Nolan is vanaf vandaag beschikbaar op HBO Max

'Tenet' van Christopher Nolan wordt vanavond uitgezonden op televisie

'Tenet' van Christopher Nolan vanavond (17 december) te zien op televisie

Deze VOD-titels kregen de laatste twee jaar de meeste stemmen op MovieMeter

Joker

The Year Earth Changed
Documentaire, 2021

Krótki Film o Milosci
Drama / Romantiek, 1988
spionzeesluipmoordenaarluchthavennoorwegenbootworkerfire enginewerktimemumbai (bombay), indiatijdreizenespionagelanguage arms dealerspionagecrime sceneterrorismeparadox auto achtervolgingswat teamterrorist attacknuclear weaponsterrorist plotbackwards time traveleralternate timelineoslo, norwaydiepalindrome time paradoxkyiv (kiev), ukraine spy thrillerwords shot on filmtallinn2020s filmed in imax