• 9.379.780 stemmen

Terminator: Dark Fate (2019)

Actie / Sciencefiction | 128 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Oorsprong: Verenigde Staten / Spanje / Hongarije / China

Geregisseerd door: Tim Miller

Met onder meer: Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 31 oktober 2019

Plot Terminator: Dark Fate

"Welcome to the day after judgement day"

Vrijwel tegelijkertijd verschijnen twee figuren uit de toekomst in Mexico-Stad. De ene is een T-9 die als opdracht heeft Dani Ramos uit te schakelen, de andere is de 'verbeterde' soldaat Grace, die er alles aan gelegen is om Dani te beschermen. Daarbij krijgt ze onverwacht hulp van Sarah Connor, die met hulp van een anonieme bron al jaren Terminators vroegtijdig weet te lokaliseren en uit te schakelen.

Sarah Connor

Young Grace (10yrs)

Lucas / Floor Guard

avatar van Alexander1900

Alexander1900

Alleen Linda Hamilton en Arnold Schwarzenegger lijkt me te pruimen maar die laatste is amper aanwezig?. De rest van de cast vind ik maar niks. Een vrouw die op een man lijkt, haar vriendin..., en nog maar te zwijgen over de 'bad guy'. Verder veel van hetzelfde. Alles heb ik al eerder gezien. Nee, dit lijkt mij niet veel aan.

avatar van voyager77

voyager77

terminator dark fate aka terminator genisys 2

omg , ik had gedacht (gehoopt) dat met het toeziend oog van james cameron er toch iets vh niveau "redelijk" zou uitkomen , nou valse hoop

2 leuke ideetjes = een hybride verzetssoldaat en een t-1000 die zich op een logische manier in 2 kan splitsen

voor de rest een slechte trailer die mogelijk een voorsmaak is van een even slechte film

oh en de lame emo muziek op de achtergrond = kaakslag richting t1/2 fans

avatar van Macmanus

Macmanus

Beetje huiverig altijd als ze van die b-acteurs terug halen voor een vervolg en die dan opvallend grote rollen gaan geven. Vond dat ook al zo slecht werken bij Star Wars met Hamill en Fisher. Nu ook Hamilton. Het zal de fans wel pleasen ofzo.

thunderball schreef:

Kan mij geen enkele scene voor de geest halen die je als R-rated zou kunnen betitelen, dus zegt niet al te veel en natuurlijk al helemaal niet over de kwaliteit.

De vrouwelijke terminator is meerdere keren naakt te zien , maar betreft geweld viel het mee , al zou het einde geen Disney kunnen zijn .

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Lewis-06 schreef:

Dit kan zomaar de slechtste terminator worden!

Zou knap zijn. Net nog een stukje Genisys gezien en de lat ligt wel erg laag.

Lewis-06

Josh Brolin met zijn karakter in deadpool 2 (cable guy) zou een perfecte terminator zijn. Het leek zelfs of ik soms naar een terminator film keek toen ik hem daarin zag.

avatar van RevengeN

RevengeN

Cameron please don't f*ck this up

avatar van Q Jones

Q Jones

Ben ik de enige die vind dat arnie veelste weinig in de trailer zat. Ik keek met smart uit naar deze film. Maar nu echt zeer grote twijfels

Terminator Dark Fate's Woke All Female Trailer - YouTube

All woke gone broke ?

Hoop dat ze geleerd hebben van oceans 8 en Ghostbusters .

avatar van Apster

Apster

De bad guy is in ieder geval bij lange na geen Robert Patrick. Met dat geruite bloesje lijkt dat knulletje zo uit de Big Bang Theory te zijn gestapt.

avatar van DwarreI

DwarreI

Opvallend wel dat de track in de trailer van deze verwijfde Terminator ingezongen wordt door een man, terwijl het origineel van een vrouw is (Björk - Hunter).

avatar van Thorongil

Thorongil

Man man, hoeveel keer gaan ze nu nog rebooten en telkens is het de zogezegde waardige opvolger van Terminator 2? Deze gaat net zo hard floppen als de vorige 3.

avatar van Redlop

Redlop

Trailer net gezien. Ik hou de foute sequels niet meer uit elkaar, en als ik het zo zie is de MAX-geheugentrainer voor de vriendelijke grijsbebaarde Terminator ook geen verkeerd idee.

krosnicky

Totaal niet geïnteresseerd i.p.v 20 keer die 3de film opnieuw maken zouden ze beter is een echte 5 de deel maken want wat was er eigenlijk mis met Rise of The machines en Salvation die zijn samen 10x beter dan die serie , Genesis en die bagger die er aan komt want ik wil nu na 35 jaar wel is weten wie die verdomde oorlog wint maar ze blijven het maar uitstellen ik zou liever een 5de deel zien met opnieuw Schwarzenegger ,Christian Bale , Sam Worthington en Bryce Dallas Howard in de hoofdrollen

avatar van The Oceanic Six

krosnicky schreef:

Dit is vermoedelijk de langste zin die Moviemeter rijk is.

The Oceanic Six schreef:

Dit is vermoedelijk de langste zin die Moviemeter rijk is.

En wat bedoelen we daar juist mee ?

avatar van blisteringdude

blisteringdude

krosnicky schreef:

En wat bedoelen we daar juist mee ?

Dat je geen punten gebruikt en de zin daardoor enorm lang is.

krosnicky schreef:

sorry, maar jouw idee is echt een drama. nee, dankje.

Lewis-06 schreef:

sorry, maar jouw idee is echt een drama. nee, dankje.

Mja elk zijn mening maar ik denk dat mijn idee toch in ieder geval beter is dan Genisys en die bagger die er nu zit aan te komen en trouwens moviemeter zou het denk in ieder geval geen slecht idee vinden want Salvation heeft meer sterren dan Genisys dus zo slecht vinden ze die film blijkbaar niet. En veel positieve commentaren heb ik hier nog niet gelezen bij Dark fate.

blisteringdude schreef:

Dat je geen punten gebruikt en de zin daardoor enorm lang is.

Ja kijk dat de mensen begrijpen wat ik wil zeggen vind ik persoonlijk belangrijker.

Lewis-06 schreef:

Zou idd geen slecht idee zijn maar voor deze film is het te laat vrees ik ☹️

avatar van max cady

max cady

Tja, ze zouden best wel eens gelijk kunnen hebben en ik ben er ook wel een beetje bang voor. Waaarom moet er zoveel cgi in een film en waarom waren de special effects in T2 zoveel beter? (zoals het nu lijkt)

Het zal met geld te maken hebben lijkt mij, jammer dat de 90' er jaren voorbij zijn wat dat betreft ...

avatar van Waackx

Waackx

max cady schreef:

Maar dat is in het algemeen wel een zo naar mijn mening; ik zat gisteren naar Jurassic World te kijken maar sorry de special effects van de film uit 1993 zien er beter uit dan die cgi van tegenwoordig.

Waackx schreef:

Ja maar het vreemde daar van is , dat je nu met de helft van het budget drie keer zo veel betere CGI kan creëren .

Dus dat kan het excuus niet zijn .

En die cameo van Arnie , tja leuk eer betoon , maar maakt het “ gemis “ na de sublieme T2 alleen maar groter .

Het is ook zo jammer dat james cameron niet gewoon de regie heeft genomen .

I.p.v die vreselijke kitsch draak avatar te laten voor wat het is ( een kinder film over de gemene anti boom meneren ) en die twee Vervolgen links had laten liggen ,( over verbluffende CGI gesproken ) en zich nu eens het waardige vervolg op T2 te richten die het verdiend .

avatar van finalman

finalman

Het zal geen cameo zijn hoor. Dat geloof ik gewoon niet.

Lewis-06

0% kans dat dit een goede film zal worden, dit is letterlijk aan alles te zien.

linda hamilton had nog een bepaalde charisma overgehouden, doordat ze alleen in de beste delen had gespeeld. waarschijnlijk zal haar rolletje straks ook een lachertje worden zoals ze dat bij arnie hebben gedaan.

avatar van Redlop

Redlop

john mcclane 2 schreef:

Precies ja. Cameron komt volgens IMDB nog met vier vervolgfilms op Avatar. Vier!

Maar de avonturen van Avatar kan toch uiteindelijk niemand meer een moer schelen? Cameron zal de geschiedenis ingaan als de man die ons de legendarische films The Terminator en T2 heeft gebracht, maar tegelijk ook de regisseur die zijn eigen creatie tot derderangs CGI-films heeft laten vernaggelen omdat hij 20 jaar van zijn carrière liever met kitscherige Efteling-rommel bezig was.